Taisin joskus täällä jo mainita, kuinka kaikki pojan viimekesäiset t-paidat olivat pieniä ja kannoin ne taannoin kirpparille. Onneksi sentään kaikki viimevuotiset shortsit menevät vielä, ja jotkut niistä ovat jo kolmatta vuotta käytössä, ne vaan mahtuvat ja mahtuvat. 

Poika tarvitsi kesäksi kuitenkin läjän t-paitoja. Niitä tarvitaan oikeastaan päivittäin ja niitä myös likaantuu paljon kun ollaan ulkona, syödään jätskiä ja vaan eletään. Löysin muutamia kivoja t-paitoja Mini Rodinin mallistosta, mutta tänä vuonna niiden mitoitus ei ollut enää niin kapoinen kuin ennen niin päädyin ostamaan t-paitoja myös monilta muilta merkeiltä.

Muutaman kivan paidan löysin Bobolta, Beau Lovesilta, yhden Mini & Maximukselta, yhden Little Hornilta ja jonkun Popiltakin. Bobo Chosesin reppukin piti vielä hankkia kesäksi, sinne on hauska laittaa vaikka evästä kun lähdetään puistoretkelle. Uudeksi lippis suosikiksi on yhtäkkiä noussut Munster Kidsin hirviölippis ylitse muiden. Se on sopivan hurja pikkumiehelle. ;) 

Vielä olisi pojan kesäkengät hankittavana. Nyt en ole uskaltanut ostaa mitään liian aikaisin, koska pojan jalankasvu on ollut tosi vaikea arvioida. Yleensä meillä on ollut nahkaiset sandaalit, Crocsit ja tennarit tai sitten jotkut Cientat (joihin olen nyt jotenkin kyllästynyt). Jos poika saisi itse päättää, hän varmaan menisi Crocseilla koko kesän, mutta minusta pitää olla jotain jotkut muutkin. Päätöksiä, päätöksiä! Mitäs kesäkenkiä teidän lapsille on hankittu tai mitä aiotte hankkia? Mitkä on teidän kesäkenkäsuosikit? :)

-heidi-

Kommentit (11)

Vierailija

Meillä ihan sama, että vanhat shortsit ovat sopivat vuosi toisensa jälkeen :)

Meillä kesäkenkinä olleet kans crocsit ja cientat, sekä conssit. Converset ajattelin tänä vuona olla ostamatta, kun ovat niin hankalat laittaa jalkaan, etsinnässä onkin conssien sijaan nyt matala vartiset Vanssit.

-Sini

Vierailija

Heippa! Harvoin kommentoin, mut nyt on pakko kysyä, et mistä tuo ihana lippalakki on. Tyttö ihastui siihen, kun istuskeli sylissä, kun luin blogia. Meillä kesäkenkinä prismasta mintunväriset tennarit, cientat, crocsin sandaalit ja havaianaksen varvastossut. Ja 'juoksutreeneihin' lenkkarit. Aika riittävästi siis :)

Vierailija

Täällä shortsien kanssa sama juttu! Edes housupuoli on siis ajoissa kunnossa :)

 

 Meillä on vasta hankittuna crocsit. Lisäksi varmaan tennarit ja kunnon sandaalit olisi ostoslistalla, mutta jostain kumman syystä isommalle pojalle vaan on aina yhtä vaikeaa tuo kenkien ostaminen.

 

-Nanna

Vierailija

Meilläkin menee molemmille pojille samat shortsit :D Ja vuosi tolkulla samat! Kengiksi meillä on h&m:n feikkiconssit, Jamesille sandaalit ja molemmille adidaksen valkoiset tennarit. Niin ja sit hiekkislenkkarit. Mä voisin Fionnille ostaa vielä jotkut kangaskengät. Gapilla on aika kivoja ja sieltä meillä olikin viime kesänä tosi kivat poltetun oranssin väriset tennarit. 

Vierailija

Meillä kesäkenkinä cientat denim, viking lenkkarit, mustat sandaalit, crocsit ja kumppareina crocsit. Suosin vielä vajaa 2v. tarrakiinnityksellä olevia kenkiä.

Vierailija

Me kokeiltiin ihan niitä perusmallin Vansseja ja en kyllä ainakaan ajatellu et ois ollu leveät, mutta niissä ei vaan väri miellyttänyt äidin silmää, niin jäi kauppaan. Voi toki olla leveät, mutta ite en vaan ainakaan huomannut. Kiva sandaalit ois mukava kyllä löytää meidänkin samanikäiselle pojalle, joten itellä ei ainakaan ole antaa siihen vinkkejä, kun en ole itsekkään löytänyt kivoja :)

-Sini

Vierailija

Meillä on kesäkenkinä Vanssin slip-onit, matalavartiset Hummelit (jotka on pojan suosikit) ja sit vielä Conssit jotka on kyllä tosi vähällä käytöllä kun ovat niin hankalat saada jalkaan. Sandaalit pitäisi vielä hommata. Viime kesänä oli Saltwater-merkin sandaalit ja poika tykkäsi niistä joten luultavasti samanlaiset yritän löytää täksikin kesäksi. :)

 

- Sari

Vierailija

Crocs, superfit matalat goret, merrel Barefoot lenkkarit, ja Ciraf kangaskengät. Sandaali apua ei minusta ole, meillä ei ole eikä tule sandaaleja ;), poika inhoaa kun niihin menee hiekkaa jalan alle. Crocs ja kangaskengät on ne hellekengät meillä :)  Anna M

Vierailija

Muutkin vaatteet kun olisi käytössä yhtä hyvin niin en olisi aina myöhässä :D

 

 En ole paremmin ehtinyt tai lähinnä jaksanut sandaaleihin perehtyä, mutta tällä hetkellä vahvimmin ehdolla ovat nämä http://www.pikkujalat.fi/product_details.php?p=1245  Tykkään vielä tässä ihanassa lähes 4 vuoden iässä siitä ettei varpaat ole teloituslinjalla heti.

 

-Nanna

Vierailija

Barefoot ekaa kertaa meillä, mutta ainakin poijan lempparit, en tiiä onko sentakia kun on niin juoksulenkkarin näköset, vai siksi että olis hyvät jalassa.. pitää haastatella poikaa lisää ;) ainakin ne on hänen "lempijuoksukengät". tosi hauskat samannäköiset kuin mitä aikuisillekin on niitä "paljasjalkakenkiä".. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram