Wohoo! -50% aleprosentit pärähtivät käyntiin Polarn O. Pyretillä, jonne minäkin suuntasin kaverin ja lasten kanssa. Mukaan lähti ihana uusi turkoosi mekko, leggarit sekä paita Islalle. Juuri näitä vaatteita olin katsellut aiemmin, mutta en normaalihintaisina vielä raaskinut ostaa. Pieniä kokoja oli hyvin jäljellä ainakin Flamingossa.

Lisäksi kävin ostamassa Epulle vielä ihanat turkoosit alefarkut, joiden pehmeä ja joustava materiaali on tosi kiva. Epun t-paita ja lippiskin ovat Popilta, tosin ne on ostettu jo paljon aiemmin. Näitä samoja paitoja ja lippiksiä oli myös nyt alessa, joten jos joku niitä havittelee, kannattaa tsekata alerekit. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Ihan samat farkut meinasin meille ostaa mut piheys iski postien jälkeen :)

Titti

Vierailija

Tuo Islan mekko on kyllä ihana! Nätti, kommentoi juuri syliin juossut nuorin :)

-nanna

Vierailija

Hih, kävin tänään Itiksen P.O.P.:issa ja ostin tytölle paidan, jota olen katsellut normaalihintaisena, sekä 30 % alennuksella ja vasta nyt vihdoin raaskin ostaa sen. Itiksessä oli myös kokoja kivasti jäljellä ja muutenkin aletangot näyttivät vielä kovin täysiltä. 

Ale-tuotteita enemmän kiinnosti kuitenkin uutuudet. Ihanaa, kun syysmallistoon tulee muutakin kuin murrettuja värisävyjä. Viime a/w mallistosta en ostanut yhtään mitään, kun värit ei vaan iskeneet omaan makuhermoon.

//miiaK

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Titti 1: Joo, postareista tulee aina yllättävän paljon. :( Mutta jos eksyt Popin liikkeeseen, suosittelen näitä, aivan ihanan pehmeät farkut! :)

Vierailija 2: Nämä olikin ihanat! Hyvät valinnat! :) 

Nanna: Kiitos! Tämä mekkomalli on Islan omakin suosikki, kun siinä on heiluva helma! ;) 

miiaK: Voi, pitääkin pistäytyä siellä! Nyt oli kyllä isot alennusmyynnit, ja sain melkein kaikki normaalihintaisena katselemani jutut alesta. :) Mutta kyllä mäkin odotan niitä uutuuksia, syksyn mallisto näytti tosi ihanalta ja Flamingoon oli ainakin tullut jo jotain uusia juttuja. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram