Mitä isot edellä, sitä pienet perässä! Jonkin aikaa lasten kinastelua kuunneltuaan mies marssi töistä kotiin kainalossaan pinkki pieni potkulauta. Pari viikkoa sitten XXL:ssa sattui olemaan markkinoiden paras potkulauta Micro Mini tosi hyvässä tarjouksessa ja niin Isla sai vihdoin ja viimein kaipaamansa menopelin. Ajattelin, että ei noin pieni tyttö pääse potkulaudalla mihinkään, mutta mitä vielä. Isoveikan oppeja oli selvästi seurattu silmä kovana ja tyttö otti laudan alleen tuosta vaan. Ja ei kun menoksi! 

Meno on välillä vielä sen verran huteraa, että kypärän käyttö on ihan ehdotonta. Onneksi sekään ei vaadi suostuttelua, vaan kypärä laitetaan päähän innokkaasti. Tietysti, koska isoveikallakin on! Välillä potkulauta vaihtuu nukenvaunuihin ja sitten mennään taas. 

Meillä on koko perheellä Nutcasen kypärät, ja ne ovat kyllä ihan huiput. Isla sai oman Daisy Pink kypärän, josta myös tyttö itse tykkää kovasti. Säätövaraa on runsaasti, ja erilaisia malleja ja värejä on vaikka kuinka monta. Islan kypärä on "Little Nutty" koko XS ja se sopii 48-52cm päähän. Voi sitä vauhdin hurmaa. Rullaati-rullaati!
* Epun Nutcase kypärästä ja kypärän valinnasta voit lukea täältä. Kypärä saatu bloginäkyvyyteen.

Kommentit (12)

Vierailija

Suloinen potkuttelija ♥ Ja kyllähän noin kaunista kypärää varmasti mielellään käyttääkin :) Meillä isompi pojista on kinunnut potkulautaa kauan eikä vieläkään ymmärrä ettei sorateillä sellainen kulje.

-nanna

Vierailija

Meillä isommalla aikanaan oli sama micro ja aina ulkomaanmatkoillakin mukana.Ihan huippu.Lauta potkuteltu loppuun,koska poika oli kova temppuilemaan sillä skeittiparkissa.(Tähän hommaanhan tuota ei varsinaisesti ole taidettu tarkoittaa :)).Mutta pienemmälle ensi kesänä oma.Mistä noita nutcasen kypäriä Suomesta saa(isoimmasta valikoimasta)?Ja saakohan Suomesta näihin aurinkolippoja myös?Ihana Potkuttelija teillä :)!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 5: Meillä Epun vihreä micro on kans tosi rakas ja sitä tykkäävät lainata kaveritkin aina. :) Nutcasen kypäriä saa ainakin Stokkalta, siellä näin sekä lasten että aikuisten. Mutta varmasti myös monista urheiluliikkeistä. Ja noissa meidän kypärissä oli kaikissa sellainen muovinen musta aurinkolippa valmiiksi mukana. :)))

Vierailija

Vielä potkulaudasta.Minkähän pituinen teidän tyttö on tällä hetkellä?Mietin vain että hänelle näyttää koon puolesta potkulauta menevän jo hyvin :).

Vierailija

Perkele kun on ylhäällä tuo tanko tuon ikäiselle. Potkulaudoissa on aina matalammalla tanko, sekä lapsilla että aikuisilla. Pfft.

Vierailija

Vierailija 7: Nyt täytyy sanoa että en oikein tiedä tytön tämänhetkistä pituutta. 1,5-vuotis neuvolassa oli 82 mutta nyt on kyllä kasvanut jonkin verran, että veikkaisin jotain 82-86cm välillä. Ja hyvin menee jo tuo potkari vaikka onkin vielä reilu. :)

Vierailija 8 No voihan perkele!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 7: Nyt täytyy sanoa että en oikein tiedä tytön tämänhetkistä pituutta. 1,5-vuotis neuvolassa oli 82 mutta nyt on kyllä kasvanut jonkin verran, että veikkaisin jotain 82-86cm välillä. Ja hyvin menee jo tuo potkari vaikka onkin vielä reilu. :)

Vierailija 8 No voihan perkele! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram