Olen jo aiemmin kertonut täällä potkupyörä Pukysta, jonka ystäväni löysi pojalle kirppikseltä. Alkukesästä meno oli pyörän kanssa huteraa ja jalatkin olisivat voineet yltää vähän tukevammin maahan. Poika oli aika epävarma pyörän suhteen ja harjoitteluhetket olivat aika lyhyitä. Hetkeksi pyörä myös unohtui varastoon, mutta kun otimme sen jonkin ajan kuluttua esiin, poika lähti ajamaan sillä kuin vanha tekijä "tosta noin vaan". 

Sen jälkeen potkupyörä onkin ollut tosi rakas ja sillä on ajeltu päivittäin. Itse kun olen nyt suosiolla jättänyt fillaroinnin väliin, poika on tehnyt pieniä pyöräilyretkiä isän kanssa lähiympäristössä. Usein he käyvät katselemassa ankkoja pienellä lammella tai poikkeavat lähikaupassa asioilla. Ainoa miinus tuossa pyörässä on jarrujen puuttuminen, mutta onneksi poika ei aja vielä ihan niin kovaa ettei saisi jaloilla pysäytettyä. Ehkä ensi kesänä voisi jo harkita oikeaakin pyörää. 

Sillä välin kun isä ja poika kävivät pyöräilemässä, kävin itse siivoamassa kirppispöytää, omaani ja jonkun muun. Meillä oli ystäväni kanssa puoliksi kirpputoripöytä, jotta saisimme vähän vähennettyä omien vaatekaappiemme sisältöä. Samalla kun kävin siivoamassa omaa pöytää, tuli tietenkin vähän katsasteltua mitä muilla ihmisillä on myynnissä. Silloin satuinkin huomaamaan yhdessä pöydässä myynnissä pieniä tyttöjen vaatteita. Vaatteet unohtuivat kun huomioni kiinnittyikin pöydän alla olevaan pieneen pinkkiin pyörään. Siellä se oli vähän piilossa, minikokoinen nelipyöräinen Puky. Tai oikeastaan se oli Pukylino, jossa on neljä pyörää, ja se sopii noin 1-vuotiaalle lapselle. Pukylino on tosi kevyt ja pieni menopeli, jolla saa ensikosketuksen pyöräilyyn. Sen myös sanotaan kehittävän jalkojen koordinaatiota. Tämä pyörä lähtikin sitten kirpparilta matkaani parillä kympillä, ja vaikka on vielä vähän aikaista hankkia vauvalle ensimmäistä potkumopoa, ei sitä vaan sinnekään voinut jättää. Ja tulee se ensi kesä sitten vuoden päästä. ;)
Samalta kirpparilta löytyi vielä vauvalle pienet tossut sekä Brion magneettijuna todella edulliseen hintaan. Isompien lasten siistejä vaatteita tuntuu olevan vähemmän tarjolla, kun aikaisemmin tein pojallekin paljon hyviä löytöjä kirppareilta. Ehkä sitten tuon ikäisten vaatteet jo kuluvat sen verran enemmän, että niitä on selvästi vähemmän tarjolla. Pojalle löytyi tältä samaiselta kirpparilta kuitenkin vielä Choco-peli, joka taitaakin olla ikivanha klassikko. Olen nimittäin itsekin pelannut tuota samaa peliä lapsena. Poika ilahtui pelistä ja kertoi meille, että sitä on pelattu myös päiväkodissa. Tuota peliä on nyt sitten pelailtu iltaisin koko perheen voimin. 
Muistaako kukaan muu tuota Choco-peliä omasta lapsuudesta? Tuolloin kannet olivat vähän erilaiset, mutta sisältö suklaanappeineen samanlainen. :) 

Pojan vaatteet kuvissa: Mini Rodini / tennarit: Adidas / kypärä: Ticket Outdoor.

Kommentit (6)

Vierailija

Voihan minirodini, kun satula on niin alhaalla, että polvet ihan koukussa. Tavallista isompaa 12 tuuman pyörää kehiin eikä hyysäystä hellanterttua

Vierailija

Meidän 1v10kk poika vedellyt Pukylla ihan hirveetä vauhtia koko kesän :D Mainio ostos kyllä!

Vierailija

Suloinen pieni pyörä! Itse en ole aikoihin löytänyt mitään ostamisen arvoista kirppareilta, mutta tosiaan ehkä isommille lapsille se tarjonta muutenkin on vähäisempää.

 

 Meillä on lapsilla tuo choko-peli myös ja molemmat ovat kovasti sillä tykänneet pelata. Itse muistelisin pelanneeni lapsuudessa sitä kerhossa ja yhtä mukavaa se oli silloinkin :)

Vierailija

Puky on paras. Meidän vajaa 2vee poika potkupyöräili yhden kesän, kun äiti ei halunnu istuttaa toista toimettomana tuplarattaissa pikkusiskon seurana. Meno oli kyllä vauhdikasta, kun treenasi potkupyörällä eri tyylejä. Seuraavana kesänä 2 viikon pyöräilytreenin jälkeen huusi äidille "päästä irti" ja äitihän päästi. Pyöräily sujui ilman appareita reilusti alle 3 vuotiaana! Tasapaino kehittyy potkupyöräillessä huomaamattaan eli potkupyöräilyn jälkeen ei kannata jäädä appareiden varaan vaan ennemmin vanhempi itse pitää kiinni selästä/hupusta, niin kyllä tasapaino sieltä nopeasti löytyy. Nyt jännätään, miten pikkusisko oppii pyöräilyn ensi vuonna, kun nyt ajelee Pukylla. Meidän kokemuksesta 3 kaveriakin on ostanut oman Pukyn :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram