On kyllä hyvä jos on vähän isompia serkkuja, jos on oikein pieni.

On aina joku auttamassa. On joku joka jaksaa neuvoa, nostaa ylös pientä miestä tai ottaa kadulla kädestä kiinni. On vähän mukavampaa jos joku serkuista työntää rattaita.

Serkut jaksaa hössöttää ympärillä, mutta ne eivät ole liian vanhoja leikkimään. Oikeastaan ne tietävät jo, miten kaikki jutut toimii. Ja ne näyttävät kaikkia kivoja isojen lasten juttuja. Voi tuntea olonsa tosi tärkeäksi, jos on hyvin pieni, ja isompia serkkuja ympärillä.

PS. Epulla oli tuona päivänä jalassaan Monkee Genesin skinny farkut, jotka ovat ehkä maailman ihanimmat, ja tosi pehmeät sekä mukavat jalassa. Ja sitten kuulin huhun, että niitä ei enää tehtäisi jatkossa(?). Eihän se voi pitää paikkaansa, eihän? Tietääkö kukaan?

Cap: Polarn O. Pyret / striped knit: COS / green l/s t-shirt: Bobo Choses / jeans: Monkee Genes skinny jeans / shoes: Camper kids / shopper: second hand.

Kommentit (6)

Nanna

Voi juku mikä ilo serkuista voi ollakaan! Meidän lapsista tulee varmaan tuollaisia isoja serkkuja, mutta en sitten tiedä mitä serkkujen vanhemmat asiasta ajattelee. Varmaan hiukset pystyssä pelkäävät tuhokaksikon kyläilyjä ja mitä pahoja taitoja heidän kullannupuilleen meiltä opetetaankaan. Ellei sitten käy ihme ja meillä joskus oikeasti rauhoitutaankin.

Meeri

Mua harmittaa, että minulla ei ole koskaan ollut läheisiä välejä serkkuihini, kaikki ovat toki minua paljon vanhempia ja asuvat kaukana joten ei olla edes kovin usein nähty. Syksyllä olen menossa yhden serkkuni häihin ja tuntuu kyllä vähän hölmöltä mennä sinne koska emmehän edes tunne toisiamme, olemme nähneet viimeksi yli neljä vuotta sitten.

Pinjalla ei ole yhtään serkkua ja pahalta näyttää ettei tulekkaan, miehen pikkuveljestä on vielä jotain toiveita mutta muuten ollaan kyllä jo toivo menetetty, harmittaa kyllä kun lapsellenikin tulee sama tilanne serkkujen kanssa kuin minulla. :(

Eppusen kaapilla

Höpö höpö, varmasti he tykkävät, ja teidän lapsista tulee loistoserkkuja!:))))

Eppusen kaapilla

Kiitos, tuo tummanvihreä pitkähih. teeppa on Bobo Chosesin (taitaa olla syksyn mallistoa) ja se on muten aikas pientä kokoa. Tuo ko. Epun päällä on kokoa 2-3 years eikä ainakaan yhtään liian iso.:)

Eppusen kaapilla

Mulla itselläkään ei ole montaa serkkua, mutta onneksi heistä muutama ja varsinkin yksi tuntuu tosi läheiseltä. Tai siis vaikka ei kovin usein nähdä, aina minusta tuntuu että ollaan jotenkin tosi läheisiä, kun ollaan ihan pienenä leikitty tosi paljon yhdessä. Mutta ehkäpä saisit siellä häissä taas lämmitettyä tuota suhdetta serkkuun, ei sitä tiedä(?). Tai ainakin häiden jälkeen voi hyvin taas ottaa yhteyttä useammin ehkäpä? Kiva kuitenkin kun olette menossa sinne ja hänkin teidät kutsui niin olette kyllä jollain tavalla tärkeitä toisillenne (?). :)
Miehelläni taas on niin paljon serkkuja, että häihin ei voitu edes kutsua kaikkia, vain läheisimmät, ja itse menin ihan sekaisin kuka on kukin ja se aiheutti pientä hämminkiä hääjärjestelyissä. :D
Täytyy vaan toivoa, että nämä Epun serkut jaksavat myöhemminkin viihdyttää "vaahtosammutinta" kun kasvavat ja Eppu on aika paljon nuorempi.:))) Toivotaan myös, että Pinjakin saisi vielä ainakin yhden serkun! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram