Lukijan toiveesta, tässä tulee nyt aimo annos Reiman kevään uutuuksia. Tässä postauksessa on pääasiassa ulkoiluvaatetusta, koska välikausivermeet ja niiden hankinta on nyt hyvin ajankohtaista.

Reima on vaatettanut suomalaislapsia jo vuodesta 1944 lähtien, eli tänä vuonna Reima viettää 70-vuotis juhlia. Juhlavuoden kunniaksi on tehty perus kevätmalliston lisäksi vielä oma juhlamallisto, joka on nähtävissä TÄÄLLÄ. Juhlamalliston tuotteet ovat ihanan simppeleitä ja vähän myös retrohenkisiä. Takeissa ja haalareissa on kontrastiketjut ja malliston värit ovat kirkkaita ja selkeitä. Minä tykkään!

Kevään ulkovaatemallistosta löytyy useita erilaisia kuoseja, mutta myös yksivärisiä ja yksinkertaisia ulkoiluvaatteita on paljon. Oma suosikkini on ehdottomasti poikien musta ulkoilutakki valkoisella vetoketjulla sekä tyttöjen sydänkuositakki hiippahupulla. Kevään mallit ovat selkeitä ja yksinkertaisia, samoin kuosit. Väreissä nähdään puhtaita ja raikkaita sävyjä, iloista keltaista, vihreää, punaista ja sinistä. Toki tytöille löytyy pinkkiäkin ja mustan ystäville (minulle, heh) myös mustaa.

Kevään uusi Newborn-mallisto on aika ihana, ja pääsin sitä kurkistamaan jo jokin aika sitten, mutta voin tehdä siitä oman erillisen postauksen jos se kiinnostaa? :) Tässä nyt omia suosikkejani ja poimintoja Reiman keväästä. Mitäs tykkäätte?

Kommentit (11)

Vierailija

Reima on kyllä nyt tehnyt tosi kilpailukykyisen malliston, lastenvaatefriikki oikein innostuu! Hyvä hyvä! Just välikausivaatteissa valikoima on muilla merkeillä aika perus ja vaatimaton ja moneen kertaan nähty, joten varmasti meidän vk-vaatteet on tänä vuonna Reimaa. Juhlamallisto on kiva, ainoa mistä en oikein välitä on tuo rintamukseen lätkäisty merkki. -Hanna

Vierailija

Nyt oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä. :) Kivan sukupuoli neutraaleja ja toi keltainen on kyllä ihana.

Vierailija

Ihania! Jotenkin Reimasta tulee mieleen omasta lapsuudesta jäykkä kangas ja no-nonsense -kuosit (tärkeintä on käytännöllisyys, kestävyys ja käyttöikä), mutta tämän päivän Reimat ovat näemmä jotain ihan muuta. Kivoja ovat. 

 

Itse olen etsinyt pienelle (1v8kk) tytölleni kaupunkitakkia, joka olisi ennen kaikkea sievä ja tyttömäinen, mutta kaikki valmistajat ainakin Suomessa tuntuvat olettavan, että taaperot eivät tee ulkona muuta kuin ryömi mudassa. Siihen teipatut, kestävät ja tekniset ulkovaatteet ovatkin paikallaan, mutta mistä löytäisin oikeasti kaupunkikäyttöön tarkoitettuja takkeja? Onko sinun silmiisi sattunut sellaisia? 

Vierailija

On kyllä tosi kivoja! Ei tule yhtään mieleen Reima kun näitä katsoo ja se on hyvä se. Toivottavasti Reima jatkaa samalla linjalla ja laatukin pysyy hyvänä. :)

- Sari

Vierailija

Ihania vaatteita, olen maailman onnellisin mummi, nuori olen itsekin ja tulin ensikertaa kesällä mummiksi eli minulla on puolivuotias lapsenlapsi. Olen hankkinut tällä pienelle vasta vain vähän vaatteita mutta olen ajatellut ostaa haalarin hänelle nyt kesäksi tai takin ja housut. Se vauva on minulle ja miehelleni niin rakas ja läheinen kuin olisi oma, suukottelemme ja hellimme häntä paljon ja teemme kaikkea jo yhdessä; ulkoillaan ja syödään. Näemme joka päivä ja lapsi ei siis vierasta meitä, muita kylläkin jo. Olen onnellinen ja ylpeä hänestä, hän on poika.

Vierailija

Meillä ei pitkään aikaan ollut huonojen kokemusten vuoksi Reimaa, mutta nyt talveksi molemmille pojille satuin ostamaan. Vauvahan ei juuri ole haalariaan leudon sään takia käyttänyt, mutta kerta täystuhon takissa ei ole mitään merkkejä ahkerasta käytöstä niin täytyy vakavasti harkita merkin kevätvermeiden ostoakin. Etenkin kun isompi pojista ei edelleenkään halua muuta kuin sitä punaista.

 

-Nanna

Vierailija

Reima reima...

Hirveä hinta,samaa tavaraa kuin halpamerkeillä.

Esim.hirveän kallis neulepipo,Suomen lippu ja kaikki.

Mutta valmistusmaa SriLanka.

Että repikää siitä.

Vierailija

Samaa mieltä vierailijan 9 kanssa. Reimassa ei ole muuta "hyvää" kuin hinta. Todella kallista ja laadussa ei todellakaan mene muista yli. Mallistossa Reima on ylittänyt toki itsensä, mutta on silti kaukana muista merkeistä. Tekevät juurikin vain tuotak kuravaate/hiekkalaatikko mallistoa.

Vierailija

Se on jännä, että joissain piireissä saa tuhahdukset, kun lapsilla on reimaa koska "Onhan molo/pop niiiin paljon parempaa!" ja toisissa tuhahdukset saa koska "lassie/jonathan/remu on ihan yhtä hyviä mutta halvempia!"

Huvittavaa tämä äitien nokittelu lasten vaatetuksella! Ja kaikissa merkeissä on maanantaikappaleita (miksi ne molo kids -mammat muuten valittais säännöllisesti värien lähtemisestä, nopeasta kulumisesta ym?.)

 

Meillä on hyviä kokemuksia Reimasta, ovat kestäneet oikein hyvin. Ja tähän saakka olen ostanut edellisvuotisia alennusmyynnistä eli ihan kohtuuhinnalla. Nyt ostin eka kertaa uusimmasta mallistosta haalarin lapselle, Vacaliksen. Se onkin ollut jo päällä pari kertaa ja tuntuu ja näyttää hyvältä. Edelliseltä keväältä odottaa Hilma-takki isompaa lasta, ja ajattelin että menee kyllä ihan kaupunkitakkina, ei vaan hiekkiksellä. Ja toisaalta, tärkeäähän on, että vaatteet kestää siellä hiekkiksellä (piharymyämisessä), jossa lapset eniten aikaa taitaa viettää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram