Viimeiset pari viikkoa on mennyt meidän perheessä sairastellen. Tuntuuko minusta vain siltä, vai onko nyt tavallista enemmän flunssaa ja muita tauteja liikkeellä? Ainakin monissa tuttavaperheissä on nyt sairastettu samoihin aikoihin. Olen myös itse kunnostautunut sairastamisessa ja hankkinut itselleni kaikki lastentaudit korvatulehdusta myöten. Harmittaa vähän myös tuo sisällä olo pikkupotilaiden puolesta.

Poika on onneksi tosi innostunut piirtämisestä ja onkin nyt askarrellut ja taiteillut vaikka mitä sairaana ollessaan. Pikku taiteilija on niin tuottelias, että paperia kuluu isoja pinkkoja joka päivä. Mutta ei se haittaa, piirtäminen on ihan hyvä taito ja pojalla taitaa olla siihen kova sukurasite molemmilta vanhemmilta. :D

Minusta on ihana vaan seurata ja katsella kun poika piirtää ja kuunnella samalla kun hän selittää. 3-vuotiaalla on välillä tosi hauskoja juttuja. Joskus äidin sydän meinaa pakahtua kun poika piirtää koko perheen kuvan ja selittää kuka on missäkin. Pikkusiskokin tykkää katsella kun isoveli piirtää ja selostaa. Päivät ovatkin kuluneet piirtäen, pelaten pelejä, leikkien, palapelejä tehden ja toki myös televisiota tuijottaen. Muovailuvaha on ollut myös kova sana. Ja aina ei kuumeisena edes jaksa hirveästi touhuta. Onneksi tauti alkaa nyt olla meidän osalta ohi. Miten teillä vietetään sairaspäiviä? 

Perjantaina lähden sitten nauttimaan aamupalasta ja uusista Rodineista Punavuoren peikkoon. Arvonta on nyt suoritettu ja viiden nopean (Minna, Heli, Emma, Teenake ja Heidi) lisäksi mukaan lähtevät Kati sekä Heidi. Laittaisitteko minulle pikaisesti vielä nimenne ja yhteystietonne eppuscloset (at) gmail.com Jos voittajista ei kuulu mitään, arvon paikat uudelleen. :)

MUOKKAUS: Toinen paikka arvottu uudelleen! :) Uusi yritys: Heidi, joka kirjoitti:Mukana ( arvonnassa) ollaan! Terkkusin, Heidi :) laitatko meiliä, jos haluat VIP-aamiaiselle! :)

Varasijoille muut arvontaan osallistuneet! :)

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä oli muutama viikko sitten ilmeisesti influenssa ja mielessäni olin kovin iloinen että edes vauva siltä säästyi. Vaan joutui se pieninkin flunssan kohteeksi ja on nyt neljättä päivää aivan tukossa. Itselleni siis vahvaa kahvia ja tulitikut silmiin niin jaksaa edes jotenkin olla hereillä.

 

 Isompi pojista on kyllä melkoinen sairastelija; kuumetta 39,5 ja hän vielä tekee reippaana kotitöitä. Tyttö taas makaa vaan jos on vähäänkään kuumetta.

 

 Nautinnollista aamupalahetkeä!

 

-Nanna

Vierailija

Voi, harmitus. Ehdin vasta nyt koneelle ja huomasin, että arpaonni olisi osunut. Hitsit! :) - Heidi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram