Viime viikolla käväisin pienillä kutsuilla Linnunlaulun Sinisessä huvilassa. Kyseessä oli Mádaran uusien tuotteiden lanseeraus tilaisuus, mutta sitä ennen saimme vähän kuulla Sinisen huvilan historiasta sen omistajalta kuvataiteilija Jorma Heleniuksilta. Koko Linnunlaulun huvila-alue on aivan upea, mutta tämä talo todella yllätti. Upea terassi ja maisemat ovat suoraan Töölönlahdelle ja vastarannalla komeilevat Oopperatalo ja Finlandia-talo.

Helenius on itse vaimonsa kanssa asunut ja remointunut taloa lähes 30 vuotta. Alunperin huvilalla ei ollut mitään arvoa ja se oli jätetty täysin hoitamatta. Talossa myös asui paljon epämääräistä sakkia ja sisällä oli pieniä yksiöitä ja kaksioita. Nyt talo on sisustettu uusrenesanssityylisesti ja Helenius on itse maalannut talon sisäkaton, joka oli mielettömän hieno. Nykyään Sinisen talon pihapiirissä toimii myös kahvila, josta on tietysti upeat maisemat ja ihana aurinkoterassi. Jos liikutte Helsingissä suosittelen lämpimästi poikkeamaan tuolla. 

Itse tilaisuus oli myös mielenkiintoinen. Lemppari kosmetiikkamerkkini Madara lanseerasi nimittäin kaksi uutta tuotetta, joita on ollut kehittämässä suomalainen toimittaja ja bloggaaja Noora Schingler. Hän on ollut ennenkin kehittämässä Madaran tuotteita ja ehkä tunnettekin Nooran Mádaran kanssa kehittämän Pihlajavoiteen. Tuo on yksi omista Mádaran lempparituotteistani ja se sopii loistavasti atooppiselle ja herkälle iholle. 

Mádaran uusi raaka-aine on nokkonen ja nyt lanseerattiin kaksi uutuustuotetta Nokkosvoide sekä Nokkosvesi. Nokkosta on käytetty sekä ravintona että lääkeaineena jo vuosisatoja ja vanha kansa on hoitanut sillä erilaisia iho-oireita. Nokkonen ei ehkä ensimmäiseksi aiheuta mielikuvia ihon hoitavuudesta. Mádaran uusi Nokkosvoide on "sensitive versio" Pihlajavoiteesta ja sen haju on huomattavasti miedompi kuin Pihlajavoiteen. Koostumuskin tuntuu jotenkin kevyemmältä kuin Pihlajavoiteessa. Tämän pitäisi toimia erityisesti heillä, joiden iho ärsyyntyy helposti. Voide sopii hyvin sekä kasvoille ja vartalolle. Itse tykkäsin ainakin tästä kevyemmästä tunnusta. Jännä nähdä, toimiiko tämä "kevyempi versio" yhtä hyvin talvella kuin Pihlajavoide, joka on ollut ainakin kuiville käsille todella ihana talviaikaan. Pidän myös siitä, että Mádaran kosmetiikkatuotteissa on mieto tuoksu, koska minusta monet täysin hajuttomat luonnonkosmetiikkatuotteet tuoksuvat vähän oudolle. Omaan nenääni tämä Nokkosvoide tuoksui paremmalta kuin Pihlajavoide, vaikka siitäkin pidän. 

Uusi Nokkosvesi on taas suihke, joka raikastaa, pehmentää ja virkistää ihoa. Tämä tuote sopii erityisen hyvin mukana kuljetettavaksi ja suihkautus tätä kuumana päivänä virkistää mukavasti. Nokkosvedessä on todella miellyttävä mieto tuoksu ja itse ihastuin tähän tuoteeseen erityisen paljon. Saimme tilaisuudesta matkaan näytepullot uusista tuotteista ja olenkin suihkinut tuota Nokkosvettä lähipäivinä kotona niin usein, että se on jo aiheuttanut huvitusta muissa perheenjäsenissä.

Koska tilaisuudessa esiteltiin nokkostuotteita, olivat myös ruokatarjoilut sen mukaiset. Villiruokakokki Sami Tallberg oli loihtinut upeat annokset (nokkosta totta kai!) ja Ekowine valinnut ruokaan sopivat luomuviinit. 

Vinkkaan nyt tässä samalla myös kolmannesta Mádaran tuotteesta, josta on tullut suosikki tässä kesän aikana. Kyseessä on siis Mádaran Misellivesi. Jos misellivesi ei ole tuttu jollekin, kerrotakoon, että se on hyvin monipuolinen puhdistustuote, joka poistaa kaiken meikin tosi helposti (myös silmämeikin) ja sopii kaikille ihotyypeille. Se toimii myös kasvovetenä ja sopii erityisen hyvin herkälle iholle. Näin kesäaikana olenkin kuljettanut tuota kyseistä misellivesipulloa kaikilla matkoilla mukana ja on ihanan helppoa kun ei tarvitse montaa eri puhdistusainetta. Tuota Mádaran Misellivettä on ehkä vähän huonosti saatavilla, mutta itse olen ostanut sitä Ruohonjuuresta. Kyseessä on siis tämä jos joku kiinnostui. Tällaisia kosmetiikkaan liittyviä uutisia tällä kertaa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram