Tässä pieni lauantain kirjavinkki.

Tarkoitukseni oli postata tästä kirjasta jo aikoja sitten, mutta asia unohtui. Nyt viimeviikonlopun synttärikutsujen jälkeen muistin kirjan taas, ja ajattelin vinkata siitä myös teille. Kyseessä on siis Minerva -kustantamon kirja Satumaiset synttärikakut, jonka on kirjoittanut Annie Rigg, ja kirjan kuvat on ottanut Sandra Lane. Lisätietoa kirjasta löytyy täältä.

Kirjassa on upeita ja kekseliäitä kakkuja lastenjuhliin, ja mikä parasta sekä pojille että tytöille. Reseptit ovat selkeitä, ja kirjassa on myös ihan perusteita sokerikakkupohjasta ja sokeri- ja suklaakuorrutuksen tekemisestä lähtien ja kerrotaan myös perustekniikoista kuvien kera. Ehkä jopa minä osaisin tehdä jotain tämän kirjan mukaan. Kirjassa on myös osio "Helpot kakut", joka varmaan on sopiva tällaiselle noviisille.

Toki kirjassa on myös vaikeampia ja hienompia ohjeita, joita itse voin vaan ihastella. Mutta kirja on todella monipuolinen ja kakut kauniita, hauskoja ja värikkäitä. Kirjassa on myös muita herkkuohjeita. Itseäni ainakin kiinnostaisi tehdä noita jäätelö muffineita. Josko siis täältä löytyisi meidänkin tuleviin synttärijuhliin joku hauska kakkuohje. Onneksi tässä on myös aikaa harjoitella. ;)

 Kirja löytyy mm. tästä verkkokaupasta ja varmaankin kirjastosta. :)

Lisää vinkkejä lastenjuhliin löydät mm. täältä sekä tämän postauksen lopusta.

Kommentit (4)

Nanna

Vaikuttaapa lupaavalle tuo kirja :) Ja taisi joku idea pojan lähestyviin juhliinkin noista kuvista tulla.

Eppusen kaapilla

Noi kuvat on kyllä ihania, mutta mä joudun myös tavaamaan ohjeita jos mielin jotain tehdä kun en ole oikein mikään "kokkikolmonen":-D.

Eppusen kaapilla

Mä tykkäsin tosi paljon tuosta 5-kakusta, vaikka se onkin simppelin näköinen. Tuollainen kakkonen olis kyllä hieno.. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram