Suosittelen kaikille lapsiperheille, jotka käyvät tai asuvat Helsingissä, tai joissa on pieniä dinosaurusfaneja Luonnontieteellistä museota. Kävimme museossa koko perheen voimin, koska arvelimme erään pienen dinosaurusfanin innostuvan siitä. Eikä mennyt veikkaus pieleen, koko perhe viihtyi hyvin. Luonnontieteellinen museo sijaitsee Pohjoisella Rautatiekadulla ihan kävelymatkan päässä rautatieasemasta sekä Kampista. Pääsyliput maksavat aikuisilta 10 euroa ja yli 7-vuotiailta lapsilta 5 euroa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Museosta löytyy myös kahvila sekä pieni matkamuistomyymälä, mutta siellä on myös oma alue omien eväiden syöntiin. Kesäkaudella museo on suljettu maanantaisin, mutta muina päivinä se on auki 10-17. Eppusen kaapilla suosittelee. :)

Kommentit (2)

Vierailija

"Dinomuseo" on meidänkin lapsista kiva paikka. Lapset tykkäävät katsoa myös eläimiä, koska ne näkee kunnolla. Esim Korkeasaareen verrattuna on aina tuurista kiinni näetkö leijonan kokonaan vai hännän tupsun...

Vierailija

Meillä onkin suunnitelmissa mennä tuonne parin viikon päästä kun tullaan pääkaupunkiseudulle. Näyttää kyllä ihan mahtavalta paikalta! :)

Pia - jotaintekemista.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram