Feeling a little blue? Kieltämättä. Ulkona tulee kylmästi, hanskat ja villasukat sai kaivaa naftaliinista ja sateenvarjokin on taas tarpeellinen. Mutta syksyiset illat ovat ihania. Lähdin koirien kanssa kävelylle värikkääseen metsään, leikin lasten kanssa merirosvolaivaa sisällä, ostin muutamia kynttilöitä ja illalla lasten nukahdettua kaivauduin kirjan ja karkkipussin kanssa sohvan nurkkaan villasukat jalassa. Oikeasti syksy taitaa olla lempivuodenaikani. Eppukin sanoo joka päivä, että ulos on mentävä, koska siellä on niin kaunis ilma. Onhan se uskottava. :) 

Ja sitten vielä lyhyesti vähän HOPE-asiaa. Lämmin kiitos kaikille bloggareiden hyväntekeväisyyshuutokauppaan sekä blogeissa että Facebookissa osallistuneille. Suuri kiitos kuuluu myös Evalle Reimalla, Heidille Crocsilla ja Outille Sugarilla avusta! :) Saimme tuotoilla ostettua 170 lippua lapsille ja nuorille, ja ne on nyt toimitettu Hope-yhdityksille pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Ouluun sekä Seinäjoelle. Hope ry jakaa sitten liput eteenpäin asiakasperheidensä lapsille ja nuorille, jotta nämä voisivat mennä elokuviin syyslomalla. Itseasiassa saimme lippuja yli 170, koska huutokaupan jälkeen yksi ihana lukijani laittoi pottiin vielä lisää omasta pussistaan, joten sain ostettua vielä lisää lippuja. Täytyy sanoa, että tämä tempaus ja sen onnistuminen tuotti myös meille järjestäjille niin hyvän mielen, että koitamme vielä samalla porukalla järjestää jotain uutta ennen joulua. Kannattaa siis seurata noita meidän tapahtuman FB-sivuja

Kommentit (3)

Vierailija

 b  ggggggggggggghghggfghggg Siinä meidän nuorimmaisen terkut teille :) Tultiin koneelle pikaisesti yhtä asiaa hoitamaan, mutta pienin vaati tyttö tyttö. On tainnut hieman ihastua ;)

Eppu on kyllä oikeassa! Näyttää pojalla olevan hieno sateenvarjokin!

-Nanna

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Haha, kyllä ne nykyään aloittaa nuorena. ;-D Ja kiitos, satrenvarjo pitää olla aina jos on vähänkin vaara, että sataa. ;)

Vierailija: Sateenvarjo löytyi Tigerista. Siellä oli muitakin eläimiä, mutta meille nut valkattiin tietysti tää dino. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram