Mitä tänään syötäisiin? Tätä kysymystä joutuu pohtimaan vähän liiankin usein ja arkena ei aina ehdi sen kummempia juttuja vääntämään, vaan ruoka pitää olla pöydässä helposti ja nopeasti. Syöjätkin ovat aika kriittisiä. En todellakaan ole mikään kokkikolmonen, mutta terveellistä ruokaa täytyy laittaa lapsille joka päivä. Lämmin ruoka meillä syödään kahdesti päivässä, joten tätä ruokapuolta pitää miettiä senkin takia aika usein. Joskus pää on ihan tyhjä ja samoja ruokia tulee pyöritettyä kyllästymiseen asti.

Kaikki kirjahyllyssä joskus majailleet kokkikirjat ovat löytäneet Konmarin myötä uuden kodin, koska monet reseptit tuntuivat niissä liian monimutkaisilta kiireiseen arkeen. Niinpä kuullessani Safkaa skideille -kirjasta pieni toivo heräsi. En kovin usein ehdi käymään kutsutilaisuuksissa tai julkkareissa, mutta tätä ei vaan voinut jättää väliin.

Hanna Gullichenin kirjoittama Safkaa skideille kirjan julkkareita juhlittiin eilen Winechellarsissa kera ihanien herkkujen, ja sinne mekin suuntasimme. Ruokakirjailija on kerännyt kansien väliin lapsuutensa parhaat maut isoäitinsä ja äitinsä vanhoista reseptivihkoista. Safkaa skideille tarjoaakin simppelit ja herkulliset ohjeet nakkikastikkeesta kalapyöryköihin. Lisäksi kirjasta löytyy vinkkejä kotikeittiöihin, joissa vierastetaan sipulia eikä tykätä porkkanasta. 

Mahtavaa! Kirjasta löytyy ihania, oikeasti helppoja ja yksinkertaisia reseptejä kiireiseen lapsiperhearkeen. Kerrankin on ilmestynyt ruokakirja, josta olen oikeasti innoissani. Ehkä voin vihdoin luopua vanhasta köksänkirjastani, josta olen koittanut etsiä yksinkertaisia kotiruokaideoita arkeen. Tämän voisin ostaa lahjaksi myös hyvälle ystävälle. Eppusen kaapilla suosittelee lämpimästi!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram