Tällä kertaa vähän kerrospukeutumisesta, nyt kun talvikin on tullut jo moneen paikkaan. :) Tässä postauksessa on esittelyssä muutama Reiman alus- sekä välikerrosasu. Saimme siis testiin jo jokin aika sitten uuden Reiman Play Layers -kerraston, jota olemme nyt käyttäneet jonkin aikaa. Tämä uusi kerrasto on tehty uudesta materiaalista, joka kuivuu nopeammin kuin perinteinen college-neulos. Play Layers -paidoissa on raglanhihat, jotka antavat liikkumatilaa yhdessä elastaanin kanssa. Aluskerrasto myös siirtää kosteutta iholta pois, eli on loistava kerrospukeutumisessa alimpana kerroksena. Mitoitukseltaan tämä kerrasto on normaali, eli vastaa hyvin kokoaan. Noin 96cm pitkällä pojalla tuo 98cm kerrasto on juuri hyvä. TÄÄLLÄ vielä kaikki Play Layerit esillä.

Kerrospukeutumisessa aluskerroksen päälle on hyvä laittaa joko villaa tai fleeceä. Meillä on ollut joka talvi Reiman villahaalari väliasuna, ja niin on nytkin. Itse tykkään juuri tästä Reiman villahaalarista, koska se on kevyt eikä liian paksu, ja lapsen on itsekin helppo se pukea päälle. Tämä villa-asu on mukavan tuntuinen eikä kutita, mikä on minusta aika tärkeä juttu villavaatteissa. Villa on näissä haalareissa aika hienoa, eli talven jälkeen haalariin on aina tullut jonkin verran nyppyjä, mutta villasta ne on helppo poistaa vaikka nyppykoneella. Ja mitä hienompi villalaatu on, sitä helpommin se nyppyyntyy.

Villafroteehaalarin mitoitus on väljempää, mikä on hyvä juttu, koska koko kerrospukeutumisen lämpimyys riippuu täysin vaatteiden ilmavuudesta. Välikerroksen vaatteet sitovat itseensä paljon ilmaa. Välikerroksessa myös kosteudensiirto on erittäin tärkeä ominaisuus. Jos hiki jää välikerrokseen, vaatteet menettävät lämmönsitomiskykynsä ja muuttuvat kylmiksi. Välikerroksia on hyvä myös vähentää ja lisätä tarpeen mukaan. Villa imee itseensä runsaasti kosteutta ja se tuntuu kuivalta ja lämpimältä kostuessaankin.
Reiman kaikki väliasut löytyvät TÄÄLTÄ ja tuo meillä oleva villafroteehaalari TÄÄLTÄ. :)

*Postauksessa on blogiyhteistyö Reiman kanssa*

Kommentit (5)

Vierailija

Mä olen aina miettinyt miten nämä käytännössä toimii esim päiväkodin arjessa? Onko lapsella päällä toi tekninen kerrasto ja normaalit päivävaatteet sisällä? Vai vaihdetaanko sisävaatteet kokoaan pois ja vedetäänkö noi päälle, jolloin pukemista ja riisumista on enemmän. Vai heiluuko lapset noilla alusvaatteisillaan sisällä? 

 

Vierailija

Itse en ainakaan välittäisi, että lapset hilluu samoissa vaatteissa päivästä toiseen. Eli käytännössä tämä olisi kuitenkin vain yhden päivän asu. Sinällään siis päiväkotiarkeen aika turha. Meillä tahdotaan sisä ja ulkovaatteet erikseen, mutta nehän nyt koskettaa käytännössä vain kesäkautta, kun muuten on aina eri ulkovaateet. Ei lapsia varmastikaan kiinnosta kaksi kertaa päivässä vaihdella monia vaatteita pihalle. "päivävaatteet" pois ja välikerrasto, villakerrasto ja ulkovaateet... Hyvä kun laittavat tuon villakerraston tuohon päivävaatteiden päälle. Hyvä idea tämä on, mutta aika epäkäytännollinen...

Vierailija

Kaverini on kotona lasten kanssa, joten laittaa tuollaisen välikerraston vajaa 2,5veelle aamupalan jälkeen, juuri ennen ulkoilua. Omille lapsille en näitä päiväkotiin osta juuri vaatteiden vaihtorumban vuoksi. Vaatteita on muutenkin paljon 20 lapsella, saati että vaihdettaisiin tekniset kerrastot ennen ulkoilua. Pahimmassa tapauksessa nuo menisi likaiseksi jo aamupalalla, joten monta asua saisi olla.. Viikonloppukäyttöön en osta, mutta jos hoitaisin lapsia kotona, niin sitten kyllä käytettäisiin näitä. Ainakin testattaisiin...

 

Pitääkin tarkastaa Reiman villafroteehaalari, koska ohuelle 110cm puvulle olisi meillä tarve. Entinen on merinovillaa, joten vastaava ohut olisi hakusessa.

Vierailija

Voi kurjuus. Reiman villahaalari loppui kokoon 92. POP:llakin isoin on 86/92 ja isompien pitäisi laittaa erikseen paita+housut, mikä tietää lisää pukemista :( Reimalle voisit välittää palautetta, että tiedän muitakin, jotka ostaisivat ohuita villahaalareita isommassakin koossa. Ruskovillalta löytyisi, mutta en pidä niiden ulkonäöstä...  

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram