Vietetäänkö teillä ikinä leffailtoja aikuisten kesken, niin että ostetaan jotain herkkuja? Ennen lapsia vietimme leffailtoja usein, mutta nykyään harvemmin. Joskus kuitenkin on kiva käpertyä oman kullan kainaloon, katsella leffaa ja syödä herkkuja samalla kun tuijottaa jotain leffaa. Yksi juttu on pysynyt samana jo vuosia. Jos meidän perheessä on sipsipussi, en yleensä ehdi edes maistaa sipsejä kun se on jo tyhjä. Jos lapset ovat nukkumassa ja koiratkaan eivät niitä ole syöneet, mihin kummaan ne aina katoavat? ;)
Pojalle meillä tarjotaan vain niitä lasten maissinaksuja, mutta mies on todellakin sipsien ystävä. Itse en tykkää kuin muutamasta eri sipsilaadusta Kickerseistä ja juustopalleroista (vai mitä ne nyt on, tiedättekö?).

Ystäväni Estrellalta kysyi, haluaisikohan joku lukijani testata Estrellan uusia snackseja. Saan siis arpoa teidän lukijoiden kesken pari laatikollista Estrellan uusimpia herkkuja. Ja siis luit oikein, pari laatikkoa, ei pari pussia. Että pidetään nyt sitten tällainen arvontaviikko, kun ensin arvottiin lippuja niin arvotaan sitten myös vähän herkkuja. :) 

Arvonnassa palkintoja on siis kaksi. Eka palkinto on laatikko, jossa on 18 (!) pussia uusia Estrellan Real Cheese Nacho Ballseja ja toinen palkinto on laatikko, jossa on 16 pussia Real Cheese Snackseja. Nuo Real Cheese Nacho pallerot näyttävät vähän erään kilpailevan merkin vastaavilta palleroilta. Kummatkohan ovat parempia? Ehkä sitten se, joka tuon laatikollisen niitä voittaa voi kertoa.

Ja huomio! Nämä herkut on sitten tarkoitettu perheen aikuisille, ei pienille lapsille! :) Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postauksen alle kumpaa palkintoa tavoittelee (muista erottuva nimimerkki!). Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina klo 23:59. Ilmoitan voittajat sitten täällä blogissa. :)

Kommentit (278)

Vierailija

Meillä leffaillat päätyvät alle viidessä minuutissa kuorsaukseen, mutta sipseille käy yleensä kyllä samalla lailla :) Mutta siis noita palleroita voisi yrittää niin jäisi ehkä joskus herkkuja mullekin.

 

-Nanna

Vierailija

Eka palkinto eli nuo nachopalleroiset kiinnostaisi. Niitä toisen merkkisiä kun tuli joskus naposteltua enempikin... :)

 

-Ipi Kipinä

Vierailija

Mukana =) Nachopallerot vois kiinnostaa eniten, vaikkei nuo toisektkaan varmaan pahoja ole ;)

 

-Milja-

Vierailija

Palkinto nro 2 :) Meillä vietetään liian usein elokuva- ja herkutteluiltoja :D Ollaan aina katsottu suurin osa Filmtownin uutuuksista ja sit ollaan suu alaspäin jos ei pitkään aikaan tuu mitään uutta :/ Ja nimenomaan sipsimonsteri oon! Harvemmin karkkeja syön mutta sipsit on kyllä ihan parasta.

-Sandramanda

Vierailija

Apua, meidän herkuttelu on kyllä nyt jo ihan über tasolla, mut ei ku mukaan vaan ja palleroita tavoittelemaan :D 

 

-Titti / Tittin elämää

Vierailija

Mukana ollaan. Kumpikin käy, mutta olen 1 palkinnon arvonnassa mukana.

 

mariestrange(a)hotmail.com

Vierailija

palkinto kaksi: Meillä herkutellaan niin vähän,että tuo olisi jo tarpeeksi hyvä syy viettää herkkuilta :)

 

Muumikki

Vierailija

Kakkospalkintoa tavoittelemassa. Aiemmin meilläkin vietettiin leffailtoja herkkuineen useinkin, mutta nykyään ne kerrat on aika harvassa... Ollaan kumpikin iltaunisia, joten mielellämme mennään nukkumaan aika pian lasten jälkeen :)

Vierailija

Palkinto 2 näyttää paremmalta!

Harvemmin tulee nykyisin leffailtoja vietettyä, mutta joskus sentään kuitenkin!

 

- Eedith

Vierailija

Cheese Snackseja tavoittelisin. Meillä vietetään elokuvailtoja välillä mutta paremmin sopivat jotkut lyhyet televisiosarjat kun ei oikein jakseta koko elokuvaa katsella. Mutta on elokuvahetkiä joskus kuitenkin.

 

Pitsi

Vierailija

Palkinto numero 2! :) :)

Koko perhe ollu vuorollaan yli kuukauden kipeänä ja elokuvia kuluu, tästä sais leffaevästä (muutakin kuin särkylääkettä) :D  <3

 

 

KuumeisetNuhaNenät

aaatsiu@luukku.com

Vierailija

Toinen (2) vaihtoehto maistuisi, mums...Vaikkakaan en täysin tyrmää ensimmäistä vaihtoehtoa. :)

-SofiaN.

Vierailija

Arpaonnea tavoittelemassa! Toinen palkinto kiehtoo. Olisinkin rentouttavan illan tarpeessa.

 

Nimim. Pieniin päin oleva Paprika

Vierailija

Meillä ei herkkuja oo paljon viime aikoina osteltu, joten tulis "tarpeeseen". Palkinto 1 olis kiva. 

 

T: Pankikko

Vierailija

Ups, unohdin nimimerkin! Eli hukkakukka on nimimerkki, ykköspalkinto tavoitteena ja osoite sopeutuja(at)hotmail.com.

Vierailija

Kummatkin kelpaisivat, mutta kokeillaan nyt vaikka noita kakkosia! Saisi aikamoiset vappukekkerit noilla :D
mariannelahteenmaki(at)hotmail.com

Vierailija

No koetetaas kakkos palkontoa, eli real cheese snacks. Nam, nam ja vielä kerran nam, kun on kerrankin vain aikuisille! Lisää vain-aikuisille-skaboja ;) Aurinkoa kevääseen, terkuin Suikerofani anj.juntunen@gmail.com

 

Vierailija

Mukana ollaan! Jos onnetar suosii, vien osan anopin 70-vuotissynttäreille tarjoiltavaksi! Loput syödään lasten nukkuessa kotona :)

 

marjukka.asiainen(at)netti.fi

Vierailija

Eka palkinto on uusi tuttavuus, joten eiköhän sitä sitten tavoitella :) Sipsifriikki ilmoittautuu :) 

 

-plipp

Vierailija

Tavoittelen palkintoa nro. 1! Taffelin Nacho Cheese Ballsit on mun SUURINTA herkkua. Ne vaan on niin hyviä, mielenkiintoista olisi testata löytyisikö näistä haastajaa :)
hazelnut-(at)hotmail.com

Vierailija

Molemmathan maistuisi varmasti, mutta eka palkintohan se sitten on valittava.. Uusia sipsejä olisi kiva päästä maistelemaan.  Leffa iltaa rennossa meiningissä tässä kaivattaisinkin riehakkaan maha-asukin kanssa.  -Eija

 

uukku@hotmail.com

Vierailija

Palkinto 1!

 

Olisi mahtavaa viettää kunnon pitkän kaavan mukainen leffa-ilta miehen kaa muksun nukkuessa. Sipseistä tykätään ja kaikkea uutta on aina hauska kokeilla :)

 

- Apinan äiti

Vierailija

Estrellan Real Cheese Nacho Ballseja tavoittelen suurena palleroiden ystävänä.

-Aikku10-

Vierailija

Nuo Real Cheese Nacho palleroiden arvontaan tulen mukaan, eli palkinto 2 olisi minulle mieluinen. -Henna25-

Vierailija

Tavoittelen palkintoa nro 1, olisi hauskan näköinen setti 18 pussia pöydällä kun yleensä on vain yksi kerrallaan ostettu perheelle.

-peppinen-

Vierailija

Toista palkintoa, niin päästään miehen kanssa herkuttelemaan useampanakin leffailtana ;)) -Heirah-

Vierailija

Palkinto numero 2 olisi hieno, nauttisin palkinnosta tyttäreni kanssa, hän on 25 vuotias ja katsoessamme O.C sarjaa dvd.lta.

Airi-äiti

Vierailija

Uuuuu, palkinto numero yksi olisi mieheni mieleen, ja sille sipsihirmulle aikamoinen yllätys, varsinkin kun 30vuotis synttärit lähenee jo uhkaavan nopeasti. -Luckystar

Vierailija

Lähden tavoittelemaan Estrellan Real Cheese Nacho Ballseja :)  Nimimerkillä Jauhopeukalon keittiössä.

Vierailija

2 plakinto :) ois oikeen mukava. Meillä sipsejä yms ei leffailloissa niinkään popsita, sillon lojutaan läjässä soffalla, mutta lautapeli-illat herra 12v:n kanssa kyllä vaatii naksuja ja dippiä hieman myös limsaa päälle. Ne on hurjia turnauksia ne ;D

peppiina@koti.luukku.com

Vierailija

Ensimmäinen palkinto kyllä kelpaisi, melkein koko suku tykkää napostella noita Nacho Ballseja :D

 

- Demolitionman

Vierailija

Olisi kiva tietää, vetävätkö nuo vertoja kilpailijalle, eli numero 1 olisi kiva :)

 

mirene(ät)hotmail(piste)fi

Vierailija

Viiden pienen lapsen äitinä, minulla on sama tunne kuin sinulla eli turhan vähän enää vietetään niitä herkku leffa iltoja yhdessä miehen kanssa. Ja jos joskus jotain ostetaan niin ennekuin lapset on ruokittu ja laitettu nukkumaan niin johan on herkut jo syöty...eli jäinpäs taas itse ilman :(

Olisin mielelläni mukana 2 palkinnon arvonnassa...jospas tuosta määrästä jäisi hieman minullekin että ei kaikki uppoaisi miehen sisuksiin :)

johannap4@gmail.com

Vierailija

Juuri eilen luin, että uusi dvd on ilmestynyt Petoeläinkeskuksesta, sen tilaan ja katsomme sen ensin vaimoni kanssa ja sitten myöhemmin myös kun lapsi kasvaa niin hänen kanssaan myös. 1 palkinto olisi se oikea.

-PeteHoo

Vierailija

Minulle mieluisin olisi ehdottomasti tuo toka palkinto ja tulisi todellakin tarpeeseen, kun ollaan järjestämässä kaverille yllätys synttärijuhlia ja sinne on tulossa paljon porukkaa joille varmasti maistuisivat uutuusnaksut paremmin kuin hyvin :)

Sen takia toivon, että tänään onnetar olisi minun ja ystävän puolella ja voittaisin tokan palkinnon, jotta päästään aloittelemaan järjestelyjä.

 

maikkiliina8@gmail.com

Vierailija

Mukana ollaan ja molemmat käy, mutta jos pakko on valita niin palkinto nro. 2

 

terveisin Peppar ja muu sipsejä rakastava kööri - pepparinpostit(at)gmail.com

Vierailija

Kyllä me poikaystävän kanssa katsotaan melkein joka ilta joku elokuva, harvemmin tulee mitään hyvää ostettua :) Kokeillan ensimmäistä (1.) palkintoa!

 

~ luffen

Vierailija

Siis tänne vaan rouskuteltavaksi, piltit tosiaan jo nukkuvatkin ja telkku päällä

 

 

t: wivitius

Vierailija

voi, että tässä olisi niin hyvä testaussetti mein aikuisten turnajaisiin :) kunhan tuuri potkaisis ja päästäis testailemaan, eikä olisi edes väliä kumpaa juustoista herkkua pääsis testaamaan (vaikka pallot aina kivoja kaikkien mielestä..) ;)

 

t: "kreivilän emäntä"

perkonoja(at)hotmail.com

Vierailija

Jep, noi real cheeset vois olla aika hyviä, elikkä kakkospalkintoa havittelen... Ja tuleviin tupareihin ei tarvis miettiä mitä snacksejä ostaa :o) Terveisin KanttiFantti (Huiskale@hotmail.com)

Vierailija

Kyllä leffailtaa vietetään pari tai kolmekin kertaa viikossa, haluan seuraavaksi nähdä jonkin klassikon vaikka Armottomat tai Ruoska:) Palkinto numero kaksi kelpaisi minulle ja miehelleni, taapero syö omia maissinakusujaan.

-Laitilasta-

Vierailija

Olen oikea leffafriikki ja naksujen syöjä kun sille päälle satun, en käytä alkoholia mutta sipsejä yms menee paljon. Palkinto 2.

PetriJohannes

Vierailija

Olemme suuria juustopallojen faneja joten ykköspalkinoa olisi kivaa kokeilla. Olisi myös hyvä syy käydä taas pitkästä aikaa vuokraamassa pari uutta leffaa. :)

Koivunkukka

anja@papinkivi.fi

Vierailija

Tokaa palkintoa tavoittelen, aloitin juuri kurssin ja nyt tekee mieli rentoutua iltaisin ja syödä juustopalleroita elokuvan seurassa jotta elämä ei olisi pelkkää opiskelua.

Pikku-Inku

Vierailija

Nacho Balls eli numero 1 olisi meidän herkkupalkinto! Leffaillat on aina kivoja ja herkut kuuluu asiaan ;)
T. Noona S

Vierailija

Estrellan Real Cheese Nacho Balls - kuulostaa hyvältä :) Suosisiko arpaonni?!?

 

katja.saloranta @ hotmail.com

Vierailija

No jopas on palkinto :D Näitä ei kyllä parane kaikkia itse syödä, mutta eiköhän meillä ole lähipiirissäkin herkkusuita. Ykköspalkintioa tavoittelemaan :) T: Sipsisankari

Vierailija

Rakastan juustoa, joten molemmat kelepaisi, mutta ehkä silti 1 houkuttaa enemmän

janttarainen(AT)luukku.com

 

Vierailija

Toka palkinto, olemme mieheni kanssa leffahulluja aina välillä vaikka työt ja perhe vievätkin meistä mehuja mutta aina silloin tällöin päädymme etsimään leffaa jota katsoisimme, juustopallerot ja jääkylmä cokis kuuluvat siihen sitten.

HennaJenniina

Vierailija

Palkintoa nro 2 tavoittelen! :) Saisi ainakin kunnolla maistella leffaa katsoessa ettei heti lopu kesken :) Eipä oo tullut noita herkkuja hetkeen maisteltuakaan...

 

-Niina-

Vierailija

juu kyllä tuommoiset laatikkolliset minulle kävisi sipsejä täynnä  kelpaa kyllä toivottavasti onni olisi puolellani

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat