Seuraavana kevään brändikatsauksessa on Reima ja erityisesti ulkoilu, joka taitaa meitä suomalaisia kiinnostaa eniten. Näitä mallistokuvia katsellessa ihan ensimmäisenä kiinnitin huomiota kivoihin uudennäköisin kuviin, jotka oli kuvattu tuollaisella värillisellä taustalla. Upeita kuvia!

Mallistossa jatkavat jo edelliseltä sesongilta tutut yksiväriset haalarit ja takit, joissa on isot läppätaskut. Niiden lisäksi on tulossa uusia moderneja kuoseja, joista onkin enemmän kuvia tässä postauksessa. Meillä on ollut käytössä ja testissä monia Reiman vaatteita, ja itselle niistä on jäänyt mieleen päälimmäisenä kolme asiaa; helppokäyttöisyys, helppohoitoisuus sekä toimivat yksityiskohdat. Reiman vaatteissa olenkin tykännyt eniten vaatteiden teknisistä oivalluksista, jotka oikeasti helpottavat arkea. Eikä näissä Reiman vaatteissa ole mitään turhaa tai ylimääräistä, vaan kaikilla pienillä teknisillä yksityiskohdilla on oma tarkoituksensa. Yksi suosikkimme on Epun viime syksyinen takki (postaus täällä), jossa oli irrotettava tikkivuori. Tuolla takilla mentiin hyvin pitkälle syksyyn ja oikeastaan alkutalveen juuri tuon lämpimän tikkivuorin ansiosta.

Värit näyttäisivät tänä keväänä olevan puhtaita ja kirkkaita, mutta Newborn -mallistosta löytyy sitten myös niitä hempeitä pastelleja vauvoille. Omat suosikkini näistä on alla oleva turkoosivalkoinen kuositakki sekä yksiväriset haalarit. Tuossa kuositakissa on moderni cityfiilis ja minusta on aina hyvä jos sama takki toimii sekä kaupungilla että ihan ulkoilutakkina. 
Mitäs sanotte näistä? :)

PS. Uusi kevään Bobo Choses mallisto ilmestyi täänään ja myynnissä mm. täällä. Boboista myöhemmin lisää. :)

Kommentit (7)

Vierailija

Reima on kyllä mitoitukseltaan, toimivuudeltaan, käytännön ratkaisujen vuoksi ehdottomasti paras. Istuu meijän pojille todella hyvin. Mutta. Se laatu :/ Olen viimeisen vuoden aikana reklamoinut 4 haalaria. Kahdessa tuli teippaukset läpi lahjekankaasta noin kuukaudessa. Yhdessä oli sauma auki jo uutuuttaan ja yks nappivikainen. Reimalla on kyllä todella hyvä asiakaspalvelu ja reklamoinnit on hoidettu hyvin lahjakorttien muodossa, että siinä mielessä ei ole ollenkaan huono mieli virheellisistä vaatteista jäänyt. Mutta nytkin viimeisin hyvitys jonka sain, käytin ekaluokkalaisen toppahousuihin ja tadaa, kk käyttöä ja teipit läpi....En jaksa enää reklata vaan vaihdan suosiolla merkkiä kun tilalle tulee vaan sutta ja sekundaa. Pari tämän talven haalaria on kyllä olleet moitteettomia, eikä mitään kulumia vaikka 3kk niissä on jo rymytty päivittäin. Ei vaan ikinä voi tietää sattuuko hyvä vai maanantaikappale. Harmi sinänsä, koska nämä uudet mallistot ovat olleet ulkonäöllisesti todella mieluisia, värit raikkaita ja mallit suoraviivaisempia kuin aikaisemmin.

Vierailija

Mua aina arvelluttaa mitään valkoista tai vaaleaa meidän pihalle ostaa vaikka kuinka kivalle näyttäisikin. Nyt vaan niissä kivoimmissa näyttää sitä olevan.

-Nanna

Vierailija

Meidän luottomerkki on Reima. Ensimmäisellä kommentoijalla on kyllä ollut huono tuuri, kun meillä on ollut todella hyviä vaatteita. Meidän Reimat menee vielä hyväkuntoisina kiertoon. Mallit, mitoitus ja yksityiskohdat on todella toimivia. Vaatteet istuvat hyvin lapsen päälle ja tuntuvat näin ollen hyvältä. Tekniset ominaisuudet ovat kohdillaan ja ulkonäkö miellyttää, niin siinäpä luottomerkille syitä.

-T-

Vierailija

Hei, minunkin on tänä syksynä pitänyt reklamoida kaksi haalaria,  toinen repes teippauksista ja toisesta alkoi ompeleet purkaantumaan, mutta en siltikään aio vaihtaa toiseen merkkiin, kun niin helposti olen kuiteskin saanut asiat hoidettua asiakaspalvelun kanssa. Kevääksi alkaa olemaan minulla jo hyvin hankittuna vaatteet, mutta pienemmältä puuttuu vielä haalari ja isommalta välikausihousut, ja nyt kun huomasin tuon sinisen haalarin missä on noita erivärisiä neliöitä/muotoja niin siitä taittaa tulla pienemmälle pojalle puku ja pojallani on syvänsiniset silmät, niin sille käy tosi ihanasti kaikki siniset vaatteet. <3 Mitään muuta ei taida meijän vaatekaapissa ollakkaan kun sinistä. heh :D  Pystysiköhän reimaan saamaan jonkun pienen alekoodin, kun uudet kevätvaatteet tulevat myyntiin?

Terveisin: -TaNjA-

Vierailija

Minä olen myös joutunut reklamoimaan jo monesti vuoden sisään Reiman vaatteista. Juurikin nuo teippaukset ovat ongelmana. Kangas on rei'illä muutaman viikon käytön jälkeen! Nyt pitäis reklamoida ReimaTec kengistä. Ne ei pidä piiruakaan kosteutta!! Imevät kuin pesusienet! Kuomat on paljon paremmat. En osta enää Reimaa. Harmittaa kyllä. Mielelläni "suomalaista" tukisin.

Vierailija

Tännekin on sattunut viallista Reimaa ja ensi talveksi ajattelinkin katsella jotain muuta merkkiä talvihaalariksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram