Tässä postauksessa on muutamia suosikkeja meidän vauvan vaatekaapista. Neiti viihtyy pääasiassa vielä yöpuvuissa ja muissa rennoissa vauvalle sopivissa vaatteissa kotona, mutta niistä muutamat jutut ovat nousseet selviksi suosikeiksi. Ostin jonkin verran vaatteita vauvalle jo etukäteen, koska olin laittanut melkein kaikki esikoisen vauvanvaatteet jo kiertoon aikoja sitten, ja tytölle oli kiva ostaa myös jotain vähän tyttömäistä. Olemmekin nyt suosineet aika paljon Polarn O. Pyretin vauvanvaatteita, mutta mukaan mahtuu myös jonkin verran Mini Rodinia sekä Molo Kidsin sisävaatetusta. Kietaisubodyt ovat olleet tällä hetkellä eniten käytössä, koska ne ovat minusta vaan kaikkein helpoin pukea. Pyykkiä kyllä tulee koko ajan ihan kiitettävästi, joten vaatteita saa olla vaihtamassa aika usein. Noh, eipä pääse kyllästymään ainakaan. :) 

Vauvalle talveksi ostamani ulkoiluhaalarit ovat vielä liian kuumia ja liian isoja, mutta onneksi ihana ystäväni teki loistavan löydön Little Copenhagenista, ja saimme söpön lilan Mini A Turen haalarin tytölle. Se on sopivan paksuinen, ja alle ei tarvitse tunkea koko arsenaalia välivaatetta. Tuo haalari on myös helppo pukea ja riisua, koska se on kietaisumallia. Haalarin kanssa meillä on ollut Benettonin ohut villainen pipo.

Sisävaatteista suosikeiksi ovat nousseet Popin sirkus -mallistosta ostamani kaksi settiä, raidalliset bodyt sekä leggarit. Toinen raitasetti onkin näkynyt täällä blogissa jo useamman kerran. Myös Molo Kidsin trikoohaalaria ja bodeja olemme pitäneet paljon kotona, mutta ne ovat aika lyhyitä mitoitukseltaan, joten voi olla että ne ovat pian pieniä. Myös Mini Rodinin new born rusettisetti sekä vanha keltainen body ja leggarit -setti on ollut kovassa käytössä. 

Nyt Popille oli tullut uusia neulehaalareita sekä luonnonvalkoisena että harmaana. Ostin meille tuon haalarin, ja uskon, että siitä tulee myös yksi talven lemppareista. Neulehaalari on helppo pukea ja hyvä väliasu talvellakin.

Vauvan vaatteet ostettu: Raitavaatteet ja neulehaalari Polarn O. Pyret // Mini Rodini ja Molo kids Oiidesiign.se // Mini ATure haalari (second hand) Little Copenhagen

Kommentit (14)

Vierailija

Mä kans ihastuin Po.pin sirkusmallistoon ja oon vauvalle ostanut 68cm sini-vihreän multiraita setin sekä ton sydän setin. Bodyt vaan vaikuttaa ihan hurjan isoille, ovat isompia kuin tutan 74cm mitä oli pari jäänyt esikoiselta jemmaan. Housut taas ennemmin vastaa kokoaan. Mitä kokoa teidän sydän setti on? Luovutko noist, kun jää vauvalle pieneksi :)?

 

-Titti / Tittin elämää

Vierailija

Tuo kevyttoppahaalari on IHANA! Meillä on just tuossa vähän vaikeuksia ulkoilun suhteen, kun E on niin kuumis ettei toppapukua ainakaan voi vielä pukea päälle.

 

Täällä siirrytään jo varmasti viikon sisään 62cm vaatteisiin, iik!

 

-Sara

Vierailija

Mieletön tyylilyyli jo pikkuneidistä lähtien <3 suloinen pakkaus. Onpas muuten kätevä neulehaalari toi pop kun on vetskari.  Anna M 

Vierailija

Meillä poika inhoaa pään yli vedettäviä bodeja joten kietaisumallisia suositaan täälläkin. Musta tuntuu että täytynee sortua talveksi tuollaiseen neulehaalariin. Onko tuo teidän oma minkälaista mitoitusta?

 

-Nanna

Vierailija

Ihania vaatteita!Täällä odotellaan myös tyttö vauvaa syntyväksi alkuvuodesta ja pitää tunnustaa, että ostin popin sirkumallistoa jemmaan usean sadan euron edestä, hullua varmaan mutta olihan ne nyt niin ihania :) Ja tuota kyseistä Mini A Turen haalaria olen myös himoinnut mutta haalarin hinta on hankintaa hieman hidastanut :/ Tuntuu, että hankittavaa on niin paljon vaikka isommat hankinnat jo löytyvätkin ensimmäisen lapsen jäljiltä mutta kun ensimmäinen lapsi oli poika niin vaatehankinnat menevät aika lailla uusiksi.  Mutta mukavaahan toisaalta tämä shoppailu on :) Olisitko halukas myymään haalaria kun se jää teille pieneksi? Vai maltatko luopua noin hienosta lahjasta? Täällä olisi nimittäin yksi joka olisi erittäin halukas ostaja ehdokas :) Miten tässä malttaa edes odottaa oman vauvan syntymää :)

 

-Suski-

Vierailija

Kiitos jos vaan jaksat mittoja laitella! Meillä käytetään pääsääntöisesti nyt kokoa 56, mutta jokunen vaate koossa 50 on myös vielä käytössä. Reiman toppahaalari on koossa 62/68 ja siihen poitsu vielä kirjaimellisesti hukkuu. Onneksi säiden puolesta ei haalarille vielä tarvetta ole ollutkaan :)

Vierailija

Kiva juttu, tosi kilttiä! Laskettu aika on vasta helmikuun lopussa eli vielä on matkaa jäljellä  :) Juuri siksikin olisin kiinnostunut ostamaan haalaria käytettynä, koska meillä tuo käyttöaika jää kovin lyhyeksi. Minkä kokoinen haalari on, 56 cm? Kyselenkö asiaa sinulta s-postilla myöhemmin vai miten toimitaan? Kiitos myös toivotuksista <3

Vierailija

Hei!

Vastasin sinulle aiemmin tähän viestiin mutta en itse näe sitä? Tulikohan se sinulle perille :)

 

Suski

Vierailija

Hei ! Minkä kokoinen tuo mat haalari on? täälläkin kiinnostunut ostajaehdokas jos luovut haalarista ennen seuraavaa syksyä.

Vierailija

Vieläkö teillä on tuo MAT haalari? :) Metsästän sitä 6 viikkoiselle tytölleni enkä löydä enää mistään :( Jos et ole luopunut ja myynti kiinnostaisi niin olisin kiinnostunut ostamaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram