Jotkut teistä varmaan ovatkin jo huomanneet sivuilla Semperin yhteistyökampanjan, johon myös me Vauvan bloggarit liitymme. Myös me saimme maisteltavaksi Semperin uusia käyttövalmiita puuroja sekä välipala smoothieita. Sinänsä tässä ei ollut minulle varsinaisesti mitään uutta, koska satuin löytämään nuo smoothiet ja puurot jo kesällä, kun etsin jotain helppoa välipalaa vauvalle mukaan Tukholman reissulle.

Yritin etsiä reissuun mukaan jotain välipalaa, jonka voi syödä melkein missä tahansa, ja jonka syömiseen ei välttämättä tarvitse lautasta ja lusikkaa. Kiinnitinkin kaupassa huomiota ensiksi uudenlaiseen pakkaukseen, korkilliseen pussiin. Myös pakkauksen keveys verrattuna lasipurkkiin oli minusta iso plussa, kun valitsin välipalaa matkalle mukaan.
Tällaisen pussivälipalan jo alle vuoden ikäinenkin vauva osaa syödä itse, koska sitä on helppo pitää kädessä ja imeä pussi tyhjäksi. Harmi, että näitä ei ollut vielä silloin kun poika oli pieni. Kesällä meillä oli noita smoothieita sekä puuroja mukana myös muilla reissuilla. Ennen lähtöä säilytin smoothieita jääkaapissa ja pakkasin ne sitten kylmäkallen kanssa pieneen termoslaukkuun, jossa ne pysyivät kylminä pitkään. Lämpimällä ilmalla välipala toimi myös pienenä virvokkeena. Myös välipalapuuroja käytimme reissuilla. Tuollainen käyttövalmis puuro toimii hyvin myös kylmänä, mutta sen voi lämmittää esimerkiksi vesihauteessa (Huom! Mikroon pussia ei saa laittaa).

Parasta minusta näissä puuroissa ja smoothieissa on juuri tuo uudenlainen pakkaus, eli välipalan voi syödä melkein missä tahansa ja vauva voi itse pitää pussia kädessä (kuvassa alla). Pussi myös tyhjenee hyvin, eli ruokaa ei jää sinne pohjalle hukkaan. Toki pussin voi myös halutessaan puristaa lautaselle. Annoskoko voisi puuroissa olla vähän reilumpi, mutta luulen, että nämä onkin tarkoitettu välipalaksi eikä aamu- tai iltapuuroiksi. Tyhjän pussin voi lajitella sekajätteeseen, joten tämä on minusta siksikin helpompi matkoilla kuin lasipurkki. 

Tässä vielä muutamia speksejä:

- sopivat lapsille 6kk iästä alkaen.

- kevyitä kuljettaa mukana, mahtuvat vaikka taskuun ja sopivat hyvin evääksi reissuille.

- ei tarvita lusikkaa tai lautasta mukaan.

- maistuvat myös kylminä

- ei lisättyä sokeria

- pienikin vauva osaa syödä pussista välipalan itse.

- smoothiet toimivat kesällä parhaiten kylminä, joten suosittelen ottamaan ne mukaan jossain pienessä kylmälaukussa.

- pussivälipala on siisti syödä vaikka autossa, mutta suosittelen silti vahtimaan vauvan syömistä, koska joku näppäräsorminen vekkuli saattaa innostua pursottelemaan puuroa/smoothieta sinne tänne. ;)

* Postaus tehty yhteistyössä Semperin kanssa.

Kommentit (5)

Vierailija

Nuo kyllä on tosi käteviä! Me ostetaan reissujen lisäksi tällainen jos asiointireissu pitkittyy. Sujuupahan ostosten pakkaaminen nopeammin (ellei kiukuttelija halua tutkia miten tulivuori purkautuu) kun väsyneellä lapsella on tekemistä ja välipalan turvin jaksaa kotiin syömään. :)

-Nanna

Vierailija

Kuulostaapa käteviltä!En ole näitä kaupassa huomannut, mutta ehdottomasti ensi kerralla ostan testattavaksi. Kiitos sinulle hyvästä ja monipuolisesta blogistasi!

Maya

Vierailija

Meillä tulee ainakin noista ihan järkky sotku,  en antais julkisilla paikoilla lapsen käsiin :) vaikka helppoja mukana kuljetettavia ovatkin.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Samoin on meillä noita käytetty, nopea syödä vaikka matkalla. Joskus voi joku reissu nimittäin yllättäen pidentyä ja siit on leikki kaukana jos nälkä iskee.  :)

Maya: Kannattaa kokeilla, ja kiitos, kiitos! :)

Utelias: Valitettavasti mulla ei ole nyt näitä kotona niin en pääse tarkistamaan (nuo kuvat otettu siis jo aiemmin). Mutta muistelen ainakin, että avattuna säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Vierailija: Voi ei! Meillä tyttö osaa syödä ne tosi siististi, niin sotkua ei ole tapahtunut kuin kerran, kun hän keksi kuinka kiva sitä on pursotella myös muualle kun suuhun. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram