Pääsin jo viime talvena tutustumaan vähän etukäteen Reiman tulevaan brändiuudistukseen sekä syksyn 2013 mallistoon. Nyt kun sain vähän virallisia kuviakin noista uusista jutuista, voin jakaa niitä täällä teille. Kevään mallisto oli minusta todella iloinen ja raikas, mutta syksy näyttää vieläkin paremmalta. Mukana on monta ihanaa "must have -juttua" ja uusi logokin näyttää tosi freesiltä. Tällaista uudistusta on kaivattukin!

Omia suosikkejani ovat poikien uudet citytakit tummansinisenä ja keltaisena sekä tyttöjen hyvin vaalean pinkki haalari. Vauvojen juttuihin en ole vielä ehtinyt tutustumaan, joten niistä ehkä vielä vähän myöhemmin lisää.

Nämä tulevan talven mallit ovat hyvin simppeleitä ja värit selkeitä. Vinot vetoketjut sopivat muuten loistavasti yksinkertaisiin pukuihin, ja niitä löytyy myös takeista. Ja jos joku kaipailee kuoseja niin ei niitäkään ole kokonaan unohdettu. Tässä kuitenkin omia suosikkipoimintojani tulevasta talvesta. Mitäs mieltä olette näistä?

Kommentit (11)

Vierailija

Aika ihana tuo tokavikan kuvan keltainen toppis!

Ja tiedätkö onko noissa kevytuntsikan näköisissä kokopuvuissa tekniset ominaisuudet. nekin on aikasen ihania!

Sara. (epätäydellinen nainen-blogi)

Vierailija

VOI REIMA MINKÄ TEIT!!! Ihania! Enpä oo ikinä reimasta piitannut, mutta keväällä asiaan tuli jo pientä muutosta, ja nyt viimeistään innostuin! Täytyypä miettiä uudemman kerran lasten talvivaatetusta, josko ne tuliskin reimalta :)

Vierailija

Voi jestas miten hienoja!! Täytyy laittaa heti Reimalle palautetta! Ostin ekan kerran Reiman tuotteita nyt keväällä ja että kun on ollut hyviä. Nyt Reima menee oikeaan suuntaan!

Vierailija

Todella kivoja juttuja! Voipi olla että meidän lapsille tulee talvivaatteet tällä kertaa Reimalta moooonen vuoden tauon jälkeen. :)

- Satu / Willa Fox

Vierailija

Aivan super ihania! Osaatko sano näkyykö myös se TEC ominaisuus jotenkin jatkossa tuossa uudessa logossa?

Vierailija

Tuo alimmaisen kuvan kuosi <3
Muutenkin näitä vois kyllä tulla meille! Positiivinen yllätys ja ootan jännityksellä koko mallistoa.

Vierailija

ooh.. musta tulee kans reima-fani, tässä kevät mallistosta ostin jo kivoja kuoseja (hylkäsin vanhan fanitukseni, Molon) ja nyt  tää talvi näyttää herkulta!!! Hyvä Reima!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram