Tässä hieman lisää meidän syksyjuttuja, tosin vain yhdellä vaatekuvalla tällä kertaa.

 Mutta less is more, eikös vaan. ;) Outo otsikointi viittaa kahteen aikaisempaan postaukseeni, tähän ja tähän.

Tämäkin setti on koottu monelta eri merkiltä, ja monesta eri paikasta. Tällä kertaa värit ovat vähän hillitympiä kuin viimeksi. Ja tämän setin kanssa voisi liittää myös yhden Pantone kirjasta nappaamani kuvaan. Winter Shore:


Ja sitten itse vaatteisiin. Tämän setin farkut ovat Acnen. Niitä täytyykin kehaista ihan ensimmäiseksi, koska meillä ei muistaakseni ole ollut Acnen farkkuja ennen. Ihastuin näiden housujen slim fit malliin sekä väriin kovasti, mutta eniten yllätyin niiden pehmästä materiaalista. Tämän mukavampia farkkuja ei varmaan olekaan. Kiinnostus jäi kytemään niin, että pitää ehkä käväistä Acnen naisten farkkuhyllyllä pienellä tutkimusmatkalla.

Beige T-paita taas on Atsuyo et Akiko merkkinen. Tällä merkillä on tosi kauniita ja yksinkertaisia vaatteita sekä graafisia printtejä, jos etsii jotain kivaa, mitä ei tule joka toisella vastaan. Kannattaa tsekata myös merkin nettisivut, ne ovat tosi hienot.

Neuletakki on FUBin, ja se on malliltaan hyvin basic, mutta materiaali on ihanan pehmeää, ja mikä tärkeintä, se ei kutita. Olen itse hyvin tarkka, että neule ei saa kutittaa, ja voin kuvitella, että lapsen iho on tässä vielä herkempi. Siksi olen tosi tarkka myös millaisia neuleita pojalle ostan.

"Chunky" lörtsypipo (mikä sana se edes on?;) on KidsCasen, ja sen ajautumisesta meille saan kiittää ihanaa ystävää. Luulen, että tuota pipoa meillä tullaan käyttämään paljon syksyllä ja talvella, koska se sopii monen jutun kanssa.

Niin, ja sitten nuo kengät ovat meidän vanhat ja rakkaat harmaat Converset. Olen tykännyt tuosta harmaasta väristä tosi paljon, ja luulen, että hankimme uudet samanväriset Conssit sitten kun nämä jäävät pieneksi.

PS. Tervetuloa uudet lukijat!:)Jeans: ACNE / beanie: KIDSCASE / t-shirt: ATSUYO ET AKIKO / cardigan: FUB / 

sneakers: CONVERSE.

Kommentit (15)

Eppusen kaapilla

Voi kiitos! Ihana kun syksy tulee, mutta toisaalta taas haikeaa kun kesä loppuu jo nyt ja ikävä tulee ihanan lämpimiä ilmoja..:) Toivon salaa, että saadaan vielä elokuussa helteitä.;)