Minulla on aika usein innokas pikku apulainen messissä mukana, niinkuin nyt viime perjantaina kauppareissulle lähdettäessä.

Jos äiti puhdistaa autoa, pikkumies kipitää hakemaan lapion, ja yrittää auttaa putsaamisessa. Ja sitten vahingossa hän kalauttaa autoa lapiolla niin, että hirvittää.

- Noooooin!

- Joo, kiitos. Se on varmasti nyt ihan hyvä. (Huh-huh!)

Beanie, coat and corduroy pants: MINI RODINI // shoes: UGG // leather mittens: COS.

Pojalla on päässään kissapipo, jota hän rakastaa, ja joka ei edelleenkään istu päähän, ei sitten millään. Joskus saan huijattua jonkun muun kivan hatun sen sijasta, mutta yleensä poika kaivaa jo hyvissä ajoin ennen lähtöä rakkaan kissapiponsa kaapista. Näissäkin kuvissa se on taas kerran käytössä, mutta ihan sama. Pitäköön kissapiponsa. :)

 Lopuksi pitää vielä vinkata, että vielä tämän päivän ajan saa ilmaisen toimitus postiin Stokkan verkkokaupassa (mainoslinkki) ja tämä myös muistutuksena itselleni, kun pitää tilata pari juttua ennen joulua. Huh, ei enää monta päivää aikaa. :)

Kommentit (15)

Sari - MrsAgatha

Tuo ruututakki on kyllä ihana!
Meillä tolla samaisella lapiolla on kanssa autettu äitiä tekemään lumitöitä; poika hakkaa pihan tuijasta lumia alas samalla kun mä yritän saada kulkureittiä vapaaksi... :)

Nanna

Suloinen apulainen :) Meillä poika yrittää huitoa autoa isolla harjalla tai sitten lumikolallaan, koska lumethan pitää tietysti kolata. Joissain pukeutumisasioissa pääsee vaan helpommalla jos antaa lapsen mieltymykselle periksi. Meillekin kotiutui Martti-hanskat, kun sattui vielä alessa oikeaa kokoa löytymään. Nythän ei sitten muut kelpaisikaan.

Sini

Reipas apulainen!Meilläkin Eevi putsaa aina innokkaana autoa, katsotaan keväällä sitten vauriot :D

Eppusen kaapilla

On se kyllä, ja mukavan iloinen nyt kun muut meidän vaatteet on niin tummia. :)

Eppusen kaapilla

Me ostettiin nyt kans lasten lumikola ja siitähän tykätään hurjasti. Oi, teillekin Martti hanskat! Hyvä, hyvä!:)))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram