Kesän jälkeen tein täydellisen vaatekaappien hyllyjen siivouksen ja huomasin ison puutteen pojan vaatekaapissa. Melkein kaikki pyjamat ovat jääneet pieniksi viime talvesta. Tyttö taas ei vielä omista montaa pitkälahkeellista tai -hihaista pyjama-asua. 
Kävin läpi monien eri merkkien tarjontaa. Tällä hetkellä yöpaidoissa seikkailee aika paljon retrotyylisiä kuoseja kuten isoja pilviä, lampaita tai apiloita. Eläinkuositkin näyttävät olevan suosittuja. Pojan suosikkiyöpuvut löytyivät viime talvena Popupshopilta (kuupyjamat) sekä H&M:lta (Lentsikat yms). Gapin sekä Little White Companyn pyjamia pojalla on ollut monena vuonna. Myös Nextin 3-pack pyjamasetit ovat olleet aika hyviä ja sellaisia "isäystävällisiä" (kaikki osat sopivat hyvin yhteen. ;) Tässä muutamia poimintoja markkinoilta nyt olevista lasten yöpuvuista. Ilmiantakaa omat suosikkinne, mitä teillä käytetään! :)

Kommentit (7)

Vierailija

Me ollaan käytetty paljon Po.pin ja Nextin yöpukuja, myös joitakin h&m. Pojalla on ollut useampi setti Nextiltä ja olleet tosi hyviä, mutta 2v tytölle tilasin keväällä Nextin 3:n setin ja ovat ihan kamalia laadultaan, vaikka 100% puuvillaa. Nyppyyntyivät heti, kaula-aukot lerpatti jo uutena ja housuissa oli korkeat supertiukat kuminauhat vyötäröillä. Mulle on tärkeetä että housut ei purista ja leikkelinkin aika monet viillot noiden pöksyjen vyötäröille.. Nyt en uskalla tytölle enää tilata sieltä. Harmi, sillä söpöjä ovat. -emmi

Vierailija

Saman itsekkin huomasin, joten viikonloppuna tein molemmille uudet yökkärit. (niistä kuvia blogissani). Meillä yökkäreissä on seikkallut angry birdsit, lentsikat, autot ja viikset. Yökkäreissä (niin kuin sukissa ja alusvaatteissakin) niitä lasten lempijuttuja. :) Yökkäreitä olen ostanut ihan h&m:ltä, sekä lindexiltä ja kappAhlista.

-Sini ( www.liliaiti.blogspot.fi)

Vierailija

Meiltä on kohdannut sama yllättävä ongelma! Kaapit ovat täynnä lyhytlahkeisia yökkäreitä vaikka aivan varmasti keväällä jäi isot pinot pitkiä. Meillä listaamiesi lisäksi on tykätty Hatleyn pyjamista.

-Nanna

Vierailija

Kiva postaus! Meillä on aika monella lapsella atooppinen iho (myös itselläni) ja siksi pidän tosi tärkeänä, mitä on suoraan ihoa vasten. On kokemusta myös siitä, kun lapsi herää yöllä raapimaan ihoaan, kun yökkäri kutittaa :/ Monesti sitä myös sortuu ajattelemaan, ettei sillä niin väliä ole, mitä yöllä on päällä, mutta itse asiassa yökkäri on monesti päällä jopa yli puolet vuorokaudesta. Meillä pikkupojat ovat perineet paljon isojen vanhoja Lingon&Blåbärin pyjamia,jotka ovat Ökotexin saaneita tuotteita. Ovat olleet iholle hyviä. Viime vuosina olen ostanut paljon POPin yökkäreitä, nytkin odottelee talvea kesäalesta jemmatut pyjamat. Jokunen Legon ja Name Itin  sekä Bodenin yökkäri on myös eksynyt sekaan sekä vanhempaa Marimekkoa ja vauvakoossa Tuttaa.

Meillä on ollut perinteenä, että jouluaattoaamuna löytyy saunasta uudet yökkärit eli varmasti ainakin silloin kaikki saavat uudet. Yllättävän innolla aina sitä odottavat ;) Tänä vuonna myös kummilapset saavat pehmeät joululahjat, pyjamat. Esikoiselle pitää etsiä "uudet yökkärimarkkinat", koska lasten koot ovat jo auttamattomasti liian pieniä. Täytynee perehtyä tarkemmin miesten valikoimiin...

t. Täti Ruskea

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Emmi: Joo, ne 3-packit on ollut tosi hyviä. Mutta hyvä tietää, harmi juttu. En taidakaan niitä nyt sitten tilata meille jos ne ovat nykyään noin huonoja. :(  Onkohan siellä vaihdettu jotain laatua tai tomittajaa kun ennen ne olivat tosi hyviä ja myös aika edullisia. Harmi juttu!

Sini: Kävin katsomassa ja hei ihania ne sun ompelemat jutut! Ne pusiilakanat, oih! <3 Ja ihana blogi sulla! :)

Nanna: Hyvänen aika, mä ihan unohdin Hatleyn! Nehän on hyviä! :) Niitähän meillä on ollut, jopa Islalla yksi vauvapuku viime jouluna. :) 

Täti Ruskea: Popilla on myös hyvät pyjamat! Ja meillä on sama perinne, olen ostanut pojalle aina jouluksi uuden pyjaman, ja tänä vuonna taidan ostaa molemmille. Ehkä jopa itselleni ja miehellekin. :) 
Se on totta, että pyjamathan on päällä ehkä eniten vaatteista, siksi mäkin olen tykännyt ostaa hyviä. Toki näissä on sitten huomioitu pojan omia toiveita aina mahdollisimman usein ja valittu sitten ne pojalle mieluisat kuviot. :) 

Vierailija

Meidän pojan suosikki on ollut Lindexin luurankopyjama. Ostin joskus vuosia sitten 1 € hyväkuntoisen 8692 kokoisen luurankopyjaman ja siitä villitys alkoi eikä oikein mikään muu kelvannut. FB-kirppareilta löysin sitten 2 luurankopyjamaa seuraavaa kokoa. Nyt sitten ostin Elloksen luurankopyjaman jo koossa 110-116. Ei ole enää niin hitti, mutta välillä haluaa pikkusiskon kanssa olla iltaisin luurankoja. Lisäksi ovat menneet noilla pyjamilla aina päiväkodin halloween-juhliinkin.

Nextin 3-settejä ostin lapsille noin 3vuotiaaksi. Nyt on ihan Lindex,Kappahl yökkäreitä

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 6/6: Ihana tarina, noin ne suosikit vaan löytyvät! :) Ihan hauska, että tuota voi käyttää myös naamiaisissa. Usein nimittäin naamiaisasut ovat aika epämukavia, niin tuossa on varmasti myös mukava lähteä juhlimaan. Mä luulen, että meillä myös poika voisi innostua tuollaisesta luurankoyökkäristä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram