Stokke uusi lastenhuone , Stokken uudet vaunut , Stokke new home collection 2015

Meidän Facebook-sivujen ja Instagramin seuraajat näkivätkin jo aamupäivällä ensimmäisiä kuvia Stokken uudesta lastenhuone-mallistosta, joka julkaistiin tänään. :) Tässä vielä vähän lisää kuvia ja tietoa tuosta uudesta mallistosta. Meillä onkin ollut täällä aiemmin monta postausta Stokken vaunuista sekä syöttötuoleista, joten uusi Stokken lastenhuonekin kiinnosti meitä kovasti. Mallistossa on uusina tuotteina vauvan kehto, pinnasänky, joka muuttuu junior-sängyksi, hoitopöytä sekä lipasto.

Uusi Stokken kehto on kevyt, kapea ja pieni, jopa niin pieni, että se mahtuu vaikka pieneen makuuhuoneeseen vanhempien sängyn viereen. Kehtoa on myös helppo liikutella, koska se on kevyt, ja itse koppaosan saa sijoitettua Stokken uuden pinnasängyn päälle. Kehtoa voi keinuttaa pituussuunnassa, josta vauvat tykkäävät. 

Tuo pinnasänky on myös uusi, ja se muokkautuu lapsen kasvaessa juniorisängyksi. Juniorisänkyyn on myös laita sekä ihana telttakatos, jossa on päädyissä pienet lokerikot vaikka unileluille sekä pyöreät kurkistusikkunat. Meillä lapset leikkivät jatkuvasti majaleikkejä, joten Isla innostuikin heti "majasängyn" ikkunoista.

Tähän kodinmallistoon kuuluu myös tyylikäs lipasto, jonka päälle voi sijoittaa hoitopöydän, ja tuon hoitopöytäosan saa taas kätevästi tuon pinnasängyn päälle. Tämä onkin hyvä yhdistelmä, jos lastenhuoneessa on vähän tilaa. Näitä uusia kalusteita on saatavilla kahdessa eri värissä, valkoisena ja ruskeana.

Esillä tuolla oli myös Stokken vaunuja, ja itse ainakin tykkäsin noista uusista mintunvihreistä kesäkankaista (Stokke summer kit 2015) niin paljon, että harkitsen kyllä niiden hankkimista meidän Cruseihin. 
Stokkelta on tullut myös uusi versio Crusi-vaunuista, Stokke Trailtz, ja näissä uusissa vaunuissa onkin aika hyviä parannuksia vanhoihin verrattuna. Nämä on suunniteltu varta vasten Skandinavian markkinoille. Vaunuissa on taittuva työntöaisa sekä ilmakumirenkaat. Näissä uusissa vaunuissa onkin tosi hyviä uudistuksia, nämä ominaisuudet huolisin kyllä myös meidän vanhempiin Crusi vaunuihin.:)

Postaus Stokke Crusi vaunuista löytyy täältä.

Postaus Stokke Scoot -rattaista löytyy täältä

Postaus Stokken Steps istuinjärjestelmästä löytyy täältä. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Tuo majasänky on kyllä varma hitti lapsille! Itse iskin silmäni heti tuohon lipastoon ja mintunvihreisiin menopeleihin. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram