Tässä vielä vähän tarkemmin meidän Reima Tec + uudet välikausihanskat Askare rukkaset. Nyt keli on ollut jo plussan puolella ja iltapäivisin aurinkokin paistaa, välikausihanskat ovat olleet jo muutaman kerran käytössä, niin että alla on ollut ohuet pienet villalapaset.

Poika tykkää leikkiä vedessä, ja yhtenä iltapäivänä hän tuli ulkoa isän kanssa, joka sanoi, että nyt on hanskat läpimärät. Jännityksellä nappasin päälihanskat pois, ja alla olevat villahanskat olivat täysin kuivat, vaikka välikausihanskat oli täysin uitettu. Eli hyvin pysyi vesi poissa.

Muutenkin hanskat ovat tosi hyvät. Ne on helppo pukea, ja ne ovat notkeat kädessä. Kämmenosa ja peukalo on vahvistettu. Hanskoja saa kiristettyä niiden päällä olevalla velcronauhalla. Hanskojen sisäpuolella on velcrolenkki.

Hanskoissa oli seuraavat ominaisuudet:
- vedenpitävä materiaali
- tuulenpitävyys
- hengittävä materiaali
- kämmenvahvikkeet
- vedenpitävä hipora-välikalvo
- antibakteerinen X-Static TM-vuori
- voidaan kuivata kuivauskaapissa tai -rummussa

Näissä hanskoissa myös kulutuksenkesto pitäisi olla hyvä, ja se on ainakin meille tärkeä ominaisuus, heti tuon vedenpitävyyden jälkeen. Kokojutuista vielä sen verran, että mielestäni nämä ovat reiluhkoa kokoa, ja meille riittää kevyesti koko 1  2,5-vuotiaalle. Ja uskoisin, että tuo sama koko menee myös syksyllä.

Nämä Askare Reima Tec + -hanskat löytyvät TÄÄLTÄ.

Reimashopissa on nyt myös voimassa uusi alekoodi, eli -10% alen saa koodilla 038-3YTW-6DC4-GPW4 ja se käy myös outlet tuotteisiin. Niin, ja yli 120 euron ostoksille sa ilmaiset toimituskulut. :) Alekoodi on voimassa 2.4-16.4. Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram