KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / CROCS

Uusi Disneyn Star Wars elokuva The Force Awakens saa ensi-iltansa joulukuussa, ja lupasin lähteä miehen kanssa katsomaan sitä. Mies on aika kova Star Wars fani ja pojasta vaan polvi paranee. Meillä on kotona miehen ja Epun yhteistuumin hankkimia Star Wars Legoja, Star Wars vaatteita, Star Wars leluja ja ties mitä Star Wars tavaraa. Erityisesti Eppu tykkää Legoista, ja niiden parissa aika kuluukin nykyään kavereiden kanssa. Tästä olen päätellyt, että Star Wars taitaa olla aika hittijuttu monessa muussakin perheessä.

Jokin aika sitten Crocs lähetti pienen yllärin meille ja Eppu sai uudet Crocsit Star Wars kokoelmaansa. Näitä kenkiä ei tarvitse kauheasti suostutella pitämään jalassa, varsinkin kun niissä on ihan älyttömän hienot vilkkuvalot. Vilkkukengät ja Star Wars yhdistettynä on todellinen menestys! Samassa paketissa Isla sai omat Frozen Crocsit, ja nyt molemmat ovatkin tepastelleet sisällä näissä lempparitossuissaan.

Tässä siis pieni lahjavinkki muille ultimate faneille. Minä siirryn tästä pian Sillan pariin. May the Force be with you! 

 

Kommentit (7)

nannaonni

Me ei miehen kanssa yhtään ymmärretä Star Warseja, mutta poikahan on ihan haltioissaan. Pojan mielestä täti onkin siistein aikuinen ikinä sillä täti ostaa itselleen jopa Star Wars Legoja ja keksii tietysti ne parhaat lahjat. Tätille taas pitää kuulemma ostaa pojan puolesta synttärilahjaksi Star Wars meikkejä. Onneksi siis joku ymmärtää pientä faniakin :D

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Meillä on mies on ollut ihan kiitettävästi mukana noissa Star Wars jutuissa. :D Ihana, kun teillä on pojalla ja tädillä oma yhteinen juttu! Saapa nähdä tuleeko jollekin meikkibrändille Star Wars teemaa. Joskus Macilla on ollut vastaavia teemajuttuja. :) 

nannaonni

Poika oli nähnyt jo niitä ellei sitten ole nähnyt unta :D Musta on kyllä ihana seurata sivusta kuinka poika tätinsä kanssa innoissaan tutkivat pojan aarteita. 

Rmat

Meillä ostettiin pojalle keväällä tuollaiset villkuvat Star Wars crocsit. Kuukauden maximissaan toimi tuo vilkkusysteemi,sitten tais loppua patterit.Tytön kenkien vilkku toimi pari viikkoa kauemmin. Eli ei kovinkaan pitkäikäinen tuo vilkkusysteemi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram