Hei! Hyvin lyhyt päivitys täältä meiltä. Pieni blogihiljaisuus johtuu siitä, että meille syntyi torstaina ihana tyttö, Epun pikkusisko. Pienien mutkien takia pääsimme vasta juuri kotiin, mutta nyt on kaikki hyvin ja uusi arki voi alkaa nelihenkisenä perheenä. Jännää! Mies on nyt useamman viikon kotona meidän kanssa ja voimme opetella uutta arkea. On niin ihana olla taas kotona, ja vielä kahden lapsen äitinä. Olo on nyt todella kiitollinen ja onnellinen. 

Isoveli on ottanut uuden tulokkaan vastaan paremmin kuin hyvin, ja hän on tosi innokas hoitamaan vauvaa. Poika on kyllä odottanut vauvan tulemista tosi kovasti, mutta silti minua jännitti vähän, miten hän suhtautuisi vauvaan. Ainoa harmitus tähän mennessä on syntynyt näistä elämän peruskysymyksistä, miksi pojat eivät voi imettää vauvaa. ;) Miten teillä on uuden vauvan tullessa taloon hoidettu tämä "hoitamisjuttu" esikoisen kanssa? Ainakin yksi meitä hoitanut kätilö vinkkasi, että pojallekin voisi ostaa oman vauvanuken, jolle voi vaihtaa vaippoja ja jota voi sitten hoitaa samalla kun äiti hoitaa vauvaa. 

Mutta nyt vauvanhoito jatkukoon. Vauvajuttuja ja postauksia luvassa lisää myöhemmin. Ja kiitos muuten teille lukijoille, jotka kommentoitte sairaalakassipostausta! Minulta olisi jäänyt ilman teitä ainakin puhelimen ja kameran laturit sekä pari muuta tärkeää juttua kotiin. :) Pitää myös onnitella Vauvan toista blogistia Parsakaaliprinsessa Kaisaa, joka ainakin Vauvan Facebook -sivujen mukaan sai esikoisensa samana päivänä kun minä meidän kuopuksen. :)

Ennen kuin sait alkusi, minä halusin sinut.

Ennen kuin synnyit, minä rakastin sinua.
Ennen kuin olit ollut täällä tuntiakaan,
olin valmis kuolemaan puolestasi.

Kommentit (35)

Vierailija

Oi mikä ihana pikkuinen! <3 Paljon onnea koko perheelle! 
-Annika/ Karkkipurkki

Vierailija

Miljoonasti onnea uudesta perheenjäsenestä! Meillä on 3-vuotiaan esikoispojan seurana nyt jo 7 kk:n ikään ehtinyt pikkuveli ja veljekset ovat tulleet alusta saakka mielettömän hyvin toimeen keskenään. Meillä isoveli intoutui aluksi spontaanisti hoitamaan pehmolelupupua ja -nallea äidin imettäessä pikkuveljeä, mitä muistelen vieläkin hymyssä suin. Ihania ensimmäisiä hetkiä nelihenkisenä perheenä teille, kaikki tulee sujumaan varmasti oikein hyvin <3 Äitiys on niin parasta ja todella kauniit sanat postauksesi lopussa saivat tällä äidillä kyyneleet silmiin, niin osuvat ne olivat..

Vierailija

Onnea tuhannesti :)! täällä vielä odotellaan :)

 

-Titti / tittin elämää

Vierailija

Paljon onnea pikkusiskosta koko perheelle ja erityisesti isoveli-Epulle :)

Mitä kangasta tuossa alimmassa kuvassa näkyy? :)

T. Annnu

Vierailija

Onnea kovasti pikkuneidistä koko perheelle! Suloinen kuin mikä! Ja mikä tukka!! Siihen saa suloisen rusetin ristiäisiin/nimenantojuhlaan ;)

 

Jadore - Päivölänlaaksosta

Vierailija

Onnea! Esikoinen vain reippaasti mukaan hoitamaan vauvaa, antamaan äidille vaippoja, viemään niitä roskikseen yms pieniä tehtäviä :)

Vierailija

Ihana pieni pörrötukka! Lämpimät onnittelut ja tervetuloa maailmaan pieni prinsessa :).

Ps. Se vauvanukke on hyvä juttu. Paitsi meillä esikoinen alkoi nyppiä meidän keskimmäisen silmäluomia, kun ne eivät auenneet samalla tavalla, kuin vauvanuken :D.

Vierailija

Oi mikä suloisuus!!! Lämpöiset onnentoivotukset koko perheelle ja ihania ensihetkiä kotona!

 

 Meiltä sattumoisin löytyy jo hoivattava nukke, mutta pojasta tuntuu hurjan tärkeälle saadessaan auttaa. Niinpä kantaa vaippoja hoitopöydälle ja roskiin, "etsii" tuttia, pyyhkii maitojäämiä suupielistä yms. pientä, mutta tärkeää.

 

-Nanna

Vierailija

Taisi edellisestä viestistä unohtua, että ihastelut tulivat Nanna S:n näppikseltä.

Vierailija

Onnea!

-vauvanukke tai pehmolelu on isommalle on hyvä

-luin esikoiselle kirjoja samalla kun imetin. Ei tullut mustasukkaisuutta vaan heti tultiin kirjan kanssa viereen 

Vierailija

Voi mikä tukka pienellä on <3 oikein paljon onnea! Itse pitää vielä kuukausi kärvistellä

Vera/Konkkaronkka

Vierailija

Onnea ihanasta pienestä perheenlisästä. Meillekin syntyi samana päivänä pieni prinsessa. :)

 

-Jossukka

Vierailija

Lämpimät onnittelut koko perheelle! Meillä on isoveljet hoitaneet sekä vauvaa että nukkeaan. Ja kyllä meillä on pojatkin nukkevauvojaan imettäneet ;) esikoinen ainakin aikoinaan oli hyvin tarkka mm.liivinsuojista :D Meillä on ollut tapana vauvan synnyttyä ostaa myös isoveljelle ns. isoveljen lahja. Esikoinen sai muumitalon, kun pikkuveli syntyi (esikoinen oli silloin 2v 10kk). Talo oli mieluinen ja sen parissa vierähti hetki jos toinenkin. Kukin isoveli on vuorollaan kuskannut vaippoja ja tuonut tuttia ja puklaliinaa. Tärkeitä hommia. Kuopuksen synnyttyä silloinen juuri kaksi vuotta täyttänyt isoveli rakenteli palapelejä aina kun imetin. Meillä olikin silloin melkoinen palapelimeri ;)

 

t. Täti Ruskea

Vierailija

Onnea perheenlisäyksestä!

Ja meillä, kun poika jäi perhepäivähoidosta pois hiukan vajaa 2v kun jäin itse äitiyslomalle, hoitaja antoi pojalle lahjaksi nukkevauvan jolla oli myös oma pieni kylpyamme. Siellä sitten isä ja poika kylvetti vauvojaan kylpyhuoneessa. Tai äiti ja poika istuivat sohvalla imettämässä vauvojaan jne. Eli vauvanukke oli meillä ainakin pojalle hyvä homma!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram