Polarn O. Pyret originals

Meillä on taas vaihteeksi sairastupa pystyssä, tosin tällä kertaa lentsun saimme me vanhemmat lasten sijasta. Mutta yksi pieni flunssa ei kyllä estä intoilemista uudesta Polarn O. Pyretin Originals erikoismallistosta. Originals malliston alta löytyvät Popin raitaklassikot, mutta mukana on myös useita uusia tuotteita, raidallisena tietenkin. Pääsin kurkistamaan näitä jo aiemmin täällä, ja arvelinkin, että näistä uutuuksista tulee hitti. 

Ostin molemmille lapsille omat pupupaidat, ja niiden lisäksi Islalle mekon ja Epulle pitkähihaisen puseron. Nuo pupupaidat olivat erityisen hauskat, koska molemmilla lapsilla on unikavereina nuo Popin pupupehmolelut. Nyt puput kulkevat mukana paidoissakin.

Kuvissa Islalla onkin uusi pupupaita päällä ja siitä hän tykkäsi itsekin kovasti. Paidan kanssa kuvassa on Zaran farkkuleggarit (jotka ovat jo jäämässä pieneksi) sekä H&M:n pandaballerinat. Näitä Zaran denimleggareita meillä on myös ollut useampi pari, ja ollaan tykätty niistäkin tosi paljon.

Mitäs tykkäätte Popin raidoista? Ostiko kukaan muu mitään tästä mallistosta? :)

Kommentit (3)

Vierailija

No mä taksin vähän hurahtaa ;), mutta ostin vain vauvalle. Hän sai sinivalkoisen sydänkietaisubodyn, sinivalkoraitaisen hupullisen haalari, sinivalkoraitaisen pupupipon (harmi ettei ollut isommassa koossa kuin punaisena), pupuhelistimen, tähtipaidan hieman isommassa koossa jemmaan. Tänään hain vielä pupupaidan, joka oli myyjän ehdotuksesta liikkeessä pari päivää varauksessa, kun en osannut päättää käykö pojalle vai ei. Kunpa olis ollut myös sinisenä! Meillä on kyllä pojilla paljonkin punaisia vaatteita, mutta tuo mietitytti. Kiva,että teilläkin on se Epulle. Minkä kokoinen tuo Islan paita on?

 

Täti Ruskea

Vierailija

Mun oli tarkoitus tilata, mutta väsymyskiukuissani ennen migreeniä jäi tilaamatta kun ei ollutkaan enää kaikessa pojille haluamissani kokoa ja migreenin jälkeen kiukun laannuttua ei tietysti enää ollut senkään vertaa kokoja jäljellä ja taas voimattomassa olossa kiukutti aikaisempi oma hölmöys. Nyt taas naurattaa kuinka vaikeaa onkaan olla minä :D

 Pikaista paranemista!

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Täti Ruskea: Voi mitä ihanuuksia teidän pieni sai! :) Mä olisin myös kaivannut pupupaitaa sinisenä (koska Epun pupukin on sininen) mutta ostin sitten punaiset molemmille. Kelpasi ainakin vielä. ;) 
Islalle otin koon 86cm (joka on aika sopiva nyt) ja Epulle sen 110-116. :) 

Nanna: Ainakin liikkeessä vielä oli jäljellä hyvin noita. Jos haluat että haen, laitahan viestiä. :) Migreeni ei ole kiva, silloin ei kyllä todellakaan huvita istua koneella (tai ei edes pysty). 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram