Ilokseni saan jakaa teidän kanssanne pitkästä aikaa alekoodin. Ratkiriemu nettikauppa on nimittäin uudistunut ja tarjolla olisi -20% alekoodi kun ostokset ylittävät 120 euroa. Tämä kannattaa hyödyntää jos talvivaatteet ovat vielä hankkimatta.
Ratkiriemusta löytyy laaja valikoima äitiys- sekä imetysvaatteita (mm. Boob ja Mamalicious) ja ihania lastenvaatteita kuten Molo Kids, Racoon, Maxomorra, Blaa, Minymo ja JNY Design. Boobin imetysvaatteita suosittelen lämpimästi ja itse käytin oikeastaan vain Boobin imetyspaitoja imetysaikana. Kannattaa myös tsekata Mini A Turen ulkoilu, koska täksi talveksi on tulossa aivan ihania värejä. Lisäksi Ratkiriemusta löytyy Metsola loves Fredrikson ihana retrolakkimallisto, joka onkin nyt ollut super suosittu.

Alekoodi on eppu-20% ja sillä tosiaan saa -20% kaikesta yli 120€ ylittävistä tilauksista. Koodi on voimassa 6.10-12.10 välisen ajan. Koodi koskee myös aletuotteita ja se tulee myös postikuluihin. 

(Huom! Voit käyttää vain yhtä alekoodia tilauksessa) Varmista ennen vahvistusta että alekoodi on käytetty. Jos tilaukselta palauttaa, alennuksen menettää jos lopullinen ostos jää alle 120 € arvoiseksi.)

x

x

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram