Lupasin Riikan blogia kirjoittavalle Riikalle, että osallistuisin hänen aloittamaansa raitahaasteeseen. Meillä tuota pyykkiä kertyy nykyään sitä tahtia, että olisi mahdotonta saada kaikkia raitavaatteita samaan kuvaan, joten tein tämän postauksen sitten vähän soveltaen meidän raidallisista suosikeista.

Olen aina tykännyt raidoista sekä omassa että lasten vaatetuksessa, joten erilaisia raidallisia vaatteita meille on kertynyt ihan kiitettävä määrä. Tässä nyt sitten TOP 5 raidalliset suosikit. 

1. Polarn O. Pyret perusraidat

Polarn O. Pyret on alunperin aloittanut punaisilla ja sinisillä puuvillavaatteillaan, ja ainakin jos Popin sivuja on uskominen, ne ovat edelleen heidän suosituimpia vaatteitaan. Ostin ensimmäiset Popin raitavaatteet meille jo pojan odotusaikana, ja näitä perus punaisia ja sinisiä raitoja meillä on ollut koko ajan käytössä. Suosikkini näistä on kuitenkin vauvan raidallinen unipussi. Näitä käytettiin ahkerasti pojalla ja onneksi olen säästänyt näistä muutaman. Tämän yöpuku-unipussin kanssa vaippa on tosi helppo vaihtaa yölläkin ja nämä unipussit pysyvät hyvinä pesusta toiseen. Unipussissa on käännettävät hihansuut ja runsaasti kasvunvaraa "jalkatilassa", joten yksi koko menee suhteellisen pitkään vauvalla.

2. Multiraidat

Pysytään edelleen Popin vaatteissa. Erikoismallistoina ilmestyvät multiraidat ovat ihanan iloisia ja värikkäitä ja saivat osakseen paljon ihastelua päiväkodissakin. Näitä "kalsaripukuja" olen ostanut pojalle useamman ja nyt uuden sirkumalliston ilmestyttyä myös vauva sai omansa. Myös multiraidat ovat olleet meillä tosi kovassa käytössä ja pysyneet hyvinä pesusta toiseen, joten ne ansaitsevat päästä suosikkilistalleni.

3. Raitaneule

Tylsyyden huipentuma, mutta ah-niin-helppo perusvaate pojalle, jos yhtään tykkää klassisista vaatteista. Raidallinen neulepaita on myös vähän siistimpi vaate, ja kun raitaneuleen yhdistää farkkuihin, kehtaa lähteä kylillekin. ;) 

Parhaat raitaneuleet olen löytänyt COSsilta, sekä pojalle että itselleni.

4. Raitapupu

Ystäväni osti sinisen raitapupun pojalle 1-vuotis lahjaksi, ja tuo rakas raidallinen ystävä viihtyy öisin pojan kainalossa. Mummo korjasi pupun repsottavat viikset viime vierailullaan ja taas elämä hymyilee pupullekin. Päätin, että ostan vauvalle samanlaisen punaisen raitapupun joululahjaksi. Tämä raitapupu on siis myös hyvä joululahjavinkki.

5. Raitamekot

En ole aiemmin päässyt shoppailemaan tyttöjen mekkoja, mutta pikkuneidin syntymän jälkeen innostuin myös raidallisista mekoista. Olen löytänyt muutamia raitamekkoja second handina, ja ne odottavat vielä käyttäjän kasvamista, mutta yhden pienen mekon ostin vastasyntyneen koossa. Onhan se vähän epäkäytännöllinen vauvalla, mutta tosi söpö. Haaveissa on myös Höö -merkin raidallinen Liina -mekko.

Tässä oli meidän raitasuosikit TOP 5, lopussa vielä raidallinen mekkorivi. Millaisissa raidoissa te viihdytte? Paljastakaa raidalliset suosikkinne!

Kommentit (5)

Vierailija

Voi, kunpa  joskus pääsisikin ostamaan noita ihania raitamekkoja ;) Meidän esikoisen syntyessä reilu 13v sitten, olin raitafani (ollut jo useamman vuoden), mutta silloin raidat tuli Marimekolta. Kun poika 2-vuotiaana meni päiväkotiin, Marimekon raitapaidat sävysävyyn olevien sukkien kanssa sai "kommentteja" hoitajilta... Jossain vaiheessa Marimekon laatu heikkeni, samoihin aikoihin sain jonkin sortin raitaähkyn. POPin vaatteetkin aluksi ärsyttivät juuriraitojen vuoksi. Ensimmäiset POPista ostamani vaatteet ovatkin jotain aivan muuta kuin raitaa. No, nyt sitä raitaa on taas vähitellen meille ilmestynyt, mutta melko kohtuudella. Tykkään juuri niistä perus"merihenkisistä" raidoista eli sini- ja punavalkoisista. Tuollaiset sirkusmalliston tähtipaidat ostin pikkupojille ja ne ovat yhdet omistakin suosikeistani. Ykkösraitasuosikkini taitavat kuitenkin olla ruskeavalkoiset POPin raidat. Lisäksi meiltä löytyy sinivalkoiset kahdelta ja punavalkoiset kahdelta pojalta. Yhdeltä myös vihreävalkoinen. Multiraidat ei ole mun makuun. Niitä Marimekon raitapaitoja  meiltä löytyy yhä perintönä veljeltä toiselle. Esikoisenkin valikoimaa täydensin pitkästä aikaa kesällä muutamalla alelöydöllä.

Vierailija

Täti Ruskea siis asialla äskeisessä raitakommentissa (lempparina POPin ruskeavalkoiset raitapaidat)

Vierailija

Kirpparilta löysin vauvalle (nyt 5kk) POPin ruskea-valkoraidalliset housut, ja ne on ihanat! Harmi ettei sitä väriä enää valmisteta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat