Tässä tulee nyt syksyn ensimmäinen syksy- ja talvivaatepostaus. Ekana esittelyyn pääsee Reima. Näitä vaatteita pääsinkin hypistelemään jo alkukeväästä Reimalla. Tuolloin muistiin jäi väreistä kaunis ja kirkas oranssi, vaalea pinkki, sekä puhtaat perusvärit. Mallit ja kuosit ovat mielestäni aiempaa yksinkertaisempia, ja hyvä näin. Mutta kyllä niitä kuosejakin vielä löytyy. Mitoituksen muutoksesta postasinkin viime talvena. Itse ainakin tykkään tuosta muutoksesta, että mitat ovat nyt vähän istuvampia kuin aiemmin. On helpompi myös valita lapsen haalari, kun koot vastaavat todellisuutta. Monet tykkäävät valita talvihaalarin reilulla kasvuvaralla, koska talvi on pitkä ja haalarin pitäisi mahtua koko talven ajan. Mutta kannattaa silti muistaa, että ei liioittele sen kasvuvaran kanssa.Liian suurten vaatteiden kanssa on varsinkin pienen lapsen tosi hankala liikkua, ja tekniset ominaisuudet eivät välttämättä pääse oikeuksiinsa.

Reiman talven city-henkiset takit miellyttävät ainakin minua. Tykkäsin myös talvivaatteiden liukuväriraitakuosista. Myös Reiman newborn -mallisto on yksi suosikkini (ja siitä myöhemmin lisää). Tässä muutamia poimintoja tulevasta talvesta. Löytyykö näistä suosikkeja? Mitäs sanotte näistä?

Kommentit (8)

Vierailija

Toi punanen takki on tosi hieno, täytyy pitää mielessä koska pojalle on vain yksi takki talveksi ja toiselle voisi olla tarvetta. :)

 

- Sari

Vierailija

Nuo karvakauluksiset parkatakit ovat tosi kivoja! Reiman facelift on poikkeuksellisen onnistunut.

Vierailija

vau! Erittäi hyvältä näyttää, tuo sininen takki karvareunushupulla on aivan herkku!!

Vierailija

Meillä poika rakastui viime talvena Reiman punaiseen takkiinsa ja hyvä tietää Reimalta löytyvän täksikin talveksi vastaava jos vanha on jo pieneksi jäänyt :)

-Nanna

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vieralija 3/6: Olen ihan samaa mieltä tästä faceliftista. Ja samoin myös  tykkään jos takissa on muhkea karvareunus hupussa tai kauluksessa. :)

Vierailija 4/6: Kyllä! Erityisesti nuo handicreaft-tyyliset pipot jäivät mieleen. :) 

Vierailija 5/6: Se ON hieno! :)

Nanna 6/6: Hei, minkä kokoinen takki teillä oli viime vuonna ja minkä pituinen poika? Täytyy kysellä vähän mittavinkkejä. :)

 

Vierailija

Takki on kokoa 110 ja oisko poika ollut hieman päälle 100cm viime talvena. Voidaan kyllä sovittaa sitä nyt tuorempien mittojen kanssa ja laittaa vaikka kuviakin jos haluat.

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram