Tässä vihainen nuori mies päässään ISOJEN POIKIEN karhulakki, COSsin parka, jossa irroitettava tikkivuori, Mini rodinin farkut sekä byKier nahkaiset tennarit.

Lumet ovat sulaneet kaduilta jopa täältä periferiasta, mutta vihoviimeiset lumikasat ovatkin sitten jääneet meidän talomme viereen. Epäreilua! Toivottavasti nuo viimesetkin kasat sulavat ensi viikon aikana, jotta päästään kunnon kevät tunnelmiin.

Kauppaan mennessä laitoimme jalkaan jo tennarit ja farkut, mutta ihana uusi CTH minin kevätlakki ei kelvannutkaan, koska se on kuulemma "vauvojen hattu", ja päähän piti saada lievasti sanottuna talvinen karhulakki. Omaa tahtoa on tullut muutenkin aika lailla tuohon pukeutumiseen, ja aina jonnekin lähdettäessä mukaan pitää saada oma rakas Salama McQueen reppu.

Ostin pojalle monissa blogeissa näkyneen H&M:n viiksipyjaman, mutta se ei kelpaa, koska se on kuulema tyttöjen pyjama. "Ei viiksiä! Ne on tyttöjen!" huutaa poika joka kerta kun olemme koittaneet laittaa pyjaman päälle. No ei sitten väkisin, pitäköön tytöt sitten viiksensä. ;)

Mistähän näitä juttuja oikein tulee? Me emme ole koskaan puhuneet erikseen tyttöjen tai poikien vaatteista saatika erotellet vaatteita vauvojen tai isojen poikien vaatteisiin. Hassua!

Kevääseen liittyy ihanan auringonpaisteen lisäksi myös muita kivoja jutuja, kuten pyöräily ja potkulautailu. Meille tarjottiin testiin Mini Micro Scooter potkulautaa, jonka otin kyllä kiitollisena vastaan, koska olin muutenkin ajatellut ostaa pojalle kevääksi potkulaudan. Tässä potkulaudassa on kolme pyörää, joten se pysyy hyvin pystyssä, ja poika oppi sillä potkuttelemaan heti. Mini Micro on myös tukeva, ja hauskan näköinen. Tuo potkulauta onkin niin tärkeä pojalle, että eräänä aamuyönä heräsimme koko perheen voimin etsimään sitä, kun joku oli ilmeisesti kadottanut sen unissaan, ja huuto raikasi ympäri taloa" POOOOOOTKULAUTAAAA!"

Laitan lisää kuvia tuosta potkarista myöhemmin, mutta tässä vähän esimakua tulevasta potkuttelukeväästä. Katsokaa myös tämä video, löysin sen Youtubesta ja se on ihana! :)

PS. Ja näitä ihania Mini Microja myydään TÄÄLLÄ.

Kommentit (0)