RISTO RÄPPÄÄJÄ JA SEVILLAN SAITURI

Koko viikon sairastelun jälkeen päätimme lähteä Epun sekä kavereiden kanssa katsomaan uuden Risto Räppääjän ennakkönäytöstä. Tätä reissua oli suunniteltu jo pitkään. Nyt sunnuntaina Finnkinossa vietettiin Lasten Sunnuntai -tapahtumaa ja kaikki liput maksoivat normaalinäytöksiin vain 7,50€. Tällä kertaa Risto Räppääjää odottaa yllätys, ja hän saa kuulla olevansa kaukaisen sukulaisensa perijäehdokas. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä se näyttää, ja Risto päättää tehdä asioille jotain ystävänsä Nellin avustuksella.

Tapahtumat sijoittuvat salaperäiseen taloon, johon Risto menee tapaamaan kaukaista sukulaistaan. Tuttuja maisemia edellisistä elokuvista ei tällä kertaa näkynyt ja näyttelijätkin olivat uudet. (Tarkennuksena samat näyttelijät olivat myös Liukas Lennart elokuvassa, mutta ei ekoissa Räppääjissä). Tässä leffassa vierailtiin jopa Espanjassa. Silti Sevillan Saituri upposi pieniin katsojiin ja pojat jaksoivat seurata leffaa jännittyneinä. 

Itse jäin kaipaamaan eniten Ulla Tapanisen esittämää Pakastaja-Elviä, joka on aiemmissa Risto Räppääjä elokuvissa ollut hulvattoman hauska. Toki tässä uudessakin elokuvassa myös aikuiset saivat hörähtää nauruun tuon tuosta. Ja Risto Räppääjää esittävä Samuel Shipway oli kyllä huippuhyvä. Sevillan Saituri oli ehkä aavistuksen jännempi ja rajumpi kuin aiemmat Risto Räppääjä elokuvat ja mukana oli juonittelua, varkauksia sekä takaa-ajoa. Seurueen 4-6-vuotiaat pojat tykkäsivät leffasta kovasti ja meidän 4-vuotiaan sanoin: "Joo, se oli hyvä!" 

Leffan Facebook-sivut löytyvät TÄÄLTÄ ja virallinen traileri TÄÄLTÄ. Tässä alla vielä vähän meidän leffareissukuvia. Parasta oli kyllä, kun tulimme elokuvista ja ulkona pilkahti ihana aurinko. :) 

Risto Räppääjä ja Sevillan Saituri ensi-ilta 13.2.2015. Eppusen kaapilla suosittelee. 

 

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä on luettu pitkään Räppääjä-kirjoja ja kuulemma me mennään lomalla leffaankin ja katsotaan uusin Risto Räppääjä sekä Late Lammas putkeen. Itse ehkä olen kuitenkin tylsänä aikuisena asiasta toista mieltä :)

-Nanna

Vierailija

Kyllä tää sama näyttelijäkaarti oli jo edellisessä Liukas Lennart -leffassa.

Vierailija

Vanhat maistuvat tännekin (aikuisille) paremmin. Lapset eivät tunnu välittävän :) Hauskaa on kuitenkin kaikilla ollut jokaista elokuvaa katsoessa! Ja eilinen pakkaspäivän aurinko <3 <3 <3