Stokken Tripp Trapp taitaa olla aika suosittu syöttötuoli ja tuttu varsin monelle. Tripp Trapp on ollut markkinoilla pitkään, mutta nyt sen lisäksi on tullut jotain ihan uutta. Pääsimme jokin aika sitten vauvan kanssa pr-toimistolle tutustumaan uuteen Stokke Steps syöttötuoliin. 

Stokke Steps on uudenlainen istuinjärjestelmä, joka menee vastasyntyneestä lähtien leikki-ikäiselle asti. Ihan pienelle vauvalle (vaikka vastasyntyneelle), Stepsiin voi hankkia erillisen sitteri-osion, jota voi käyttää joko ihan tavallisena sitterinä tai sitten sen voi nostaa tuolin päälle, jolloin tuolista tulee vastasyntyneelle sopiva kallistettu istuin. 

Kun lapsi osaa istua ilman tukea, tuoliin voi liittää Baby setin, jolloin se on tukeva syöttötuoli. Stokke Steps -tuoliin on saatavilla myös tarjotin, jonka saa helposti kiinni ja pois. Tuo tuolin tasapainotus on suunniteltu niin, että se pysyy pystyssä vaikka siinä on tarjotin kiinni, ja vaikka siihen tarjottimeen nojailisi joku innokas isosisaruskin. Tripp Trapp -tuoliinhan Stokkella ei ole omaa tarjotinta, mutta siihen on saatavilla Playtray -merkkisiä tarjottimia. Ja kun lopulta lapsen kasvaessa baby set on tarpeeton, Steps on monipuolinen lastentuoli. 

Tuoli siis kasvaa lapsen mukana kuten Tripp Trapp. Steps on vaan hieman sirompi kuin edeltäjänsä, ja muotoilu on kaunis, kevyt sekä moderni. Kun Steps -tuolin laittaa pöydän ääreen, ei välttämättä huomaa, että kyseessä on syöttötuoli vaan takaapäin se näyttää ihan tavalliselta ruokapöydän tuolilta. 

Stokken Steps -tuolissa istuimen korkeutta ei pysty säätämään niin kuin Tripp Trappissa, mutta jalkatuki on säädettävä, joten tuoli käy tällöin leikki-ikäisellekin.

Isla oli mukanani tuossa Stokken pr-tapahtumassa ja pääsi paikan päällä testaamaan tuota Steps- tuolia ja sitteriä. Itse tykkään kovasti tästä uuden syöttötuolin ulkonäöstä. Vaikka Tripp Trapp onkin ihan loistava, on se aika massiivinen kooltaan, ja itse usein kompastelen kotona Tripp Trapp -tuolin "pitkiin takajalkoihin". Stokke Steps oli näyttävästi esillä myös viime viikonlopun Lapsimessuilla. Sattuiko kukaan käymään siellä tutustumassa tähän uuteen syöttötuoliin?

Alimmassa kuvassa näkyy vielä Stokken Scoot-rattaat, joista löytyy lisätietoa mm. täällä

Kommentit (2)

Vierailija

Mun oli tarkoitus käydä vauvan kanssa messuilla tuolia katsomassa, mutta se sitten kaikessa tohinassa jäi. Meillä isompi pojista ei luovu sitten millään omasta Tripp Trappista ja toinen samanlainen ruokapöydän ääressä ei oikein massiivisuutensa takia innosta. Tämä sirompi versio siis houkuttelisi ainakin kuvien perusteella.

 

-Nanna

Vierailija

Kivan näköinen tuoli, Trip Trap palvellut jo 3 lasta ja 10 vuotta. Saanee palvella vielä viimeisenkin kun mitään vikaa ei ole ja pehmusteetkin 3 väriä olemassa. Mutta hiukan kuiten pohdin, että mitäs jos myisi ja ostaisi tämän. Itsekkin jalkoihin varpaitansa lyöneenä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram