Tässäpä teille pieni vinkki lastenvaatteiden ja lelujen shoppailuun. Käväisin keskiviikkona jouluostosten lomassa uuden Mini At Tikau liikkeen avajaisissa Ullanlinnassa Korkeavuorenkadulla. Tikaun yhteyteen on avattu nyt ihana lastenvaatepuoli, josta löytyy vastuullisesti tuotettuja vaatteita, asusteita, kenkiä, sisustustuotteita ja leluja. Pääasiassa tarjolla oli vaatteita (merkkejä mm. Tiny Cottons, Oeuf NY ja Ketiketa) ja kenkiä pieniltä merkeiltä, mutta valikoimassa oli myös kauniita sisustustuotteita, lastenhoitotarvikkeita (mm. ihania libertykuosisia hoitoalustoja) ja leluja (mm. Jukka ja Ann-Claire Petit). Nuo ihanat mustavalkoiset leikkiteltat kuvissa ovat Deuz -merkin.

Mini At Tikaun tuotevalikoimaa ohjaa eettisyys ja estetiikka, joiden ei tarvitse olla toisiaan poissulkevia. Valinnat myymälään onkin tehty harkiten ja koko myymälämiljöö on todella kaunis yhteensopivine tavaroineen. Toivottavasti jatkossa liikkeessä nähdään enemmän myös suomalaisia tuotemerkkejä.

Mini at Tikausta löytyy myös Milk bar, joka on asiakkaiden sekä ohikulkijoiden käyttöön tarkoitettu hoitohuone. Palvelu on ihan maksuton ja jos Helsingissä liikkuu lasten kanssa, tuolla kannattaa pysähtyä pitämässä se imetystauko ja samalla ihastella kaunista myymälää. Helsingin keskustasta ovat lastenvaatteita myyvät kivijalkaliikkeet kadonneet lähes kokonaan, jos ruotsalaisia ketjuja ei lasketa mukaan. Siksi tällainen pieni, lapsille suunnattu erikoisliike onkin toivottu lisä keskustaan. Eppusen kaapilla suosittelee poikkeamaan! 

Kommentit (11)

Vierailija

Ihanaa, että näiden merkkien tuotteita saa nyt Suomestakin! Kävin jo Tikaun kauniissa myymälässäkin niitä ihastelemassa. Erityisesti tuo TinyCottonsin pilkkumekko jäi kutkuttelemaan. Hienoa, että heille on tulossa vaatteita hieman vanhemmillekin lapsille.

Sanna

Täti Ruskea

Voi miten ihana liike! Minkä ikäisille suunnilleen vaatekoot riittivät? Reilu kuusi vuotta sitten ostin tuon Ann-Claire Petitit ruskean apinan ja silloin yritin selvittää mistä muualta saisin hänen tuotteitaan, mutta voisin sanoa, että vesiperän vedin. Aivan ihana symppis myös tuo koira ja karhu <3 Leikkiteltat on myös ihania ja entäpä tuo söpö "klainari" hyllyn päällä! Ja pikkuiset kengät! Turistina hyvä tietää imetyspaikasta, tosin eipä tämä meidän taapero varmaan enää loputtoman kauaa tisuile, mutta vaipanvaihtopaikkaa aina tarvitaan. Tuolla pitää kyllä päästä käymään seuraavalla Helsinki-keikalla! Nettikauppaa ei kuitenkaan taida olla?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Tämä oli todella ihana! Meiltä löytyy kans yksi Ann-Claire Petitin koira, ja se on super söpö. Ehkä pitäisi hankkia toinenkin. :D Tuolla on nyt kokoja kolmeen ikävuoteen asti ja myöhemmin tulee lisää viiteen vuoteen asti. :) 
Nettikauppaa ei ainakaan vielä taida olla, mutta suosittelen poikkeamaan Helsingin reissulla. 

Sara // housefive

Vitsit miten suloinen kauppa! Pitää ehdottomasti käydä tuolla seuraavalla Suomenvisiitillä (ja treffata teitä vihdoin myös :))

nannaonni

Näyttääpä ihanalle! Tosin meidän koirafania ei tuonne kyllä voisi päästää tai tytön sänky täyttyisi varmasti entisestään :D On yrittänyt itsekin epätoivoisesti koiraa neuloa. Saa nähdä onko parempi saamaan työt valmiiksi kuin äitinsä ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram