Kävimme loppuviikosta pienellä retkellä Koiramäen pajutallilla.

Olen ennenkin postannut tästä ihanasta paikasta, jossa olemme retkeilleet muutaman kerran aiemminkin (jos joku haluaa nähdä lisää kuvia sieltä, niitä on täällä, täällä ja täällä). Tällä kertaa meillä oli myös eräs toinen pieni poika seurana, ja veikkaan, että vielä lisää kuvia tästä retkestä löytyy myöhemmin täältä.

Viihdyimme todella pitkään ihan vaan ulkona oleskellen, ja pojat leikkivät pitkään lasten aitassa, seikkailivat peikkometsässä ja ihmettelivät pään yli lentäviä lentokoneita. Niin ja tietysti kävimme juomassa pullakahvit sisällä.

Uutena juttuna pajutallille oli kanitalon lisäksi tullut pari hassua minipossua Arvi ja Otto. Niitä olisimme voineet ihmetellä vaikka kuinka pitkään, ja vielä ennen lähtöä Epun piti päästä sanomaan heipat myös possuille. Minipossut olivat kyllä niin söpöjä, että aloin miettiä omallekin pihalle tuollaista pientä karvaista röhkijää. ;)

Pakko vielä mainita viimeisessä kuvassa näkyvästä Aarrekidin paidasta. Tämä söpö pöllöpaita löytyi Qnuttu nettikaupan varastomyynnistä torstaina, ja siitä tuli ainakin äidin lemppari, koska tuo pöllö on vaan niin suloinen. :)

Ja lopuksi vielä, tervetuloa uudet lukijat, teitä on monta! 

Hat: CTH MINI / coat: COS / hoodie & shirt: AARREKID / corduroy pants: MINI RODINI / shoes: CAMPER KIDS.

 

Kommentit (6)

Paccomatto

Aivan ihania tunnelmakuvia taas! Melkein tekisi mieli olla mukana tällaisella retkellä! :) Te olette muutenkin minun lempilastenvaatebloggarit!

Oi ja tuo COSin takki on hurmaava. En muistakaan oletko postannut siitä aiemmin. Ja toki myös pöllöpaita. Itse suuntaan kohta Me&I-kutsuille, mutta jotenkin tällä hetkellä ei ihan hirveästi innosta kaikki riemunkirjavat kuosit... Kilpikonnapaidan ajattelin silti ostaa, koska se väreiltään sopii parhaiten pojalleni. Ja ehkä jotain housua siihen mukaan... Hmmm... :)

Nanna

Migreeni jyllää kolmatta päivää, joten pikaisesti vain totean, että tuo paikka vaikuttaa kyllä aivan ihastuttavalta! Ja poika kanssa!

Eppusen kaapilla

Voihan migreeni! :( Otan osaa, se on kyllä kamalaa! Itse kärsin myös ajoittaisesta migreenistä, joten ymmärrän, että se on kamalaa kun jatkuu usean päivän ajan. Pikaista paranemista sinulle, toivottavasti olet päässyt migreenistä jo eroon!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram