Kiitos sille joka keksi ravintolapäivän! Tämä on varmasti yksi lempitapahtumista ja meillä on ollut tapana käydä aina ravintolapäivän aikaan nappaamassa Helsingin keskustan kojuista jotain herkkuja. Tälläkin kertaa ihmisiä oli hurjan paljon liikenteessä ja matelimme ihmisvirran jatkona Espan puistossa lasten kanssa. Tarjolla oli ruokaa ympäri maailmaa ja muikkukuvasta poiketen päädyimme miehen kanssa kuitenkin lopuksi ostamaan thaimaalaista ruokaa. Se oli aika tulista, mutta mielettömän ihanaa. Lapset oli ruokittu jo etukäteen, koska he eivät ole aina olleet yhtä innoissaan eksoottisista ruoista. Päätimme kuitenkin nauttia jälkkärin perinteisen jätskikiskan antimilla ja kyllä ne jäätelötkin maistuivat. 

Itselläni oli jalassa uudet Adidaksen Superstar tennarit, jotka ostin itselleni syksyä ajatellen. Laskeskelin, että ekat Addun tennarit taisin saada joskus 90-luvun alkupuolella ja ne olivat valko-vihreät Stan Smith tennarit. Muistelin, että jo silloin Addut olivat tosi mukavat jalkaan, mutta tällä kertaa sain kyllä kamalat rakot jalkoihini, joten ainakaan mukavuudesta näitä ei voi ihan vielä kehua. Ehkäpä ne siitä pienellä käytöllä. 

Sunnuntaina ilma oli tosi upea ja viihdyimme ulkona pitkään. Välillä tuntui, kuin olisi jossain ulkomailla. Harvemmin tällaisista ilmoista pääsee Suomessa nauttimaan. Ihanaa!

PS. Papun VIP-aamu paikat on arvottu ja arpaonni suosi tällä kertaa numeroita 5/21 ja 19/21. Laitan voittajille suoraan meiliä. Jos jostain syystä en tavoita heitä kohtuullisessa ajassa tai jompi kumpi on estynyt tulemasta, arvon paikan/t uudelleen. :) 

Kommentit (3)

Vierailija

 Meillä isomman pojan lempariravintola on thaimaalainen. Hassua sinänsä, että siellä muuten nirso ja vähäruokainen poika vetelee hymyssä suin ties kuinka monta lautasellista noutopöydästä eikä huomaakkaan porkkanaa yms. normaalisti inhoamaansa. Muikut on toinen pojan lemppareista ja nyt mulle iski nälkä :D

-nanna

Vierailija

Olisit pysynyt Stan smith linjalla edelleen! Omaan jalkaan ne on ainakin paremmat kuin superstarit! :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna. Miellä molemmat tykkää kiinalaisesta, mutta tämä olisi kyllä ollut liian tulista. Muikut on sitten meidän aikuisten yksi suosikki. :D 

Vierailija 2: No olisi pitänyt kyllä, eikä alkaa sooloilemaan! :) Seisoin ne jalassa pitkään Stokkalla  ja sovittelin ja sovittelin, mutta sitten päädyin kuitenkin näihin. Uusi yritys sukkien kanssa, kun rakot ovat parantuneet! :D 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram