Pojan ollessa vauva, hän oli vilkas ja iloinen pieni poika, joka lähti liikkeelle ajoissa. Ensin hän ryömi pitkin lattioita kovalla vauhdilla ja aloitti konttausharjoituksetkin aikaisessa vaiheessa. Mutta siihen ne sitten jäivätkin. Eräänä päivänä poika keksi hilata itsensä ylös pitkin sohvan karmia, ja siinä hän sitten kekotti horjuvin jaloin. Arvaatte varmaan, että ei kestänyt kovin pitkään, kun pikkumies keksi, kuinka voi kävellä "sohvia pitkin". Koko konttaaminen jäi siis välistä ja poika oppi ensin kävelemään, ja sitten vasta konttaamaan. 

Tämä meidän neiti onkin sitten ihan eri maata. Hän on hyvin rauhallinen ja hyväntuulinen, ja veljensä tavoin myös tosi iloinen vauva. Mutta tytöllä ei ole kiire mihinkään. Hän osaa kyllä ryömiä, mutta viihtyy hyvin myös paikallaan touhuten jotain tai katsellen mitä muut puuhaavat. Enemmän hän liikkuu kierien ja on nyt sitten aloittanut konttausharjoitukset. Vähän väliä tyttö pyrkii ylöspäin ryömimisasennosta. Nyt kyllä näyttää siltä, että tämä neiti konttaa ensin. Jännää!

Puheenkehitys tuntuu tytöllä menevän aika samanlailla kuin veljelläänkin. Molemmat ovat olleet iloisia ja hyväntuulisia vauvoja, ja muistan pojan hymyilleen vauva-aikana tosi paljon. Mutta tämä meidän pieni tytteli onkin kova kikattamaan. Vauva nauraa usein kovaan ääneen, niin että koko talo raikaa ja lopuksi kaikkia muitakin alkaa naurattaa. Tämä on aika hauska piirre pikku neidissä ja täytyy kyllä sanoa, että harva asia saa aikaan niin suurta onnen tunnetta kuin vauvan nauru. :)

Ja sitten lopuksi vielä muutamat vaatejutut. Tässä taas pari kesäasua. Samistelu ei ole meidän juttu, mutta tässä muutamat kesävaatteet vähän samassa hengessä. Olen kovasti ihastunut Bobo Chosesin kesämalliston juttuihin, ja siitä onkin hankittu molemmille lapsille monta kesävaatetta. Mitoitukset ovat kyllä Bobon tapaan taas ihan mitä sattuu, mutta varsinkin vauvojen vaatteet ovat olleet aika pientä kokoa. Pojan t-paidat, joita olen ostanut, ovat pitäneet enemmän paikkaansa koon suhteen. 

Kommentit (1)

Vierailija

Ihana kuva suloisista lapsosista! Muuta ei nyt pysty sanomaan kun päässäni huutaa vain onnellinen lause; mulla on taas koooone.

 

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram