Lähdimme kesäloman viimeisenä päivänä käymään parin ystävän suosituksesta Kirkkonummella Rehndahlin kotieläinpihalla. Olin kuullut paljon hyvää tuosta paikasta, ja poikakin halusi mielellään lähteä katsomaan eläimiä. Rehndahl on tunnettu siitä, että pihalla eläimet saavat liikkua vierailijoiden seassa vapaana. Ja mikäs sen jännittävämpää onkaan.

Falabellat, ponit, hevoset, miniaasit, alpakat, koirat, kissat, hanhet, kalkkunat, kanat, vuohet, kanit ja undulaatit elävät kotieläinpihalla sulassa sovussa. Menimme sisään erääseen talliin, jonka ovella nukkui kuumana kesäpäivänä pieni lammas. Yhtäkkiä poika säikähti, kääntyi kannoillaan ja kipitti karkuun. Ihmettelimme mitä tapahtui, ja kurkkasimme avoinna olevaan pilttuuseen. Siellä röhisi jättimäinen kotipossu Pusu päiväunillaan niin, että vaan kuorsaus kuului.

Kotieläinpihalla on tietysti vapaana olevien eläimien takia tietyt säännöt, joita pitää noudattaa, mutta silti myös ihan pienten lasten kanssa siellä on mukava käydä. Eläimille saa syöttää voikukan lehtiä ja eläimiä voi myös silittää varovasti. Poika ainakin tykkäsi kun eläimiä pääsi näkemään ja jopa koskemaan ihan lähietäisyydeltä, toisin kuin Korkeasaaressa, jossa kaikki eläimet ovat hyvin kaukana ja usein myös piilossa päiväunilla lämpiminä päivinä. Jos tuolla lähtee käymään, kannattaa ottaa omat eväät mukaan, koska kotieläinpihalta ei löydy kuin pieni kioski omasta takaa. Kotieläinpihalta löytyy myös pari pientä leikkipaikkaa, kiipeilykallio sekä monia hyviä paikkoja eväiden syömistä varten.

Paluumatkalla poikkesimme vielä Maatilapuodissa, johon kuuluu myös pieni kahvila ja leipomo. Maatilapuodista löytyvät leivät, vihannekset, hillot, hunajat, makkarat ja juustot, ja siellä myydään myös erilaisia käsitöitä ja leluja. Maatilapuodin tuotteet ovat pienten tuottajien paikallisista raaka-aineista tuottamia. Mekin joimme pullakahvit kahvilassa ja ostimme vielä korillisen herkkuja kotiinviemisiksi. Jos lähtee käymään tuolla kotieläinpihalla, kannattaa ehdottomasti myös poiketa maalaispuodissa ainakin kahvilla. :)

XXX

Kommentit (2)

Vierailija

Tuttuja paikkoja! ;) Meiltä jäi tänä kesänä tuolla käymättä mutta ensi kesänä täytyy taas mennä. :)

 

- MrsAgatha

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram