Rati riti ralla, tuli talvi halla. Tai sitten ei. Täällä pääkaupunkiseudulla ainakin on saatu viettää alkutalvi hyvin syksyisissä ilmoissa, ja toppavaatteet ovat saaneet jäädä kaapin perukoille pölyttymään kun ulkona on usein ollut +5 astetta lämmintä. Mutta minä en valita! Olenkohan ainoa, joka on tykännyt tästä leudommasta talvisäästä? :) 

Ulkoiluun ovat riittäneet välikausivaatteet ja muille reissuille ollaan menty melkein aina vain farkut tai sammarit jalassa. Nahkaisia talvikenkiä ollaan käytetty kuitenkin aika paljon. Onneksi muistin kevättä varten pojalle ostamani Uniqlon kevytuntsikan. Se on ollut ihan riittävä jo nyt. Tässä muutamia talvisia asukuvia. ;)

PS. Playtray -arvonnan voittaja on nyt arvottu ja arpaonni suosi arpaa 30/91 nimimerkkiä jaala11@luukku.com. Onnea! :) Laitan sinulle suoraan meiliä, tuo on varmaan meiliosoitteesi (?). :)

Kuvan 1. paita saatu blogin kautta.

Kommentit (3)

Vierailija

Kivoja asuja ja aivan ihana tuo Kidscasen pipo :)! Mukavaa alkanutta vuotta teille!

Vierailija

Suloinen nuorimies!

 

Mä olen kovin tyytyväinen etten saanut ostettua toppahaalaria ja on tullut satsattua kunnon välikausivermeisiin. Pienimmäiselle tosin täytynee tätä menoa alkaa jo sopivaa välikautta myös metsästämään kun eihän tuota kuumakalleakaan voi vaunuissa toppavarusteissa ulkoiluttaa.

 

-Nanna

Vierailija

Perin ikävää, että tuon ikäistä käytetään merkkivaatteiden markkinoinnissa ja vieläpä yksityisen ihmisen toimesta. Omasta lapsesta en julkaisisi kuvia parin ilmaisen rätin toivossa.

Itse asiassa en julkaisisi kuvia lapsestani lainkaan netissä. Lapsi ei välttämättä arvosta sitä 10 tai 15 vuoden päästä, kun hänen lapsuuskuviaan on kaikkien nähtävissä.

Haluaisin samalla muistuttaa siitä, että kirpputoreilta saa hyvinkin edullisesti hyväkuntoisia lastenvaatteita. Kaikkea ei todellakaan kannata ostaa uutena.

Kerrospukeutumista ei myöskään kannata unohtaa. Pikkupakkasella ei tarvita sitä paksuinta haalaria, kun alle pukee useamman kosteutta siirtävän vaatekerran.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram