Saimme jo jokin aika sitten Reimalta testattavaksi kesäiset sandaalit sekä SunProof-uimahaalarin. Nyt kun hellerajat paukkuvat koko maassa, nämä ovat hyvinkin ajankohtaisia pukeutumisessa. Uimarannalla emme ole vielä käyneet, mutta puhallettava lastenallas on ollut pihalla jo monena päivänä. UV-pukua voi kyllä käyttää muutenkin helteillä niin aurinkorasvaa ei tarvitse laittaa ihan joka paikkaan.

Uimahaalarissa on olkavarren peittävät hihat sekä polvipituiset lahkeet. UV-suojakerroin on 50+. Meillä haalari on kokoa 98 ja mielestäni se on reiluhkoa kokoa eli pitäisi mennä helposti koko kesän. Minusta uima-asuja ei kannata ostaa kovin suurella kasvuvaralla, koska usein uimapuvut vähän venähtävät kastuessaan. Tämä puku on yksiosainen ja edessä on vetoketju, joten sen pukeminen ja riisuminen on tosi helppoa.

Sandaaleista vielä muutama sananen. Pojalla on kuvissa Reiman umpikärkiset Raikas -sandaalit. Sandaalien päällinen on nahkaa sekä synteettistä materiaalia. Kengän kärki ja varpaat on suojattu kumisella osalla, joten näillä voi huoletta myös potkumopoilla ilman, että kenkiin tulee reikiä. Olen nimittäin huomannut, että noiden mopojen ja potkulaudan kanssa liikkuessa kengät kärjet ovat aika kovalla koetuksella ja kangaskenkiin tulee helposti jopa reiät. Sandaaleissa on tarrakiinnitys, joten poika saa ne itse helposti jalkaan. Sandaalitkin ovat tosi reilua kokoa, ja meille riitti näistä helposti koko 25, vaikka osa meidän käytössä olevista kengistä on jo kokoa 26. Minusta näiden mitoitus vastaa aika lailla Vikingin kenkiä, jotka ovat myös reiluhkoja.

Pitää vielä vinkata alekoodista, kun eilen huomasin Reiman Facebook-sivuilta, että koodilla SUNPROOF2013 saa yli 60 euron ostoksista 10 euron alennuksen. Ale koskee kaikkia tuotteita, ei koske toimituskuluja. Voimassa 9.6.2013 asti.

Kommentit (6)

Vierailija

Oi ihanaa. Tärkeimmän,eli hatun voikin unohtaa kun on reima. Wau.

Mikä olikaan tavallisen t-paidan suojakerroin?

Sama.

Vierailija

Hmph, Reiman SunProof -tuotteet ovat kyllä varsin paikallaan, mutta ihmettelen miksi niiden kaikkien pitää olla niin rumia. Ei se nyt voi olla niin vaikeeta suunnitella niistä kivannäkösiä. :-D

Vierailija

Onpas kätevän oloiset kengät! Meillä pojalla ekaa kesää ihan tavis Vikingit ja kyllä ainakin mopolla potkutteluun tuollaiset varpaat suojaava malli olisi varmasti mukavampi käyttäjälleen.

-Nanna

Vierailija

Edellisiä postauksia selatessa huomasin iloisia uutisia! Oikein onnellista odotusaikaa <3 Terkuin, Lovely day:n Katri :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram