Soft Gallery

Onko Soft Gallery teille tuttu merkki? Soft Gallery on perustettu 2007 Kööpenhaminassa ja sen mallistot sisältävät pääasiassa sisävaatetusta sekä asusteita tytöille ja pojille. Tyyli on hyvin yksinkertainen ja hienostunut. Soft Gallerylle on tyypillistä pastelliset värit ja todella kauniit printit sekä aplikaatiot vaatteissa. Jotkut printit ja kuosit tehdään yhteistyössä eri taiteilijoiden kanssa. Keväisin mallistossa on mukana myös uima-asuja. 

Tässä yllä siis muutamia kuvia kevään 2015 mallistosta. Malliston nimi on Minni & Miki, joka epäilemättä viittaa tuttuihin sarjakuvahahmoihin. Kevään yksi printti sekä kuosiaihio onkin juuri tuo postauksen pääkuvassa näkynyt hiirikuosi, jota löytyy sekä roosalla että harmaalla pohjalla. Sama hiiri seikkaille monissa muissakin malliston vaatteissa.

Omat suosikkini tästä kevään mallistosta ovat ehdottomasti kaunis pastellin sävyinen harlekiinimekko sekä roosa hiiritakki, jotka tilasinkin Islalle täältä. Viime keväänä meillä oli myös muutamia vaatteita Soft Galleryn mallistosta, ja tykkäsin niistä tosi paljon. Koot pitävät minusta aika hyvin paikkaansa ja ainakin bodyt kestivät pesussa ihan hyvin. Näitä Soft Galleryn vaatteita olen pääasiassa tilannut ruotsalaisesta nettikaupasta Oiidesignista, koska heillä on hyvin laaja valikoima Soft Galleyn tuotteita. 
Mitäs tykkäätte tästä tanskalaisesta merkistä? 

Kommentit (4)

Vierailija

Mä oon aina silloin tällöin ihastellut merkin tyttöjen vaatteita. Huomaankohan vaan tyttöjen jutut paremmin kun en muista poikien omia katselleeni?

-Nanna

Vierailija

Tiedätkö onko tuota matkalaukkuja kantavaa hiiri? printtiä missään isommalle lapselle sopivassa vaatteessa esim. t-paidassa?

Vierailija

Kivoja nuo tavalliset college paidat! Tuntuu ettei mistään löydä paksuja pitkähihaisia ilman huppua/nappeja/neppejä/vetoketjuja. 

T: ysärin räikeitä kollari paitoja haikaileva

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Ehkä tuo tyttöjen mallisto on vaan vahvempi (?) :P Viime keväänä oli kyllä muutama kivajuttu pojillekin, jotka jäi mieleen. :) 

Vierailija 2: Mä en tuota samaa kyllä löytänyt, mutta kurkka vielä tuolta Soft Galleryn sivuilta: www.softgallery.dk siellä on kaikki kevään mallit. :)

Vierailija 3: Samaa mieltä! :) Mutta kurkkaapa myös sellainen merkki kuin Popupshop, heillä on myös joka vuosi ollut kivoja collareita ilman mitään "härpäkkeitä". :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram