Postailin viime viikolla meidän syksykengistä, ja nyt tilaamani Bisgaardin nahkakengät jo saapuivatkin. Islan kengät olivat täydelliset, mutta Epulle tilaamani koko oli liian pieni ja kengät lähtivät vaihtoon. Varmaan tämäkin on joku kriisinpaikka, että pojalle pitää ostaa jo 30-31 kokoisia kenkiä. Miten se kuulostaakin niin isolta? Muistelen, että itselläni vastaava koko oli joskus ala-asteella. Nopeasti tuo poika kasvaa, huh!

Kävin siivoamassa kirppispöytää ja samalla reissulla poikkesimme rannassa olevassa isossa leikkipuistossa. Lapset tykkäsivät tosi paljon leikkipuiston isosta merirosvolaivasta ja lohikäärmeestä eikä heitä olisi saanut kotiin millään. Leikkikenttä sijaitsee ihan Kaivarin kanuunan vieressä, joten tämän avulla lapsetkin on helppo houkutella mukaan kirppisreissulle. Samalla reissulla Eppu pääsi testaamaan uutta Mini Rodinin swetaritakkia, jonka tilasin hänelle viime viikolla. Takki olikin juuri sopiva näillä ilmoilla ja poika tykkäsi siitä itsekin. Takki on siis kääntötakki, jonka toisella puolella on iso panda brodeeraus ja toisella puolella iso pelottava rotta. Arvaatte varmaan, kumman poika sitten valitsi. ;)

Kommentit (6)

Vierailija

Ihania lapsosia ♥ Ja ei kannata kriiseillä! Meillä pojalla on vielä Eppuakin isompi jalka. Tarvii varmaan yläasteella kengiksi viukukotelot soitinkaupasta :D

Vierailija

Just kauhistelin, kun käytiin ostamassa tytölle syyskengät, että meidän, eilen 2-vuotta täyttänyt, tyttö käyttää jo koon 25 kenkiä. Äitiinsä tullut tuo isojalka ;)

/Miia

Vierailija

Meinasin kans sanoa, että älä kauhistele kengän kokoa. Meidän keskimmäisellä just 6 vuotta täyttävällä, oli ensikenkä kokoa 24  ja nyt ostin keväällä jo 34-35 koon kenkiä. Eniten harmittaa se, että tuohon yleensä loppuvat poikien kengissä kävelykenkien koot, ihan viimeistään kokoon 36. Poika on silloin tuskin vielä edes ekaluokkalainen :O Monet keskustelut olen jo vanhempien poikien kohdalla käynyt kenkäkauppiaiden kanssa asiasta. Kehottavat ostamaan tennarit:"Niitähän ne pitää." Jep, on meillä myös tennarit, mutta mä oon halunnut aina lisäksi myös siistimmät kävelykengät, ns.kaupunkikengät. Pikkujaloista onneksi löytyy jonkin verran myös isompia kokoja kaupunkikengiksi. Totesin kerran yhdelle kenkäkauppiaalle, että pojan pitäisi muuttua välissä naiseksi löytääkseen kenkiä ennen kuin jalka on miesten kenkien kokoinen, tosin silloinkin jalka on yleensä kapeampi kuin aikamiehen jalka.

Täti Ruskea

Vierailija

Puistoissa on mukavaa aina käydä, meillä on jopa eväätkin mukana jos ollaan sellaiseen aikaan, että välipalaa voi ottaa. Meidän pikkujätti Hupu, 2 vuotta ja 1,5 kk käyttää nyt 25 numeron kumisaappaita ja muut kengät ovat 26 mutta hieman tilavia vielä. Laskimme, että hänestä tulee 186 cm aikuisena, tuosta pienestäkö? Äiti on 169 cm ja isä 190 cm, mummi 174 ja pappa 180 cm. Hyvää maanatai päivän jatkoa toivoo Mummikki

Vierailija

Onpas kivoja kuvia :)

Jotenkin kanssa tuntuu hassulta, että tuolla 3,5v:llä on jo 26-27 kenkä :D

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Hahaa, toi viulukotelo onkin hyvä! :-D Miten se vaan tuntuu niin isolta numerolta? :D

Miia: No mutta sillon pysyy hyvin pystyssä! ;) Ei tule meillekään herkästi kaatuilevia lapsia. :D

Täti Ruskea: No joo, toi on kyllä jännä, että sitten ei saa muuta kuin noita tennareita. Ei kai ne jalassa oikein kai suositellakaan olla 24/7. 
Pikkujaloissa on kyllä muutenkin hyvät valikoimat, tilasin sieltä juuri tytölle talvikengät. :)

Mummikki: Hupusta tuleekin sitten pitkä, vaikka eipä ihme, kun isäkin on noin pitkä. :) Mukavia syksyisiä eväsretkiä teille! Pitää varmaan itsekin sellainen vielä järkätä kun on hyviä ilmoja. :)

Vierailija 5: No niin, tiedän tunteen, kun se numero tuntuu ajatuksena niin isolta. :D Kaipa se kasvu siitä tasottuu..ehkä. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram