Postasin jokin aika sitten Reiman uudesta Newborn mallistosta, joka onkin saanut loistavan vastaanoton. Reima lähetti blogiyhteistyön merkeissä meidän vauvalle testattavaksi muutamia Newborn malliston vaatteita, joista tässä pieni esittely. Voin kertoa näistä vielä lisää sitten kun saamme vaatteet oikeasti käyttöön.

Vauva sai talveksi mustan Valla -haalarin, joka on todella lämmin, pehmeä ja paksu, ja se käy hyvin talven vaunulenkeille sekä koville pakkasille. Haalarin materiaali on tuulenpitävä sekä hengittävä ja haalarin sisällä on pehmoinen luonnonvalkoinen fleecevuori. Hupussa taas on lämmikkeenä pörröinen pilevuori. Haalarin hihat sekä jalkojen aukot saa käännettyä piiloon, joten tämän haalarin kanssa ei välttämättä tarvitse hanskoja eikä töppösiä. 

Haalarin alle tuli villahaalari Asla, joka on hyvin ohutta ja pehmoista villaa. Tämä ei taatusti kutita vauvan herkkää ihoa. Villahaalarissa on pitkät resorit, joten käyttöikä pitenee kun ne voi avata. Haalarissa on myös painonepit haaruksissa, joten vaipanvaihtokin sujuu ilman, että pitää riisua koko haalaria. Tänne alle ei välttämättä tarvitse pukea paljon, koska villahan lämmittä parhaiten kun se on suoraan kosketuksessa ihon kanssa, joten varmaan pieni body tms. voisi riittää.

Tässä villahaalarista tulee myös mieleen Reiman toinen villahaalari Temppu, jollaisen olen ostanut pojalle joka vuosi, ja jonka aion kyllä ostaa tänäkin talvena. Tuo leikki-ikäisille sopiva villahaalari on nimittäin myös ohutta ja pehmoista villaa (vähän niinkuin tämä pienempikin), ja se on helppo pukea sekä mukava päällä. Tämä on tietysti myös makuasia, mutta en tykkää jos alle laitettava väliasu on liian paksu ja tönkkö.

Minusta villa on aivan loistava materiaali väliasuissa. Se on imukykyinen, lämmin ja hengittävä, ja jopa kosteana se lämmittää. Toki villa myös vanuu ja nyppyyntyy, ja mitä hienompi ja herkempi kuitu on kyseessä, sitä herkemmin se vanuu. Mitä lyhyempi kuitu on, sitä enemmän se kutittaa. Tämän vuoksi esimerkiksi pitkäkuituinen merinovilla ei kutitakaan paljon. Villa on myös helppo pitää puhtaana, ja se myös hylkii likaa, joten joskus ihan tuuletuskin riittää villalle. Villan pesuun kannattaa käyttää sille tarkoitettua villanpesuainetta, ja käsinpesu on paras villalle. Jos villavaatteita pesee koneessa käsinpesuohjelmalla, ne kannattaa kääntää nurin. Pesun jälkeen villavaatteet tasokuivatetaan. Villa voi myös aiheuttaa toisille allergiaa, ja toiset sitten vannovat muuten vaan fleecen nimiin väliasuna. Meillä on fleece ollut käytössä yleensä välikautena ja villaa sitten väliasuissa talvella.

Vauva sai lisäksi vielä fleecehaalarin, jonka ajattelin ottaa heti käyttöön kun vauva syntyy. Unni fleece-haalari sopii alusyksyllä hyvin vaunutteluun ja talvella myös väliasuksi. Tässäkin haalarissa on käännettävät lahkeen- ja hihansuut, joka on tietysti käytössä helpottava ominaisuus, kun jalat ja kädet saa suojaan helposti. Muistelen pojan vauva-ajasta, että ihan pienellä lapaset ja tossut pysyivät tosi huonosti päällä, ja niitä sai olla koko ajan korjailemassa. Unni fleece-haalarissa on myös uudistettu mitoitus, joka sopii hyvin pienille vauvoille. Muutenkin nämä Newborn malliston vaatteet vastaavat minusta hyvin kokoaan.

Pitääkö joku muu villasta väliasuissa? Vai oletteko fleece-faneja? 

Reiman Newborn mallisto on nähtävissä vielä kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ Reiman nettikaupassa.

(Postaus blogiyhteistyö Reiman kanssa)

Kommentit (6)

Vierailija

Tosi kivoja juttuja olette saaneet. Toi musta haalari on kummitellut mun mielessä siitä asti kun näin sen ekan kerran. ;) Harmi ettei ole (eikä tule) käyttäjää. :)

 

- MrsA

Vierailija

Ihania juttuja. Minulle on syntymässä talvipoika ja hänelle ostin tuon mustan reiman haalarin, (tämän blogin innoittamana). 

Huomasin myös itsekkin miten pehmoinen ja lämmin kyseinen haalari on. Vielä kun löytäisin haalariin jotkut ihanat asusteet.

Vierailija

Villa on pop. Mä en voi käsittää, miten vaikealta tuntuu toisinaan löytää ihan rehellisiä villaneuleitakin, kun kaikki tuntuvat nykyään olevan pelkkää keinokuitua (lue: vuoden/parin kertiskamaa). Täytyypä tsekata nuo linkit, jos löytys jotain 4-vuotiaankin päälle sopivaa.

 

-Emma

Vierailija

Villa ois ihana, itse olen vaan allerginen. Vielä ei oo löytyny villavaatetta joka ei minua kutittaisi. Lapselle käyttäisin muuten, mutta se pukeminenkin aiheuttaa käsissä ihottumaa ja kutinaa. Siksi meillä on fleeceä. 

Vierailija

Aika kovaa Reiman mainosta, mutta niin kai se tarkoituskin, kun lopussa luki, että yhteistyötä Reiman kanssa tehdään.

Vierailija

mitähän kokoa toppahaalarista uskaltaisi ottaa, jäpikkä nyt 2,5kk ja käyttelee vaatteissa kokoa 56/62cm. 74/80 kuulostaa niin julmettoman suurelta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram