Pääsin viime viikolla kurkistamaan Polarn O. Pyretin tulevaan kevääseen. Talvi ei ole edes alkanut, mutta vielä tämän vuoden puolella ilmestyvät ensimmäiset pre-spring malliston osat. Kevääksi onkin tulossa monia uusia juttuja, joista näette tässä alla kuvia. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, olosuhteet olivat vähän haasteelliset valotuksellisesti. :) 

Ekassa kuvassa alla pre-spring:


Väreistä vähän ensin. Tuttujen perusvärien lisäksi nähdään limeä, vaaleaa vihreää, persikkaa sekä lämmintä keltaista. Tuota samaista haaleaa pullonvihreää olen nähnyt monissa muissakin tulevan kevään mallistoissa. Keltainen ja persikka jatkavat ensi keväänäkin monissa lastenmallistoissa, niin kuin tässäkin. 


Keväällä POPin tutut sinivalko- ja punavalkoraidat tekevät näyttävän esiintulon. Klassiset trikoot ovat saaneet piristykseksi pupuja ja muita suloisia eläimiä. Veikkaan, että pupupaita sekä pupunkorvainen hame tulevat olemaan kova hitti. Näistä vaatteista lapsetkin varmasti tykkäävät. Myös pupunkorvapipoja on kuulemma luvassa runsaasti keväällä (pupunkorvapipo pääkuvassa ylhäällä). :)

Fleecetakeista löytyy pehmeitä pastelleja, jotka sopivat kauniisti uusien ulkotakkien alle. Mukana on myös kirkas oranssi, vaaleansininen ja tummansininen. Isommille lapsille on tulossa myös ihan uudenlainen softshelltakki, jossa on fleecevuori. Ulkoilusta löytyy ensi keväänä uusi ihan kevyt ulkotakki. Meillä on ollut ihan vastaavanlainen ohut takki joka kevät (muilta merkeiltä) ja se toimii hyvin esim. fleecetakin tai huppasin päällä, jos tarvitaan tuulenpitävyyttä tai suojaa pieneltä kosteudelta. Ohuen kevättakin voi helposti ottaa myös mukaan, koska sen voi sulloa pieneenkin tilaan eikä se paina paljon. Leikki-ikäisille on tarjolla myös hauska kuvioitu kevyttoppatakki, jota voi käyttää myös kuoritakin alla.

Aika vahvaa ysärihenkeä löytyy sitten lasten tikatusta denim farkkutakista. Samasta sarjasta tulee myös vauvoille ulkohaalari, ja se on kyllä tosi hieno. Tuo haalari näkyy ihan ylhäällä olevassa kuvassa nuken päällä. Denimtakki sekä -haalari sopivat molemmat hyvin noiden Popin sinisten ja punaisten raitojen kanssa. 


Kokonaisuudessaan tämä on minusta paljon mielenkiintoisempi mallisto kuin tämä kuluva syksy. Kuoseihin silti kaipaisin vielä jotain rohkeampaa. Ehkä näiden lisäksi on vielä tulossa jotain muuta kivaa. Pupuvaatteita aion varmasti hankkia tälle meidän nuorimmaiselle. Tykkään kyllä kovasti Popin vaatteista, koska niissä on aina säilynyt sellainen tietty lapsenmielisyys sekä iloisuus, niin kuin nytkin. Mitäs mieltä te olette ensi kevään Popista? :)

Kommentit (5)

Vierailija

Mulle ei taaskaan oikeen iske tuo mallisto, ei ole kyllä pari edellistäkkään napannut. Ja varsinkin kun laatu on mielestäni ikävästi heikentynyt, tai sitten meille on sattunut niitä maanantai kappaleita. Pupupaita näyttää kuitenkin mielestäni kivalta ja nuo muutkin perus sini-punaraidalliset :)

Vierailija

meillä on kanssa ollut, joko tiksun tai molon niitä ihan ohuita, jotka kuitenkin pitää vettä. ja housuina myös, helpot vetää vaikka sukkisten päälle alkukesästä aamulla kun on kastetta. 

Vierailija

Ei tullut mitään pakko saada-fiilistä, mutta pienin voisi tuosta pupupaidasta tykätä. Vauvojen ulkohaalarikin on tosi kivan oloinen, mutta käyttäjä sellaiselle kyllä puuttuu. Haalari muistutti kuitenkin että mullahan pitäisi olla jemmassa eräs farkkuhaalari joka alkaisi olemaan pienimmälle sopiva :) Etsintäpuuhiin siis!

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1/3: Mä olen aina tykännyt noista sinisistä ja punaisista perusraidoista, joten puput iskee myös. Harmi, että teille on sattunut huonoja kokemuksia. Meillä ei ole ollut kummempaa, mutta keväällä uudesta vk-takista irtosi heti heijastimet. 

Vierailija 2/3: Meillä oli keväällä ja nyt alkusyksystä juuri Tiksun sellainen kevyt takki, ja hyvä olikin. :) 

Nanna 3/3: Joo, ei taida meillekään enää koot riittää vauvahaalarissa. ;) Kannattaa kaivaa jemmat esille, ettei unohdu! :)

Vierailija

meille ei enään tule Popia koska laatu on heikentynyt todella paljon :( tosi ikävää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram