Tässä nopea joulutervehdys kuvien muodossa. Meidän perheen jouluaatto meni yllättävän rennoissa tunnelmissa, vaikka eilen pieni joulupaniikki iski päälle. Oikea joulupukkikin vieraili meillä ja kaikki olivat ilmeisesti olleet aika kilttejä, koska paketeista löytyi toivottuja lahjoja. Eppu oli odottanut joulupukin vierailua koko päivän todella malttamattomana, mutta kun joulupukki vihdoin saapui, poikaa alkoikin ujostuttaa kamalasti. Onneksi siitäkin selvittiin ja joulupukki osottautuikin vallan leppoisaksi tyypiksi. Jouluaaton lisäksi meillä juhlistettiin tytön 2kk "syntymäpäivää". Harmi vaan, että neiti sattui juuri ennen joulua saamaan ensimmäisen rokotuksensa, joten hän oli normaalista poiketen aika väsynyt ja vähän itkuinenkin koko päivän. Kuitenkin jouluaatto oli oikein onnistunut ja parasta oli viettää rentoa juhlapäivää perheen kesken, ilman mitään kiireitä.

Nyt haluan vielä toivottaa rauhallista joulunaikaa kaikille blogin lukijoille, ystäville ja sukulaisille! Nauttikaa ja rentoutukaa! ♥

Kommentit (2)

Vierailija

Kerrassaan valloittavan suloisia kuvia! Ihanaa ja rentoa joulua teidän perheellenne!

 

t. vaatimattomat 3 yötä valvonut nanna

Vierailija

Ihana tuo viimeinen kuva :) Taitaa monessa kodissa tähtipaidat olla eilen päällä ;) Täällä oli myös kaksi tähtitonttua, raitatonttulakit päässä. Rauhaisaa joulun aikaa!