Tässä vähän meidän sunnuntaipäivää kuvina.

Meillä oli aika rento meininki ja muutenkin hyvin tavallinen viikonloppu. Ulkoilua, ruokailua, tirsat (jonka aikana äidin kirppariretki), pojan uinti, lisää ruokailua ja kotona yhdessä puuhastelua. Eli ei mitään erikoista, mutta juuri sitä parasta viikonlopun rentoa arkea. Mä sitten rakastan viikonloppuja kotona perheen kanssa. On ihana tassutella kotona jättineuletakki päällä ja tohvelit jalassa, ilman että tarvitsee lähteä mihinkään. Tai sitten jos huvittaa, voi vaikka lähteä.  :)

Olen nyt muutamaltakin eri kirpparilta löytänyt pojalle uutta Cars roinaa, lehtiä ja kirjoja, ja niitä onkin lueskeltu nyt ahkerasti. Lisäksi ystävä toi pojalle yllärinä ihanat Cars pikkuautot, mutta niistä vähän myöhemmin lisää. Olen jopa itse alkanut pitää Cars elokuvasta, olenkohan nähnyt sen liian monta kertaa?

Niin, ja illalla muuten starttaa upea haalariarvonta, joten pysykäähän linjoilla rakkaat lukijat, sillä joku teistä voittaa arvonnassa Ticketin.. ;)

Kommentit (5)

Varjo

Viikonloput tosiaan on niiiiiin parasta. Voi olla rauhassa tai sitten touhuta ja koluta kaikki paikat ;) mutta pääasia, kun ollaan yhdessä.

Mukavaa viikkoa sinne! Jään innolla odottamaan arvontaa ;)

Sara.

kuulostaa aika täydelliseltä viikonlopulta. mä niin toivon, että meidänkin daddy voisi jossain vaiheessa ruveta tekemään ma-pe päivätöitä.

hih ja täällä osaa äiti kanssa carsit ulkoa :)

Täti Ruskea

Carsit on oikeasti hyviä! Oon tosi iloinen, että ne tuli "takaisin" nyt kun meidän pikkupojat on pieniä. Olivat ekan kerran silloin kun isot olivat pieniä. Meillä onkin melkoinen aarreaitta, kun veljiltä on säästyny "silmäautoja", kirjoja ja lehtiä. Nyt on sit "vaan" täydennetty varastoja ;) Ootko muuten nähnyt tavarataloissa sellaisia minikirjoja, joita on myös Cars-aiheisina? Mulla on aina käsilaukussa jokunen pikkukirja mukana (löytyy myös Scarryn kirjoja, Pupu Tupunoita, Tomppia jne.) ja ne ovat pelastaneet monta tilannetta "tien päällä" eivätkä tosiaan vie paljoa tilaa.

Tollaiset leppoisat viikonloput perheen kanssa ilman aikatauluja ovat niin ihania. Meille ne tuntuvat tällä hetkellä tosi luxukselta, koska ovat niin harvinaisia. Lähes joka lauantaille ja sunnuntaille on isompien poikien kisa/pelireissuja ja mulla jatkuu perusarjen pyöritys pienten kanssa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram