Kerroin täällä viime viikolla reissustamme pohjoiseen isovanhempien luo. Juuri ennen lähtöämme poikkesin vielä nopeasti Samujin myymälässä Espalla nappaamassa sieltä juhlamekon ystäviemme häihin. Olin ihastellut tuota mekkoa tosi pitkään Samujin nettikaupassa ja ajattelin, että se olisi juuri täydellinen kesän juhliin. Harmi vaan, että olin viivyttänyt käyntiä viime tippaan ja myymälässä ei ollut enää pieniä kokoja jäljellä. Mietin hetken ja ostin riskillä liian ison mekon. Katsoin, että mekko oli tosi simppeli ja ajattelin, että se olisi helppo pienentää sopivaksi. Ja niin ihana anoppi sitten auttoikin minua tässä ja mekko saatiin pienennettyä sopivaksi.

Saavuimme kotiin myöhään perjantai-iltana ja lauantaina aamulla alkoi heti valmistautuminen juhliin. Onneksi kyseessä oli iltatilaisuus ja aikaa oli melkein koko päivä. Mies onnistui vielä löytämään mekon värisen kravatin ja taskuliinan itselleen ja minä sain kuin ihmeen kaupalla varattua meikkausajan Stockmannilta. Harmitti, kun en ollut muistanut tilata kampaajaa ajoissa, mutta päätin kysäistä vielä vieressä olevasta Sirpa Mansnerin kampaamosta olisiko siellä aikoja. Ja jotenkin ihmeellisesti siellä sattui olemaan pieni väli ja pääsin vielä pikakampaukseen ennen juhlia. Ja siitä tulikin hieno pikakampaus. Oli aika mukava lähteä juhliin ilman suurempia hius- tai meikkikriisejä.

Tässä nyt muutamia kuvia tuosta vaaleansinisestä Samujin mekosta, joka oli muuten tosi mukava häämekko. Toivottavasti nyt loppukesän aikana tulee lisää ihania kesäjuhlia, että saisin vielä pukeutua uudelleen vaaleansiniseen. 

Kommentit (3)

Vierailija

Ihana mekko ja kaunis juhlija! Onnea on kyllä ihana, auttavainen anoppi :) Meilläkin anoppi on tehnyt jos jonkinlaisia muutoksia ja töitä kun itse ei ole ehtinyt ja jaksanut. Pesi jopa meidän matotkin!

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram