Bongasin tällaisen jutun Reiman Facebook sivuilta:Reima etsii testaajia tuotteilleen oikeista käyttäjistä, eli 3-7-vuotiaista lapsista! Aika ihana tuo juttu, menkäähän kiinnostuneet ilmottautumaan testaajiksi

Bongasin tällaisen jutun Reiman Facebook sivuilta:

Reima etsii testaajia tuotteilleen oikeista käyttäjistä, eli 3-7-vuotiaista lapsista! Aika ihana tuo juttu, menkäähän kiinnostuneet ilmottautumaan testaajiksi. :) Ja kannattaa tykätä Reimasta myös Facebookissa niin näkee ekana nämä kivat jutut. ;)

Lisää tietoa löytyy täältä: https://www.facebook.com/reima/app_348463045241418

Kommentit (8)

Nanna

Uudelle ilmeelle vau! Ja sitten kapinallinen minä täällä murisee, kun kaikki kiva on nykyään pelkästään facessa. Pöh! Leikitään sitten nuorta ja kapinoidaan sekä boikotoidaan (niin siis olen sanonut ettei Reimaa ulkovaatteiden osalta meille tule ellei joku muu osta, itse sijoitan vähät rahat parempaan laatuun) sitten entistä enemmän.

Kaisaf

Huomasitteko muuten, että osallistumalla kampanjaan tulette samalla luovuttaneeksi oikeudet kuvien sekä kommenttien käyttöön Reiman mainonnassa? Tästä syystä en todellakaan aio osallistua kampanjaan. Reimalle tää on helppo ja edullinen keino saada markkinoitua tuotteitaan kuluttajien kustannuksella, vaikkakin naamioivat sen tuotekehitykseksi. Itse en haluaisi lapseni kuvia käytettävän minkäänlaisiin myynti- tai markkinointitarkoituksiin, vaikka saisinkin sen ilmaisen testipaketin. Ei kiitos ei.

Eppusen kaapilla

Siellä ne ehdot mainitaan sekä kysymyksiä että vastauksia kohdassa, ja lisätietoa oli säännöt ja ehdot kohdassa. Kannattaa lukea ne ennen kuin osallistuu.
Mutta eikös siellä sanota että itseasiassa oikeudet jää yksityishenkilölle.(?)
Ja eikös sen osallistumisen voinut myös perua, muistan näkeneeni sellaisenkin tiedon jossain siellä?

Meirän Maja

Meiltäkin lähti hakemus, kyllä meillä ainaskin on Reimasta tykätty, hyvin on kestäneet ja kunnossa pysyneet!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram