Tällä viikolla julkaistiin Pomp De Luxin uusi AW15 mallisto ja myös syksyn kutsut pärähtivät käyntiin. Mallisto tulee huomenna klo 11 myyntiin myös nettiin, mutta onnistuin saamaan kutsut kotiini heti näin kauden alkuun. Niinpä lauantaina meille kokoontui joukko ystäviä ihastelemaan uusia syysvaatteita ja ihana Johanna tuli niitä meille esittelemään.

Ostin viime kevään ja kesän kaikki juhlamekot Pompilta ja tarkoitus oli nytkin tehdä niin. Oli ihana päästä katselemaan ja koettelemaan vaatteita taas ihan livenä, ja mallistosta löytyikin meille muutama tosi kiva juhlamekko. Tällä kaudella mukana oli myös upeat metallihohtoiset shortsit, jotka käyvät hyvin sukkiksien päälle talven juhliin. Noihin shortsien ruusukultaisen värin kanssa sopivat hyvin yhteen useat paitojen printit. Muutenkin mallisto oli taas todella helposti yhdisteltävissä.

Odotin kovasti myös Pomp De Luxin ulkovaatteita ja meille löytyikin uusi softshell-haalari syksyksi. Viime keväänähän Islalla oli Pompin roosa softshell-haalari (postaus siitä täällä) ja olin tosi tyytyväinen sen laatuun. Nyt hinnat olivat kyllä vähän kallistuneet keväästä, mutta tyttöjen haalarissa oli kaunis allover-print ja pojilla tosi hyvät harmaan sävyt. Myös poikien softshell-takki oli tällä kertaa todella kiva. Päädyin sitten tilaamaan Islalle luumun värisen haalarin sekä hauskan hiippahuppuisen lakin. Voin näistä laittaa sitten sovituskuvia myöhemmin, kun vaatteet saapuvat.

Poikien mallistossa kivoimpia juttuja olivat softshell-takkien lisäksi ehdottomasti kuosillinen neuletakki, ribbipaidat sekä lennokkikuosi. Muuten poikien mallisto oli edelleen aika suppea verrattuna tyttöjen mallistoon. Toki tytöillä on enemmän erilaisia tuotetyyppejä (kuten mekkoja, hameita ja tunikoita), joita pojilla ei ole. Silti kaipaisin tuohon Pompin poikien mallistoon enemmän väriä ja vähän räväkämpiä malleja. Joka tapauksessa mallistokoordinaatio ja tuotteiden yhdisteltävyys on Pomp De Luxilla viety ihan huippuunsa, joten asiakkaiden on kyllä helppo yhdistellä muutamien vaatekappaleiden avulla useita erilaisia asukokonaisuuksia.

Uutuutena Pomp De Luxille oli tänä syksynä tullut uusi ostoslistatoiminto, jossa pystyy suunnittelemaan omia ostojaan kuvien avulla. Sitten shopping advisor voi tehdä tilauksen suoraan ostoslistan kautta ja listaa voi myös muokata kutsujen aikana vaikka omalla Ipadilla. En ehtinyt tätä ostoslistaa itse kokeilla, mutta ainakin se kuulostaa tosi nerokkaalta ja tällöin asiakas voi helposti itse suunnitella asukokonaisuuksia ja miettiä etukäteen ostoksiaan. Täytyy tätäkin vielä testata. 

Oliko kukaan muu viikonloppuna Pomp De Lux kutsuilla? Mitä mieltä olette uudesta syksyn mallistosta? 

Kommentit (13)

Vierailija

Meillä oli kutsut perjantaina, nyt vain odotellaan pakettia!
Aivan ihania juttuja tulossa ja muutamia (no aika monta juttua) jäi vielä mietintään, jospa myöhemmin tällä kaudella vielä lisätilausta tekisi.. :)
Ostoslista-toiminto oli muuten käytössä jo viime kaudella. Se on ihan kätevä, voi laittaa selkeän listan suoraan edustajalle. ;)
Mukavaa viikkoa teille!
terkuin,
Pia, Jotain tekemistä -blogista ;)

Vierailija

Voi noita olisikin kiva päästä hypistelemään kun eihän kuvat kerro koko totuutta! Poikien mallistoon kaipaisin kyllä minäkin jotain lisää. Jostain syystä tytölle tulee aina tilailtua enemmän, vaikka onhan noita paljon poikienkin puolella kivoja juttuja. 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Pia: Sama juttu, täällä kans nyt odotellaan kovasti paketin saapumista. Toivottavasti se tulee vähän nopeammin kuin kevätkaudella. :) 
Mä olen sitten onnistunut missaamaan tuon ostoslistan viimeksi kokonaan. Hyvä juttu, ja nyt aion kyllä ottaa sen itsekin käyttöön. :)

Vierailija

Meillä oli myös lauantaina PdL kutsut (ja sama mukava esittelijä) :) Kaunis mallisto ja juuri tuo tuotteiden yhdisteltävyys on tosi helppoa. Mutta ihan samaa mieltä poikien mallistosta. Miten se jääkin aina niin paljon suppeammaksi? Sielläkin voisi olla enemmän printtejä ja värejä, sen sijaan että vaan sitä raitaa ja PDL kirjaimia (toki raitaakin saa aina vähän olla mukana). Olihan siellä nyt uutena ne örkit, mutta aika vähän sitäkään oli käytetty. Enemmän mielikuvitusta kaivattais poikien mallistoon. Esim. se tyttöjen softshell haalari kun oli kuvioitu niin miksei samaa kuviota voitu tarjota hieman poikamasimmissa väreissä sen sijaan että pojille vain yksivärinen harmaa? Tämä on valitettavan usein toistuva ilmiö muidenkin mallistoissa. Ihania, kivoja ja hauskoja poikien vaatteita löytyy mutta välillä niitä saa etsiä urakalla kun taas tytöille sitä tarjontaa on valtavasti. Suunnittelijat, sisänostajat tai kuka tässä voikaan nyt vaikuttaa - mielikuvitusta peliin poikien mallistojen kohdalla! :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: nyt sitten vaan kutusja järkkäämään! ;-) Tai sitten jos joku shopping advisor pitää avoimet ovet niin kannattaa mennä katsomaan. En tiedä onko niitä siellä päin, mutta täällä aika moni edustaja pitää noita, joka on hyvä jos ei itse pääse kutsuille tai ehdo järkkäämään. On se vaan niin eri juttu nähdä vaatteet ihan livenä. :)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 6: Olen kyllä ihan samaa mieltä, ja kun katsoin vanhoja postauksiani Pompista niin samaa asiaa on tullut harmiteltua jo aiemminkin. Laatu ja muut jutut on kunnossa, niin nyt tosiaan kaivattaisiin lisää panostusta poikien mallistoon. :) Itse pojan ja tytön äitinä olisi kiva tilata hyväksi todettuja vaatteita molemmille. 
ja itse myös kaipailin pojille kuosillista softshelliä, vaikka nuo harmaatkin olivat ihan kivat. Myös poikien kuosillinen fleecetakki kelpaisi. :)

Vierailija

Mulla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta pomp de luxista - millaista laatu on? Entäs koot? Näyttävät tosi ihanilta ja voisin testata :)

Vierailija

Täälläkin oltiin kutsuilla lauantaina ihastelemassa vaatteita. Tilasin tytöilleni tuon Hannah-tyllimekon luumuna. Tyttöni ovat todella vaaleita ja shopping advisorin mielestä luumu oli heille paras väri, itse olin ajatellut rosea. Rosea ei ollut hänellä mallikappaleena ja tilasinkin sitten luumuna. Nyt pähkäilen, että vaihdanko mekot roseen? Tilasitko sinä minkä värisenä mekon? :) 

Vierailija

Mä olin jo torstaina avoimissa ja tuli kyllä tehtyä taas konkurssi, ku oli niin paljon ihania vaatteita, mitkä oli pakko tilata. Osa jäi vielä harkintaankin.. Itselläni on tyttöjä ja poikia, mut pojille en taaskaan tilannut mitään, ku poikien vaatteista ei mikään oikein iskenyt. Pohdittiin kutsuilla, et naisten mallisto vois olla menestys.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 9: mä olen tykännyt, että laatu on hyvää pääasiassa. Erityisesti perus ribit ja sukkahousut sekä yöpuvut ovat olleet ihania. Myös tyylit ovat meillä säilyneet yllättävän hyvin pesusta huolimatta. :) 
Toki varmaan jokaiseen mallistoon tulee joskus jotain maanantaikappaleita, mutta pääsääntöisesti olen kyllä tykännyt Pompin laadusta. 

Vierailija 10: Minun oli tarkoitus tilata se luumuna, mutta koska tilasin kaikkea muuta luumuna niin paljon, niin päädyin sitten ottamaan roosana tuon mekon. Ehkä olisi pitänyt vaan ottaa siitä se luumu, koska se oli tosi kaunis. :) Luulen, että teit kyllä hyvän valinnan, se luumu on tosi kaunis talven juhlissa. :)

Vierailija 11: Mä jätin kans osan harkintaan, koska en vaan raaskinut tilata kaikkia nyt. Toivottavasti niitä saa vielä myöhemmin. Otin nyt ne, jotka olivat sellaisia "must have" juttuja. :) Mäkin jätin pojan jutut nyt odottamaan, kun laskekskelin että jotkut tyttöjen jutut varmaan loppuu kuitenkin ennemmin kuin poikien. :)
Mietin itsekin tuota eilen, että millainenkohan olisi Pompin naistenmallisto. :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram