Meillä on nyt kuukauden ajan ollut testattavana Stokken Tripp Trapp -tuoliin sopiva Playtray

Meillä on nyt kuukauden ajan ollut testattavana Stokken Tripp Trapp -tuoliin sopiva Playtray. Playtray on tarjotin, joka sopii ruokailuun, leikkiin ja piirtämiseen. Sen asentaminen Tripp Trapp tuoliin on todella yksinkertaista, jopa minä onnistuin siinä, mutta vielä helpompi se on pitää puhtaana. Meillä on tämän Playtrayn myötä siivousurakka ruokailun jälkeen vähentynyt huomattavasti, koska tarjotin on niin helppo pyyhkäistä puhtaaksi, ja lisäksi reunat pitävät ruoantähteet pöydällä. Muutenkin tuon Playtrayn kanssa on tosi helppo ruokailla, koska siinä pöytä on tosi lähellä pikku ruokailijaa. Ja meillä on joskus nautittu aamupalaakin niin, että koko tuoli ja pöytä on käännetty telkkaria ja niitä ihania piirrettyjä kohti. ;) Mutta eniten Playtray on kyllä helpottanut tätä perus arkea, kun sotkut pysyvät hyvin tuossa tarjottimella ja me vanhemmat olemme päässeet pöydän ja Tripp Trapp -tuolin siivoamisesta eroon. Sen kun pyyhkäisee tarjottimen puhtaaksi reunoja myöten. Myös tuolilla keikkuva poika pysyy siinä jotenkin paremmin kun pöytä on edessä. :) Playtray on nyt ollut meillä päivittäisessä käytössä, ja sitä on helppo kehua, koska se on oikeasti tosi hyvä lisä Tripp Trapp tuolille. Ja käydessäni maanantaina New Yorkissa MoMA storessa Sohossa, myös siellä oli esillä Stokken Tripp Trapp Playtrayn kanssa, joten ei mikään turha keksintö. :)

Löytyykö teiltä Playtray tarjotinta? Kiinnostaisiko teitä lukijoita tähän liittyvä arvonta vähän myöhemmin..? ;) 

Kommentit (21)

Nanna

Meiltä löytyy sama tuoli :) Tosin ilman tuota kätevää tarjotinta. Onneksi keittiön pöytä on uusimista vailla niin ei haittaa vaikka joutuisi joskus taltalla siivoilemaan.

Meirän Maja

Näyttääpä kätevältä! Meillä olisi syöttötuolin hankinta vielä edessä, kun myin aikoinaan esikoisen syöttiksen pois. Täytyypä pitää silloin mielessä tuo!

zirk

Mä oon kai ihan outo, kun minusta tuo tuntuu hassulle käyttää isolle lapselle. -toisaalta hajoilen joskus sotkuun, mutta nuo muksut ovat alkaneet syödä pöydän ääressä tavallisesti istuen tai polvillaan siinä 1,5vee ikäisinä. Minusta tuntuu, että isot vain keikkuisivat syöttötuolissa, enkä ehtisi sitä vahtia.
En toki tuomitse tarjottimen käyttöä !!! En vaan osaa nähdä sitä meillä. :D

viiru

Niin joo tuohan toimii hyvin jos ei enää voi käyttää vauvan istuinta tuolissa. Meillä 1,5v on vielä niin hoikka että on vauvan istuin niin pysyy hyvin tuolissa ja ruokapöytä näyttää olevan samalla tasolla kun tuo pöytä... mutta toimii varmasti sitten kun kasvetaan vauvan istuimesta ulos.

Eppusen kaapilla

Toi Stokken Tripp Trapp on kyllä ihan ykkönen, sitä en vaihtais pois. Nyt tää tarjotin vielä vähän helpottaa elämää. :)

Eppusen kaapilla

Toi Stokken Tripp Trapp on ihan paras syöttötuoli, en ole kertaakaan katunut sen ostamista ja se on todella pitkäikäinen tuoli, ja tosi monikäyttöinen. Plus että jos haluat senkin myydä joskus pois, niin sen saa vielä myytyäkin kohtuulliseen hintaan, eli säilyttää arvonsa. :)

Eppusen kaapilla

Se on varmaan ihan makuasia, sama kun noiden rattaiden kanssa, että minkä ikäisenä niissä "saa" vielä istua. :) E. kyllä osaa syödä myös pöydän ääressä, mutta mun mielestä se polvillaan olo ei ole hyvä ruokailuasento, joten Tripp Trapp -tuolista ei meillä luovuta vielä pitkään aikaan, ja mun mielestä ehtii siinä pöydän ääressä sitten istua koko loppuelämänsä. :)

Heini

Kyllä kiinnostaa arvonta :)
Tuo tarjotin olisi varmasti meillä toimiva juttu. Sellainen pöytään kiinnitettävä alusta meillä on, mutta eihän se pysy paikoillaan ja sotkua tuntuu olevan enemmän sen kanssa kuin ilman.

Eppusen kaapilla

Meillä oli kans lisäosa ja "kutistaja" aiemmin tuossa tuolissa, mutta ne piti ottaa pois kun alkoi käydä ahtaaksi. Toi pöytäosa kyllä helpottaa elämää ihanasti kun se on niin nopsa putsata. Nyt myös näin ystävän luona, että tuohon Tripp Trapp tuoliin oli tullut sellainen "New born set" eli ihan vauvaosa tuoliin, jolloin tuolin sen käyttöön jo ihan pienelle. :)

Paccomatto

Arvonta kiinnostaa!!
Meillä on pojalla tripp trapp ja nyt aivan yllättäen meille on tulossa toinenkin samanlainen tuoli. Pitäisi vain saada sille oma käyttäjä, mutta saapa nähdä tuleeko koskaan... ;)
Itse tykkään Tripp Trappista siinä mielessä, että se on aika siro ja silti tukeva. Tosin meidän poika alkoi heti alusta asti nousemaan seisomaan jalkalaudalle ja yritti sitten siitä kiivetä pöydälle. Niinpä jouduimme poistamaan koko toisen laudan. Tuoli voi kuitenkin olla hyvin pitkäikäinen. Siskoni 9-vuotias poika istuu edelleen omassaan!

Noita kuvia katsellessa kiinnitti huomiota tiikeripaita. Onko teillä värit säilyneet hyvinä? Ainakin kuvassa näyttävät tosi kirkkailta. Meillä tuntuu, että parissa pesussa värit ovat jo vähän kulahtaneet ja mietinkin pitäisikö reklamoida... :/

Mukavaa viikonloppua!

Eppusen kaapilla

Hyvä juttu, koska arvonta on sitten tulossa!:)
Mä olen kans miettinyt sellaista pöytään kiinnitettävää alustaa, mutta nyt ei tarvitakaan kun on tuo tarjotin. :) Ehkä sellainen sitten myöhemmin(?) :)

Eppusen kaapilla

No mutta hyvä, koska arvonta on tulossa!:)
Toivottavasti saatte toisenkin tuolin käyttöön!;)
Meillä on kans esitetty vaikka minkälaisia sirkustemppuja tuon tuolin kanssa, ja koskaan se ei ole keikannut tai pettänyt, pointsit siis kotiin. Toivon kans, että meilläkin tuo on pitkään käytössä, sehän ontodella muunneltava.

On säilyneet värit tiikerissä tosi hyvin, ja ihmettelenkin, koska käytän vielä kaikki vaatteet kuivurissa.:) Ja kun olen kuullut, että muillakin on tuosta ja muistakin MR:n kuosipaidoista värit haalistuneet, en tiedä miksei meillä ole käynyt niin. Ainoa joka on selvästi kuluneempi, on se viime kevään merirosvopaita, mutta siinäkin lähinnä eniten se pesunukka "vaivana". :) Kannattaa reklamoida, koska tuo paita ei ole ihan halvimmasta päästä, joten olettaisi sen kestävän normaalissa käytössä. :)

ammibammi

kiva oli lukea tästä tarjottimesta. nyt rupeankin googlettelemaan mistä noita saa, sillä minä tahdon TAHDON tuon tarjottimen meille :)

ammibammi

ei tainnut äsköinen kommenttini tulla :(

oli kiva lukea tästä sillä olen miettinyt onko tämä hyvä. nyt täytyy googletella mistä näitä siis saa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram