Pitkään ja hartaasti odotettu Pomp de Luxin paketti löysi perille, ja pääsimme sovittelemaan ihania uusia syksyvaatteita. Tilasin nyt aluksi vaatteita vain Islalle, koska Epun syksyvarustus on jo aikalailla kasassa. Kuten keväälläkin, ostin Islalle Pomp De Luxilta softshell -haalarin. Hinta oli vähän noussut keväästä, mutta tässä uudessa oli hieno kuosi ja ihana malvan sävy. Haalarin kaveriksi meille tuli myös super pehmeä hiippapipo. Tämä lakki jakoi kutsuilla mielipiteitä. Osan mielestä se oli aivan kamala, ja osa taas rakasti sitä. Itse ajattelin tässä kohtaa ehkä eniten käytännöllisyyttä, koska lakki suojaa hyvin korvat ja kaulan, ja on nopea pukea. Ja oli se kyllä aika söpökin, kun Isla sitä sovitteli. Isla itse rakastui uuteen hattuunsa kovasti ja halusi olla se päässä myös sisällä. "Tonttu-hattu! Tonttu-hattu!" hän huusi ja istui lämpimästä huoneilmasta huolimatta lakki päässään.

Islan tarkkaa pituutta en tiedä, mutta sanoisin, että Pompin koot ovat edelleen hyvin paikkaansa pitävät. Haalarin ostin koossa 92 ja hatun 50. Elättelen toiveita, että talvi tulee tänäkin vuonna myöhään ja silloin haalarin pitää mahtua vielä myöhään syksylläkin. Ehkä jopa joulukuussa. 

Mekkojen kanssa vähän innostuin, ja tilasinkin sitten useamman kappaleen. Arkimekoksi ostin mustavalkoisen puuvillamekon, jossa on kaunis graafinen pallokuosi. Mekon kanssa pidettäväksi tilasin Pompin perusribbejä, joita meillä löytyy useita myös keväältä. Näiden basic ribbien laadusta tykkään kovasti. Olen pyörittänyt Pompin ribbivaatteita myös kuivurissa (varmaan pesuohjeiden vastaisesti) mutta ne eivät ole menneet miksikään. Niinpä tilasin niitä nyt lisää uusissa väreissä. 

Ja piti meidän pari juhlavaatettakin saada. Tilasin Islalle talven juhlia varten roosan tyllimekon ja lisäksi vielä luumunvärisen tyllihameen. Islan kaverilla alimmassa kuvassa on myös Pompin vaatteet. Hänellä on ihanat kukkaprinttihousut ja luumunvärinen paita, jossa on ruusukultainen ilmapalloprintti edessä. Tuo paita oli erityisen kaunis ja mietin vielä, pitäisikö tilata samanlainen Islallekin. Kukkahousut olivat myös tosi kauniit ja ne sopivat minusta hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Parasta näissä Pompin vaatteissa onkin juuri tuo monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys. 

Tässä näitä Pompin sovituskuvia. Kylläpä oli ihana tämä syksymallisto! Tilasiko kukaan muu näitä? Loppuun vielä suositus, eli jos pääkaupunkiseudulla joku haluaa pitää kutsuja, meillä kävi kutsut pitämässä kaverini Johanna, jonka tavoittaa parhaiten varmaan hänen FB-sivujensa kautta. :) 

Kommentit (10)

Vierailija

Ihania ovat! Mallikin oikein hurmaava :) Minä etsin tytölle mekkoa 1-vuotisjuhliin,mutta koko mietityttää. Tytöllä pituutta varmaan jotain 74cm,mutta on pullea. Ovatkohan vielä liian suuria? Kokemusta on poikien vaatteista ja ne minusta reiluhkoja olleet.

Vierailija

Suloinen Isla ♥ Nuo vaatteet on kyllä ihania! Itse taisin tilata öhöm hieman liikaa, mutta lohduttaudun ajatuksella etten tyttöjen puolelta enää montaa vuotta pysty tilaamaan. Nautin siis vielä kun voin :)

-nanna

Vierailija

Aivan ihana väri tuossa softshell-haalarissa, just mun väri! Vaikka lapsellehan se tietty tulis :D Mutta harmillista, että Pompilla(kin) siirrytään ns. isompien vaatteisiin jo 110 cm:stä alkaen :( Ostaisin meidän nelivuotiaalle vielä mieluummin haalarin kuin kaksiosaisen puvun.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Luulisin, että ainakin 80cm tyllihameet olivat jo ihan käyttökelpoisia. Ehkäpä joku mekkokin (?). :) Minusta ainakaan nämä uudet Pompit eivät ole kovin reilua mitoitusta. Kannattaa tilata vaikka sovitukseen. :)

Nanna: Kiitos! ♥ Jään odottamaan kuvia ja kokemuksia mitä tilasit. :) 

Vierailija 4: Tämä uusi väri oli kyllä hyvä! :) Ja samaa kokojuttua me ihmeteltiin kaverin kanssa kutsuilla. Hänellä on kans pitkä 104/110cm kokoa käyttävä lapsi, jolle haalari oli jo liian pieni vaikka muuten olisi "haalari-ikäinen". Tähän saisi kyllä tulla parannus.

Vierailija

Hei saanko kysyä onko Islan muutkin pompin vaatteet 92 kokoa? :) Arvon tässä n.84cm tytön vaatteiden kanssa, että otanko esim. hameista tuon 80/86 vai 93/98? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram